Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danielka2012 Chce to vydržet a mít pevné nervy. Já se snažila deset let!
@Danielka2012 Aha ja taky. ![]()
Helet a kolikaty ivf mas? A jaky prtokol a leky? Jak jsi reagovala? vysvetlila ti vsechno pred ivf? A tak? Ja zatim vim, ze musi jit polypy ven, ze tam mam prijit 4-7dc na UZ. Jinac zatim nic jineho. ![]()
@jahoda 2 teď v budnu sem podstoupila 3ivf.
Vždy sem měla krátký protokol a léky Menopur a decapeptyl, merional.
Při 1ivf jen jedno vajíčko.
Při 2 ivf tři vajíčka.
A teď při 3ivf dvě vajíčka.
@Danielka2012 Ty ly Ti tekla ona nebo ti daa nabydnout z ruzne skaly a ty jsisi vybrala dle penez.? A povedea i k tomu neco? ![]()
@jahoda 2 ty léky mi řekla sama na výběr sem neměla řekla mi k tomu asi to co musí.
Na tyhle léky sou doplatky minimální. jen když sem musela něco dokupovat třeba na 2dny na doplnění tak sem to hradila celé, tomu mi řekla že na to pojišťovna nepřispívá. že už mám vyčerpáno třeba na Menopur přispívá pojišťovna jen na 30ampuli.
@jahoda 2 Ahojky si ted vystresla z te Vykysale, co?! Ji budu muset zcihnout… Heled boli me i bricho, takze mrcha!
@jahoda 2 Ahoj, celkem se to hnulo. V pondeli hcg jen 6,tak uz jsem mohla dnes zavolat do Motola a pristi stredu tam jdu. Snad se nerozhodne pro operaci, beru antikoncepci bez prestavky, tak snad se ta mrcha zmirni.
Drzim ti palce, at se te polypy pusti a muzes jit do boje ![]()
@AZzuzka nechci vás strašit já že začátku měla z ní dobrej pocit furt se na mě usmívala
Těšila sem se na stimulku.
Ale teď poslední dobou sem začala pochybovat.
Proto měním CAR. a hlavně mám poslední nárok na ivf na pojišťovnu.
@AZzuzka No to teda. Uplne vystrasena.Ja jsem se u ni mynule necitila, ted byla velice prijemna a jeme mi vysvetlila, ze v cervnu IVF ne, ze mui polipy nejprve ven. A ted se zase bojim kvuli stimuaci. Abych se nebala porad.
Ale snad ne nu on asi tez kazdy reaguje jinak.Ja bych chtela pero a to je tusim jen Puregon vid.
Jeste @Pavlix rikala,ze je ok.Nuu,jen o IVF mi asi bude a jine lecbe mi asi bude vysvetlovat pak nuuu… ![]()
@Danielka2012 A co treba jineho Dr.?Helet a nerela jsi ji, ze chces leky na pojistovnu?
@Pavlix Nuu…dekuji…Tobe teke drzim palecky. ![]()
Jezis tak nejak se bojim…alesnad bude vse ok.
@jahoda 2 Ja mela pero a byl to Gonal. Stejne pak ale pichas i injekce, ktere si redis.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.