Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zabicka7 měla jsem malou dedukci jestli mi tak není že se lék na utlumení potkal s ovitrele a tím se umocnilo hcg a proto mi je tak jak je ale vic mi přijde že je to jen z toho zoladexu.
Denně se cpu ibalginem, jinak mě bolí hlava, břicho, píchají vaječníky, svaly jak když mě píchá milion jehliček a chuť k jídlu taky nic moc.
No a minulá noc byla super nejdřív zimnice pak jsem usla, vzbudila se, vzala prášek, usla, vzbudila se a místo zimnice přišlo vedro a normálně jsem usla až po 5 ráno. A nechápu co z toho všeho mi zvyšuje tep ( mam hodinky od fitbit)
Když tak se omlouvám za výčet toho všeho co mi je.
@potvurka89
za nic se určitě neomlouvej. Spíš bych pátrala, proč ti takhle blbě je. Nevolala si do Gennetu? Já bych jim informativně brnkla, jestli je tohle normální nebo ne. Jako únavu bych asi neřešila, ale tohle všechno???
@potvurka89 přesně tak, za nic se neomlouvej, od toho jsme tu
těch negativních účinků je nějak moc, taky bych volal do Gennetu. ![]()
@kiwiovka @zabicka7 máte holky pravdu ale stejně mi nijak neporadi nevěřím že by existovalo něco co to změní asi počkat až se to zlepší.
@potvurka89 stejně jako holky bych zavolala do Gennetu, za zeptání nic nedáš. Mně po něm nebylo nic, ale jako každý lék má i Zoladex vedlejší účinky a každá reagujeme jinak. Ještě mě napadá jestli se o tebe nepokouší nějaká viróza třeba, přeci jen je člověk trochu oslabený. ![]()
Ahoj všem, moc vám děkuji za odpovědi k Letná vs. Archa! Ani jsem nečekala, že mi tolik z vás tak skvěle odpoví. I tak to bylo složité rozhodování:) Rozhodla jsem se, že nakonec zkusím tu Letnou. Nemáte tip na nějakého konkrétního lékaře, ke kterému bych se měla snažit „nacpat“? Je mi jasné, že pak se stejně budou střídat, ale ráda bych začala někým dobrým.
@potvurka89 nevím, jestli tě to uklidní, protože já bych v prvé řadě také volala do CAR (za to nic nedáš…) V každém případě, když jsem teď začala stimulovat na KET (jiné léky), tak jsem měla hodně podobné příznaky tomu, co popisuješ a za 2 dny to přešlo…
@zabicka7 @Kolouchek myslím že ne ale myslím že by to na to hodili a bylo by vyřešeno, když se to po víkendu nezlepší tak tam zavolám.
@Nicky232 ještě tomu dám pár dní pak tam zavolám. Zoladex mi pichli v pondělí.
@potvurka89 drzim palce! Ja mela po zoladexu akorat v noci trochu naval tepla a pak zase zima
ale jinak ok…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.