Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciisPuciis
11.3.18 12:00
@Bublina1414 píše:
Njn ale když ti sestra řekne že kvalitu embryjek neví protože to nemá v počítači že ví jen počet tak co máš dělat? A na embryologa se nelze dovolat. Stejně s tím nic neuděláš… :(

Asi je to zas nějaká „novinka“ (jako kdysi střídání doktorů), kterou snad brzo zruší :-(

• Citovat
  • Upravit
315
11.3.18 12:02

@LuciisPuciis zavolat si můžeš ale řeknou ti jen počet. Teda alepoň já to tak měla. Volala jsem první a třetí den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.3.18 12:04
@Bublina1414 píše:
Njn ale když ti sestra řekne že kvalitu embryjek neví protože to nemá v počítači že ví jen počet tak co máš dělat? A na embryologa se nelze dovolat. Stejně s tím nic neuděláš… :(

No trvala bych na přepojení do laboratoře. Oni tam v neděli jsou. nesmíš se nechat. A chceš číslo přímo k nim. Já takhle vedla diskuze fakt 30minutové se šéfem o stavu embryí a věcí souvisejících, ale on se se mnou vybavoval rád, jinak by to utnul. Určitě to není běžné, ale taky není běžné nevědět po celou dobu kultivace nic. Vždyť chceš a potřebuješ vědět, jak se chovají třeba po třetím dnu, kdy je již zapojený genom a zůstávají jen ta s potenciálem. Informace potřebuješ vědět proto, abys mohla naplnit zákonnou podmínku spolupracovat na vlastní léčbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
11.3.18 12:06
@Bublina1414 píše:
@LuciisPuciis zavolat si můžeš ale řeknou ti jen počet. Teda alepoň já to tak měla. Volala jsem první a třetí den.

To je blbý :-( Mě tohle prostě přijde jako špatný rozhodnutí ze strany Gennetu. Třebas to holky, které teď teprve stimulují, nějak proberou s dr. Jarošovou jako vedoucí IVF na Letné, že je to na prd, že to pacientkám nevyhovuje apod. a snad to zase brzo zruší.

• Citovat
  • Upravit
1332
11.3.18 12:10

Nenastaly zmeny v souvislosti s tim, ze od dubna bude hlavni embryolog a hlavni sestra v jinem novem centru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
11.3.18 12:11

@MartinaCV Tak asi nejsem tak průbojná :( Nicméně tato novinka je cca 14 dní. Když jsem se u toho rozčilovala tak mi bylo jen řečeno že spousta žen to vědět nechce a že na to nemají čas každému stále volat. Někdo říkal že volají 1 a 5 den někdo že volají 1 3 5 den. Tak si vyber. Mě nevolal vlastně nikdo. Jen první den až odpoledne že sestřička zapomněla…a pak až 5 den v kolik mám přijít na ET. 3 den jsem si volala sama. A to si piš že celou dobu jsem měla nervy v kýblu protože jsem nevěděla jak se bublinkám vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.3.18 12:11
@Dr.Renča píše:
Nenastaly zmeny v souvislosti s tim, ze od dubna bude hlavni embryolog a hlavni sestra v jinem novem centru?
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
11.3.18 12:12
@Dr.Renča píše:

A v jakém novém centru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
11.3.18 12:13
@Bublina1414 píše:
@MartinaCV Tak asi nejsem tak průbojná :( Nicméně tato novinka je cca 14 dní. Když jsem se u toho rozčilovala tak mi bylo jen řečeno že spousta žen to vědět nechce a že na to nemají čas každému stále volat. Někdo říkal že volají 1 a 5 den někdo že volají 1 3 5 den. Tak si vyber. Mě nevolal vlastně nikdo. Jen první den až odpoledne že sestřička zapomněla…a pak až 5 den v kolik mám přijít na ET. 3 den jsem si volala sama. A to si piš že celou dobu jsem měla nervy v kýblu protože jsem nevěděla jak se bublinkám vede.

Je to fakt děsný… Člověk má už takhle nervy na pochodu a ještě ho takhle napínají :-( To zas vymyslel nějaký chytrák, co sám nikdy IVF neprožil :-/ :zed:

• Citovat
  • Upravit
9723
11.3.18 12:15

Je jasný, že to je zas nějaká novota nějakýho chytráka ve vedení, kterýmu připadá informování pacientů jako zdržování zdr. personálu. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
11.3.18 12:15
@Dr.Renča
@Dr.Renča píše:

Renčo jaké nové centrum, kde bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
11.3.18 12:16

@Bublina1414
Kolikátý jsi den po ET? A kolik si měla nakonec embryjek? Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
11.3.18 12:18
@LuciisPuciis píše:
Je to fakt děsný… Člověk má už takhle nervy na pochodu a ještě ho takhle napínají :-( To zas vymyslel nějaký chytrák, co sám nikdy IVF neprožil :-/ :zed:

Přesně tak zase nějaký chytrák :pocitac:. Jediná věc co jsem si celou dobu říkala že mi to vlastně může být jedno jak se jim vede protože mám zkušenosti že do 4 dne jsou úplně v pohodě a mezi 4-5 bum bum a nezůstane skoro nic. Takže 5 den jsem od rána seděla na telefonu a modlila se aby jich bylo co nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
11.3.18 12:19
@MartinaCV píše:
Je jasný, že to je zas nějaká novota nějakýho chytráka ve vedení, kterýmu připadá informování pacientů jako zdržování zdr. personálu. :pocitac:

Přesně :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.3.18 12:21

@Bublina1414 Nevim, jestli to mohu verejne psat, ale v Praze se ted otviraji dve nova centra, do jednoho presli lekari, sestry a embryologove z Cube a Iscare a do toho druheho z Gennetu, tam je primarkou Brandejska a samozrejme i dalsi lidi z Gennetu a ona sama rikala, ze tam bude hlavni embryolog z Gennetu a hlavni sestra, ale nevim presne jak to myslela, jestli v tom novem bude embryolog a sestra z Gennetu na vedoucim miste a nebo odejdou z vedouciho mista v Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.