Gesslein, Teutonia, I'Coo, iCandy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
1.2.12 15:56

Clarah jsem koukala odkud jsi, mám totiž tip na II prodejnu krásného kojeneckého oblečení. Ale ty jsi zdaleka, takže prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
2.2.12 08:18

Přítel je taky jedináček a naše rodina děti miluje, takže u nás se všichni strašně těší a snad všechny 4!! babičky doufají, že se i na ně v tom počtu dostane řada :)) Ale o bejbym a výbavě pro něj jsme s rodinou zatím nemluvili, takže vlastně nevíme, ale tím, že bude svatba a dostanem, předpokládám, nějaké korunky, tak by to snad neměl být problém. Hlavně kočárek, zbytek už se nějak ošéfikuje :)
Pfff takhle mě navnadit. Ale co už, pro kočár pojedeme do Prahy, proč bychom pro oblečení nemohli do jiného koutu republiky, však tak velká není :lol: Dneska jdu poprvé na těhotenské pilates, tak pozoooor, drž palec, jsem zvědavá. Tři měsíce jsem skoro nepohla ani tím nejmenším svalíčkem, tak uvidím, jestli jim tam nezůstanu ležet na podložce :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
2.2.12 09:35

Tak to držím palečky :) Já jsem v těhotenství taky chtěla něco cvičit a zvládla jsem to asi 3× a pak na to nějak nebyl čas. No nerozumím tomu do práce jsem nechodila od 5 měsíce :think: . Tak ať ti to vydrží a hezky si zacvičíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
2.2.12 09:36

pilates zvládneš, počkej po porodu. Mě se ty svaly kamsi poděly :nevim: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
3.2.12 09:26

Já tam včera nakonec nebyla, protože přijela máma a vzhledem k tomu, že mi bude šít šaty, které si večer na svatbě obleču, abych se nemusela tísnit v korzetových, musely jsme jít vybrat látku a cvičení bych nestihla. Tak snad v pondělí :lol: Taky jsem zvědavá, jak pilná budu. No..moc tomu nedávám :lol: Ale zas si říkám, že pocvičím-li trochu aspoň teď, bude pak návrat k „sobě“ lehčí a nebudu po porodu úplně bez kondičky, i když to je asi těžko :think: Každopádně mám pro jistotu tašku nabalenou, kdyby mě to náhodou chytlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
travovka
6.2.12 22:13

Clarrah, tak jak to dopadlo, už máš kočárek koupený? Jsem celá napnutá, icandy se mi totiž taky děsně líbí, ale vůbec netuším, kde by byl k vidění naživo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
987
7.2.12 11:41

Nemám nemám, budu jej kupovat až za měsíc, pojedeme kvůli tomu do Prahy (jsme z Ostravy). iCandy jsem našla ve dvou obchodech: 3w.e-broucek.cz a 3w.malvik.cz. Pořád jsme mezi iCandy apple jogger a Gesslein Vision S a myslím, že se rozhodneme, až ty kočárky uvidíme. Já teda pokud koupíme iCandy, klidně jej nějak podrobněji popíšu, odpovím na dotazy, ale nevím, jak moc to u tebe spěchá, jestli počkáš do března nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
travovka
7.2.12 22:02

Mě spíš zajímá iCandy peach jogger než to apple, i se mi víc líbí. Tobě se narodí mimčo v březnu? Já budu muset dát malou do sporťáku asi už dřív, nejspíš se na něj taky budu muset jet podívat, ale taky to mám daleko. Vyzjistila si cenu?

• Citovat
  • Upravit
987
8.2.12 09:44

Nenee až v červenci, ale čeká nás do té doby spousta povinností, tak chci zařídit kočár (navíc když pro něj budeme muset jet do Prahy) dřív, chceme to vyřešit v březnu, proto se ptám na ten březen :)
Apple Jogger mám kalkulaci na mailu. Kdyžtak mi pošli SZ a tvůj mail, pošlu, pokud chceš. Já se po jiných neptala, nenašla jsem je ani v eshopech resp. žádný obchod, který by je prodával (ony se v eshopech neprodávají-obchodní strategie iCandy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maja25
8.2.12 15:01

Ahoj holky, měla bych na Vás dotaz…nevíte na kolik by mohla přijít trojkombinace kočárku ICandy Peach 2011?nikde to nemůžu najít.Díky moc

• Citovat
  • Upravit
987
9.2.12 12:59

Já peach nikde neneašla, jen apple. Musíš se zkusit poptat buď obchodů (zkusila bych ty, kde iCandy - vůbec některé - mají) nebo přímo výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
9.2.12 17:04

Máme I´coo,je fakt úžasný,jezdí sám,ale těžký moc,těch 18 kg má,syn má v 10 měsících 10 kg…Víc jak 4 schody neuzvednu.Do auta ho teda dávám často a sama,ale teď jsem si pořídila do auta golfáče,už mě to nebavilo…Ty ostatní kočárky jsem nezkusila a váhy neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.3.12 18:21

Tak pozor. Obnovuji diskuzi, protože jsme po dlouhém vážení a řešení, ohmatávání atd. objednali iCandy Peach jogger. Jsme nadšení. Dost jsme si jej vyzkoušeli v malvíkovi, dojde během dvou měsíců, každopádně v případě zájmu odpovím na otázky, budu-li znát odpověď :) Hezký den a kdyžtak pište :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julie Medvedová
20.6.12 14:28

Dobrý den clarrah.
Hledale jsem na Vás e-mailový kontakt, bohužel.
Také se mi moc líbí tento kočárek, ale bohužel jsem z JČ a ještě k tomu na rizikáči, takže jet do Prahy :? riziko.
Chtěla jsem se zeptat na Váš názor na barvy - hlavně na červenou a glacier, čekáme holčičku :)
Díky Julie

• Citovat
  • Upravit
987
20.6.12 14:51

Zdravím.
Kočárek je to skvělý (nakonec budeme mít ale čtyřkolku). Ale nepsala jsem sem dlouho, tudíž trochu přiblížím peripetie s ním..
Kočárek měl přijít do dvou měsíců (cca konec května), ale na konci této objednací doby nám řekli, že kočárek je červený, pak šedý, pak žádný, pak červený (my chtěli jedině černý). Co jsme zjistili, tak měli problém s dodáním materiálů, látek na výrobu kočárků. Kočárky momentálně prý nejsou dostupné v podstatě nikde v ČR a okolních zemích. V ČR je prodávají snad jen tři obchody. Malvík by snad měl dostat „exkluzivní“ zásilku šesti černých čtyřkolových iCandy peach už z nové kolekce 2012. Jeden z nich by měl být náš, ale jak jsou na tom ostatní, nevím.
Máte-li ještě čas (tedy termín za dýl než třeba 3 měsíce - psali, že v této době ještě s dodáním budou problémy), mělo by smysl se detailně informovat, jaké jsou dodací lhůty a barvy.
Jinak co se týče kolekce 2011, šedý byl z jiného materiálu než černý a červený. Taky čekáme holčičku, ale upřímně se mi červený resp. vínový kočárek nelíbil. Samozřejmě v neběžném provedení iCandy vypadá lépe než běžný vínový kočárek, ale i přesto jsem z něj nebyla nadšená. Šedý vypadá sportovněji než červený a černý, materiál je jakoby hrubší (černý a červený jsou z materiálu připomínajícího snad softshell), připomíná běžné materiály ostatních kočárků. Ovšem nevím, jak to je s kočárky kolekce 2012. Až nám kočárek přijde, budu schopna napsat víc. Pro případné další dotazy - můj mail: clarrah@seznam. cz.
Vyberte dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4