Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kiwiovka no sestřenka má syna narozeného 5.5.2015
, ale ta měla císaře takže si ten datum vybrala.
@Bublina1414 Díky. Hůř jsem nesla to první mimoděložní, to druhé už jsem vzala líp. Teď mi HCG klesalo, takže doktor říkal, že můžeme zkusit počkat, jestli to samo neklesne na nulu, ale už jsem toho měla plný kecky, bolelo mě hodně břicho, měla jsem tam krevní sraženinu, Vánoce na krku a tak jsem chtěla, ať už je to za mnou a vyřešené. A i jsem si říkala, že by mohl tenhle vejcovod dělat neplechu do budoucna, když bychom se rozhodli pro KET. A po laparce mi doktor říkal, že byl z půlky zničený.
Ale teď mě štve a mrzí, že je to definitivní a že už přirozeně neotěhotním.
Taky už nechci další hormony a nervy, nervů už bylo dost. Ale těm 3 našim mražákům ještě šanci dám, i když se mi ani do toho už moc nechce.
Tobě každopádně držím pěsti! ![]()
@lachi Dekuju moc
Nemame to tady holky zadna jednoduche, jak to tak ctu! ![]()
Musíme byt silné co jiného nam zbývá ![]()
Moc mi pomaha tady s vama krafat, ikdyz ted jak sem v praci to moc nestiham.😔
@lachi tak já ti rozumím když píšeš že už se ti do toho nechce, mě taky ne. Další dítě chci a ty 3 mrazáčky zničit nenechám a doufám že to vyjde co nejdřív aby jsme tam zase nestrávili v gennetu celý rok ![]()
@pajka29
tak to má moc hezký datum, o ten byl asi zájem
No necháme se překvapit. Snad nebude čekat až do června… ![]()
@kiwiovka Máš 5.5. narozeniny?
Že by sis chtěla dát ten nejhezčí dárek? Švagrová porodila dceru na svoje narozeniny a od té doby jsou její narozeniny ve stínu narozenin dcery.
Já mám dceru narozenou ve stejný měsíc. A přijde mi, že nejvíc se rodí děti kolem vlastních narozenin, buď ve stejný měsíc, nebo měsíc až dva kolem nich.
@lachi
kdepak, já jsem listopadová. Spíš se mi líbí 5.5 2020
Že by si to jako i manžel pamatoval…třeba… ![]()
Nikdo z rodiny není v květnu (teda byla taťkovo mamka, ale ta už tu s námi bohužel pár let není). Zato tchyně, švagr a švagrová jsou všichni v dubnu
Prý bude květen příjemná změna ![]()
@lachi já u syna měla termín 20. 10 a narodil se přirozeně 9.10 na manžela narozeniny
@kiwiovka já jsem taky v dubnu. U nás by bylo květnové dítě taky změna. v rodině nás je hodně březen, duben a říjen. chtela bych dítě narozené jaro, léto ale zase i když by vyšel hned první ket s tím že by to bylo zase narozené v říjnu když by šlo malý dřív jako syn tak bych se nezlobila ![]()
@pajka29
já jediný co bych nikdy nechtěla, je rodit na konci prosince. Prostě kolem Vánoc. Přijde mi to pak takové ochuzené, pro ta děcka. Ale protože přirozeně to u nás nehrozí, troufnu si říct, že to můžeme trochu ovlivnit ![]()
Tak mi mame dceru narozenou 9 dni po manzelovych 30 a Terezka byla 10 dni po mych ![]()
Mozna proto to nejde, asi sem plodna jenom na neci tricatiny ![]()
@kiwiovka no já zase nechápu že když se někomu dítě narodí v prosinci tak že dá jméno dítěti Eva nebo Adam nebo jakékoliv jiné z prosincového měsíce.
Moji chlapy to mají po měsíci říjen narozky, listopad svátek a v prosinci vánoce. Můj taťka narozky a svátek též po sobě únor, březen. Moje sestřenka svátek i narozeniny v dubnu 2 dny po sobě. Jiná sestřenka svátek v prosinci.ja myslím že ty děti ochuzený nejsou, dostávají každou chvíli něco, teda tak je to u nás, ale úmyslně bych to nedala aby vše mělo v jeden měsíc.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.