Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
chtela bych se zeptat, zda nemate nektera srovnani Gennel Liberec versus Gennet Letna?
Mame za sebou 3 ivf..
2 v Liberci, 1 v Brne v Heliosu.. Pred 4. ivf jsme byli na konzultaci v Cube… a nejsem moc nadsena.. Prijde mi, ze je to vsude stejny.. Stejne leky, stejne protokoly.. Rozdil vidim jen v cenach.. a to nam prijde, ze Gennet patri k nejlevnejsim a dela dost vysetreni… Skoro uvazuji se vratit do Liberce.. Ackoliv se nam tam 2 x nezadarilo.. mame to nejblize…
Helios ten ani nezminuji.. to byla hruza.. a zklamani…
@Sim7 Ahoj, jsme chodili na Gennet Letná, doporučuji se objednat k přimařce Alena Langerová, naše cesta byla dlouhá 5 let, a díky ní objevili problém. Ohledne libereckého gennetu kamarádka má odtud kluka, jsi myslím že hodně záleží na doktorů. Držím palce
@Anička F. Anicko, dekuji za odpoved. Objednam nas k ni.. Minimalne budeme vedet, ze jsme tam byli a udelame si nazor.. a treba se nakonec vratime do Liberce.. Pred dalsim ivf jsem se zarekla, ze doplnime reprodukcni imunologii a laparoskopii s hysteroskopii.. Lekari v CAR cloveka jen tlaci do dalsiho a dalsiho ivf..
Myslite, ze v Praze maji dobrou laborator?
@Sim7 to pravé jsme taký byli tlačení jenom na IVF, tak jsem po neuspešnym 2 IVF řekla že musíme měnit doktora, pak dokonce i jedna sestřička nám doporučila A. Langerovu, čekali jsme 2 měsíce, ale stalo to za to, ona dává jediná jinu léčbu, a hlavně byla jsem poslana na biopsii dělohy (zjistili že moje tělo nepřijmava embryon),zjistili že mám poškození vejcevody (musela podstoupit laporoskopii a potvrdili to, a je to velký problém)tak že, kdyby byl šikovný doktor ihned, a věděl co dělá tak bych nemuseli jsme 5 let žit s nejasnym diagnozem! Po laporoskopii, podstoupili jsme teda 3 Ivf, ale kriotranfer (preji vic šanci)a teď jsem ve 35 tt
:smiling_face_with3_hearts:
@Sim7 Take doporucuji Gennet Letna, pomer vykon-cena podle me vyborny👍.
Btw v Heliosu jsme byli taky a silene 😕, mrzi me, ze jsem naletela na ten primaruv marketing…
@Anička F. Moc blahopreji!!!
Tech 5 let muselo byt nesmirne narocnych.. Nechapu, jak je mozne, ze se vubec toto muze stat… ale dulezite je, ze jste se dockali!
Ja si nakonec ta doplnkova vysetreni zaridila bez CAR.. A udelala jsem dobre.. Na posledni konzultaci jsem jen poslouchala, ze jsou to zbytecna vysetreni.. Ze je to jen plytvani casem.. A sup hned bychom dostali stejne leky a protokol jak jinde.. Je mi z toho fakt smutno.. Snad se tez dockame..
Ahoj holky jak dlouho trvá objednání na první konzultaci? nebyla jsem v car cca 3 roky tak už si to nepamatuju a za tu dobu se to mohlo změnit. a prosím jaká je nyní cena ketu, pokud jste teď některá podstupovala.
@Sim7 já vám držím moccc palce, a určitě to vyjde
hlavně nestracet naději!
@Sim7 já vám držím moccc palce, a určitě to vyjde
hlavně nestracet naději!
@Sim7 píše:
Ahoj,
chtela bych se zeptat, zda nemate nektera srovnani Gennel Liberec versus Gennet Letna?Ahoj, nevím, jestli už není pozdě na odpověď, ale porovnat obě kliniky můžu. Jezdila jsem několik let do Liberce a v loňském roce jsem přešla na Letnou. V Letné mi přijdou doktoři i embryologové víc profesionální, sestry stejně milé jako v Liberci
Na Letné se cítím dobře, což je pro mě důležité, i když dojíždění je náročnější, bydlím totiž kousek od Liberce
Jestli přechod do Prahy byl krok správným směrem, ukáže teprve čas. Každým dnem čekám MS a rozjedeme další pokus
@BiBisek01 Také ti moc držím palce a moc děkuji za porovnání - názor Gennet Lbc a Gennet Letná.. Na Letnou jme již objednaní na konzultaci, pak se rozhodneme, takže určitě není pozdě - MOC DĚKUJI! Informuj nás pak jak to probíhá..
@pajka29 Nejdéle 1 měsíc.. všude..
@Anička F. Děkuji moc!!! My byli na reprodukční imunologii a našli mi problém - NK buňky.. takže aktuálně beru kortikoidy
Ale třeba to je ten důvod, proč se nám doteď nezadařilo.. No a příští týden jdu na laparoskopii a hysteroskopii.. Takže stejný příběh skoro jako ty..
Původně jsem myslela, že budeme mít další stimulaci na konci ledna, ale kvůli imunologii se nám to posune nejspíš o měsíc..
Déle bych asi nečekala a kdyžtak bych embrya nechala zamrazit..
Nevíte, zda na Letné vyjdou vstříc, když budeme chtít kvůli imunologii až KET a ne hned ET nebo si nechají KET zaplatit extra, když nedojde na ET?
Příspěvek upraven 08.01.23 v 15:34
@Sim7 jsme taký neměli jednoduše, ale nevzdavejte se, jsme teda chodili za dr. Černym a problém objevila ve mne dr Langerová, musela podstoupit operace a další věc zjistilo se že moje tělo nepřijmava jiné tělo, tak před zavedením embrya a v prvním trimestru musela chodit na intralipidy. Ale tě nervy stojí za to, teď nám každou chvilku má narodit naše vysněné miminko ![]()
@Anička F. píše:
@Sim7 jsme taký neměli jednoduše, ale nevzdavejte se, jsme teda chodili za dr. Černym a problém objevila ve mne dr Langerová, musela podstoupit operace a další věc zjistilo se že moje tělo nepřijmava jiné tělo, tak před zavedením embrya a v prvním trimestru musela chodit na intralipidy. Ale tě nervy stojí za to, teď nám každou chvilku má narodit naše vysněné miminko
To mne čeká také.. objevili mi NK buňky na spermie a trofoblast.. Po 3 IVF.. Jsme objednaní k MUDr. Langerové..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.