Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2990
5.5.15 07:47

@KamisB @lachi diky holky…ted zacina zlobit trochu jinak :mrgreen: zacina mi byt na zvraceni a to hodne.:-)jinak moc dekuju

@bunnysek hele ja osobne bych gennet letna nevymela. Chodila jsem k Mudr Vykysale a Hrochove ta se ale ted odstehovala na Archu. takze jsem i nadale setrvala na letne, s tim ze mam jinou pani doktorku se kterou jsem mluvila zatim jen po telefonu a je velice mila.
Super personal, zazemi, doby objednani no proste vsechno za me jak ma byt.Mam diky nim dcerku z Ivf z prvniho transferu a vcera mi potvrdili :srdce: z ket. Tak uvidime jestli to dotahnu do zdarneho konce. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
5.5.15 16:56
@Mischellka88 píše:
@Mal nerekli…pocatek tehu no…dneska jsem tam skoncila zas…zvisili mi davku utrogestanu a pry jsme 5+5 tt a mame :srdce:…mam klidovy rezim…

Ahoj, moc moc gratuluji k srdíčku… a vlastně i k něm nevolnostem, které k tomu patří. My už jedeme zítra do Gennetu, taky na Letnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
5.5.15 16:57
@bunnysek píše:
Ahoj holky, můžu…? Uvažujeme o změně CARu na Gennet Letná, zatím máme za sebou 4 IUI a v lednu jsem byla na imunologii, která vyšla špatně - antifosfolipidový syndrom a imunita proti embryu :? Gennet chceme hlavně z toho důvodu, že si nimi spolupracuje prim. Malíčková. Jste spokojené, ke komu chodíte?

Zítra jedeme s manželem poprvé na konzultaci na Letnou, tak pak hodím zprávu, jak jsme byli spokojení. A Malíčková je prý kapacita, fakt super! A mohu se zeptat, jak ti zjistili špatnou imunitu proti embryu? Jakým vyšetřením se tohle zjišťuje? Jen z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
5.5.15 17:55

@Božská děkuji a zároveň moc držím palce ať je vše super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.5.15 18:10

Chodím do Gennetu od září a máme tam za sebou 1IVF neuspěšné. Zítra jedeme poprvé k prim. Malíčkové tak jsem zvědavá co nám poradí. Jinak máme za sebou celkem 3 IVF neuspesné. Jsou tam všichni moc příjemní, ale z té naší paní doktorky mám smíšené pocity, je příjemná, ale přijde mi že si o vše musím říct a nic moc neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
6.5.15 09:23

@Božská jj, tak to písni, jsem zvědavá… Ano, i proti embryu. Vyšetření imunologie se dělá z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
6.5.15 09:24

@romannča věřím, že ti KM pomůže :hug: Mně tedy léčbu nenastolila, ale vše bude řešit až před případným IVF. Mám totiž špatnou autoimunitu, takže na mně moc „zkoušet“ nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
6.5.15 12:44

@lachi Ahojky. Koukam, ze to mate taky nahoru dolu :think:. U nas to bylo tak, te nejdriv jsem mela problem ja a ted pro zmenu ma uz rok manzel spatne spermio :think: chtela bych to zkusit. Objednala jsem se v Pze nekam di Holesovicek, ale uz mam s tim jednu spatnou zkusenost, tak jsem chtela nekoho osvedceneho.
A kdypak vas ceka KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
6.5.15 12:49

@bunnysek Ahojky. Ja jsem na Letne taky max. spokojena. Normalne chodim k Mudr. Brandejske, ta je faj. Ted jsem byla na zaskoku u Murd. Roznickove a IUI mi delala Jarosova a obe jsou strasne mile a vse vysvetli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
6.5.15 13:30

@diegonik já jdu teď k té Rožničkové, je ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
6.5.15 14:45

@Mischellka88 Ahojky. Roznickova tam je pry nova. Je to mlada holcina, ale je fakt mila a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
6.5.15 14:48

@diegonik tak super :-) děkuji moc, já k ní jdu 15.5 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
6.5.15 14:50

@Božská tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
6.5.15 15:17

@Mischellka88 na kontrolu? Ja uvidim. 17.5. bych mela testovat po IUI :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
6.5.15 15:22

@diegonik jj na kontrolu… jdu snad pro propouštěcí papíry po KET :) podle neplánované návštěvy mého gynekologa toto pondělí nám potvrdili :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.