Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivettt78 píše:
@Lenkýs určitě to bude dobrý, snaž se myslet pozitivně!!! Na mykozu jsou ty boraxový bobule (snad to píšu správně),ale to Ti Dr. určitě řekl nebo napsal… No já jsem svoje aktuální problémy nechci ani psát, ale tak taky přidám trošku do mlýna. Mám od soboty vodnatý výtok. Není to pořád, ale není to zanedbatelný, bohužel. Takže vzhledem k tomu, že moje první těhu skončilo předčasným porodem, kdy mi takto defacto odtekla postupně plodovka, jsem trochu nervozni… Pokud by to plodovka skutečně byla a odtekla teď, tak je to stejně jedno
. Dnes podle posledního utz začínám 18tt. Dle diskuzí na netu to může být i pot, kéž by, když je takhle horko nebo i zbytky moči… Žádné dostupné testy ke zjištění jsem nenašla. Nicméně ve st. jdu k sestřičkám pro lístek na peníze, tak je poprosím o Temešváryho test, snad bude negativní!!!
To já mívám na kalhotkách mokrý menší flek a nebo bílý mazlavý výtok. mívám to spíš při větším pohybu. vzhledem tomu že jsem těhotná poprvé. tak nevím co je a není normální v těhotenství. a ani jak poznám odtékání plodové vody ![]()
@marijan píše:
@pajka29 se tam potkame, ja jdu na amc
@Ivettt78 @Lenkýs teda holky, drzte se
A v kolik? já to mám ve 13:00.dopadne to určitě dobře.
@Lenkýs @Ivettt78 Teda holky… uff… hlavně se snažte být v klidu, tyhle vedra jsou asi pro ty mrňata záhul, ale určitě bude dobře.
Leni ten útvar - nemůže to být hematom?
Ivet, ty na nic nečekej a šup k doktorovi, kor pokud máš takové zkušenosti… Věřím, že nepůjde o nic zásadního, ale pro tvůj klid ![]()
Jinak holky taky bych neplašila, jen jsem po mimoděložním a embryjko jsme nakonec kvůli sliznici dali do druhé dělohy, kde by se to mohlo opakovat kvůli sr
ůstům, tak jsem z toho nervózní…
@Menudo kdepak, na utz bylo vidět i prokrvení
vyšetřil me 3 doktoři… snad to bude ok. Ale nervy zase pracují ![]()
@pajka29 ani nevim, musim se podivat do papiru. uz to chci mit za sebou ![]()
@Lenkýs aha :-/ a miminku to technicky nevadí? myslím prostorem, nezasahuje to k němu?
@Menudo píše:
@Lenkýs aha :-/ a miminku to technicky nevadí? myslím prostorem, nezasahuje to k němu?
Je to v deloznim hrdle, tak že mimču to nevadí, ale musí to hlídat a po porodu ven, pokud to nebude zhoubne, jinak ani nechci domýšlet… ![]()
@Lenkýs NEbude to zhoubné! a na nic jiného, než na to, že mimi to nevadí, teď nemysli! Budeš v pořádku! ![]()
@Menudo snažím se vůbec nad spatnou variantou nepřemýšlet, ale stejně mám strach aby to nedělalo nejake problémy v těhu ![]()
@Lenkýs - to mě mrzí, že máš takovýhle starosti.
mě tak napadlo - nrmůže to být třeba nějak v souvislosti s druhým embryem, dávali jste dvě nebo jen jedno?
@Lenkýs nebojte držím palečky. Budete zdravá jak vy tak mrňousek. Hlavně pozitivně myslet, to dělá hodně. ![]()
@KamisB ne ne, prostě tam je něco co byt nemá. V lepším případe to bude polyp a neporoste.
@marijan do 3 týdnů a kdyby to dopadlo spatne, budou sami volat.
@Airin Lovely děkuju, snažím se byt pozitivní, jinak bych se asi zbláznila
A jinak si tady asi všechny tykame ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Luveris - jajamac81@gmail.com