Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lamicka2016 asi by šla, ale to je až další krok, zatím se čeká, jestli se nevstřebá
@kiwiovka byly jsme rádi, že nás takhle narychlo vzali a nebyli u naší doktorky, k té jdeme 18., tak uvidíme, ale obávám se, že když má dovolenou, tak buď budeme muset počkat a nebo jít k někomu jinému
@potvurka89 píše:
@zabicka7 ahoj mohu se zeptat u jaké jste byli dr.? Oni moc nechtějí dělat ket když je cysta aby nepraskla v nevhodnou chvíli.
Jinak je super že výsledky jsou negativní
byli jsme u doktorky Hokerové, jj, chápu, děkuju, snad budou i nadále negativní ![]()
@Kolouchek píše:
@zabicka7 to je jasný, že na tebe myslímS tou antikoncepcí je to tak, kamarádka měla cystu, tak ji nasadili na měsíc, pomohlo to, tak pak šla na Ket.
mě se to moc nezdá, jsou to zase hormony a zase to akorát zblbne tělo
nechtělo se nám do toho jít, chceme otěhotnět a máme brát něco proti početí? aby to tělo zase nebylo zblblé ![]()
@potvurka89 super, že jsi doma, vlastní postel je vlastní postel ![]()
@Virgina123 Ahoj, to je hezké, že se na nás přijdeš tu a tam podívat
koukám, jak to rychle letí, už to máš za pár. Držím palce, aby bylo dál vše v pořádku ![]()
@kiwiovka taky jsem si připadala jako feťák, když jsme nesli léky domů
super, tak už na to pomalu taky půjdete
Kdy máš dostat ms?
@zabicka7 @kiwiovka určitě vám to holky dobře dopadne, a nejen vám, všem tu.
V gennetu jsou šikovní a vi co dělají.
Ahoj holky, tak u mě dnes velké zklamání, když pominu, že v sobotu nikdo nezavolal kolik mám po PK emryjek
,tak dnes volala sestra, že má dobrou zprávu, že nám zbylo 1 na PGS! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.