Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@A.Vrana píše:
mne se narodi druhy mimco v lednu a mam od Gessleinu trikolku. Myslim, ze ta taska je teplejsi nez korbicka, protoze pod ni je jeste ten sportak a navic si muzes koupit tu vylepsenou tasku, ktera je termoregulacni
a kor na horach muzes nechat kocarek nekde dole v chodbe a miminko s taskou (spici) vzit do bytu
a malej mi do kocarku vleze sam, tu operku pro nohy ma uplne sklopenou dolu, ale u ty trikolky se zapre o konstrukci, ale nevidim duvod, proc by mimi melo lezt samo do kocarku ![]()
Mám gesslein f6 a měním kolečka docela často a jsou vpohode. Ta vlozna taška určitě stačí když budeš mít i fusak. Já jsem i v těch největších mrazech vozila malýho v bodycku, puncochach a tenké mikine a byl pěkně teplouckej. Akorát mě ten můj kočár přijde hodně tezkej a ty gumový kola moc neperuji v terénu jak třeba nafukovací.
@Gaguska píše:
Mám gesslein f6 a měním kolečka docela často a jsou vpohode. Ta vlozna taška určitě stačí když budeš mít i fusak. Já jsem i v těch největších mrazech vozila malýho v bodycku, puncochach a tenké mikine a byl pěkně teplouckej. Akorát mě ten můj kočár přijde hodně tezkej a ty gumový kola moc neperuji v terénu jak třeba nafukovací.
tak to je jasny, ty jsou vylozene do mesta. Treba Mutsy je brutalne monstrozni tezkej kocar, ale taky projede vsechno
lehkej kocar zase neprojede nic, tak se to chce rozhodnout. Ja kdyz kocar rozlozim treba do auta - korbu zvlast, podvozek taky, tak je to lehoucky a skladny a to je dulezity ![]()
@careynka píše:
mne se narodi druhy mimco v lednu a mam od Gessleinu trikolku. Myslim, ze ta taska je teplejsi nez korbicka, protoze pod ni je jeste ten sportak a navic si muzes koupit tu vylepsenou tasku, ktera je termoregulacnia kor na horach muzes nechat kocarek nekde dole v chodbe a miminko s taskou (spici) vzit do bytu
a malej mi do kocarku vleze sam, tu operku pro nohy ma uplne sklopenou dolu, ale u ty trikolky se zapre o konstrukci, ale nevidim duvod, proc by mimi melo lezt samo do kocarku
@vodolejka píše:
Můžu se zeptat, jak se Ti jezdí s tříkolkou? Není problém třeba obrubníky, myslím sjíždění a vyjíždění…já měla Mutsyho a bylo to trágoš a to byl 4 kolový…
haled, uplne v pohode, je bezvadna, super vyvazena. i s ditetem a plnou taskou se neprevazi
ted koupime jen tu vloznou tasku a mame kocarek pro miminko ![]()
@careynka píše:
haled, uplne v pohode, je bezvadna, super vyvazena. i s ditetem a plnou taskou se neprevazited koupime jen tu vloznou tasku a mame kocarek pro miminko
Jo a ještě dotaz, ikdyž vím, že to je samozřejmě individuální, u každého jinak…podařilo se vám druhé mimi hned? nebo to trvalo?
@vodolejka píše:
DíkyTak to je skvělý, mně se totiž moc líbí…teď jen prodat Mutsáka a ukecat manžela na druhý mimčo…on nechce, ale já se nevzdám
…právě mne zaujala F4 a pak ta tříkolka, ta vypadá fakt super! No a přiznám se, že ten Future vůbec neznám, jaký je rozdíl mezi ním a F4?
F4 je drobnejsi, nema tak mohutny kola, ale je to hluboka, sportak a pak i golfky, takze tri v jednom ![]()
@vodolejka píše:
Jo a ještě dotaz, ikdyž vím, že to je samozřejmě individuální, u každého jinak…podařilo se vám druhé mimi hned? nebo to trvalo?
nam se obe deti podarili hned a neplanovane a nechtene
![]()
@careynka píše:
F4 je drobnejsi, nema tak mohutny kola, ale je to hluboka, sportak a pak i golfky, takze tri v jednom
@careynka píše:
nam se obe deti podarili hned a neplanovane a nechtene![]()
@vodolejka píše:
To jako přes antiko?
No já žádnou neberu, ale manžel je tak opatrný, že si dává sakra pozor…ale já ho přesvědčím, přeci nebudeme mít chudáka jedináčka…navíc já už nejsem nejmladší, takže chci děcka za sebou, abych se nevracela do práce ve 40ti
ja taky neberu, vojta byl po jedny velky kalbe
to chlap neuhlidal a ted mala na segrine rozlucce se svobodou, ale nehoda nebyla, tak nevim, asi pan buh chtel ![]()
@careynka píše:
ja taky neberu, vojta byl po jedny velky kalbeto chlap neuhlidal a ted mala na segrine rozlucce se svobodou, ale nehoda nebyla, tak nevim, asi pan buh chtel
Děkuju A. Vrane a Galusce i ostatnim za názory. Mne se Gesslein libi. Kamaradka jeste zminovala Firkon, na ten jsem koukala, a nevim. Zase mi na Firkonu prijde dobry, ze ma nafukovaci i ta predni kolecka, coz Gesslein future nema. Pak kdyz ho budu pouzivat jako sportak, aby nebyl mimous celej vydrkotanej. Jo a co odpruzeni Gessleinu - vim, ze u zadnich kol se da nastavit a predni asi odpruzeny nejsou, co? No piste nazory a postrehy z praxe. Za kazdy nazor jsem vdecna ![]()
Ahoj,
jsem tu poprve a nasla jsem tu ted v cervenci tuhle diskuzi ze zimy ohledne kocarku Gesslein. Chci moc moc poprosit o radu jaky kocarek poridit. Mam z toho uz hlavu jak balon a asi to moc resim. Mimco se narodi nekdy na konci zari 2012. Bydlime ve meste ale jezdime hodne na hory a k mamce, kde jsou pole, louky les a jiny milovany veci. Zaujal me prave Gesslein future, ale nevim jestli staci jen ta taska nebo kupovat i korbicku, aby mimcu pak v zime (pojedem urcite lyzovat) nebyla zima. No a k tomu jsem myslela dokoupit nanoznik a zimni fusak. Libi se mi u tohodle kocarku i ta striska co se da tak hodne stahnout dopredu a taky nastavitelna rukojet kloubem i teleskopicky a dalsi vychytavka je moznost menit kolecka. Ale nevim, jak to vydrzi? Kdyz clovek bude menit kolecka mensi za vetsi a vetsi zase za mensi. Nevyvyklaj se, vydrzi to, da se to fakt menit? Ach jo, nevim. A pak mi prijde ze u toho sportaku je tam dole na nozizky takovy jen plastovy stupinek. http://www.eshopbaby.cz/…ft-gesslein/ Kdyz pak mimous capka tak tak sam asi nevyleze? Nevim, cekam prvni mimi.
STRASNE MOC MOC DEKUJU ZA RADY.