Gesslein, Teutonia, I'Coo, iCandy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
A.Vrana
19.7.12 08:59

Gesslein future?

Ahoj,
jsem tu poprve a nasla jsem tu ted v cervenci tuhle diskuzi ze zimy ohledne kocarku Gesslein. Chci moc moc poprosit o radu jaky kocarek poridit. Mam z toho uz hlavu jak balon a asi to moc resim. Mimco se narodi nekdy na konci zari 2012. Bydlime ve meste ale jezdime hodne na hory a k mamce, kde jsou pole, louky les a jiny milovany veci. Zaujal me prave Gesslein future, ale nevim jestli staci jen ta taska nebo kupovat i korbicku, aby mimcu pak v zime (pojedem urcite lyzovat) nebyla zima. No a k tomu jsem myslela dokoupit nanoznik a zimni fusak. Libi se mi u tohodle kocarku i ta striska co se da tak hodne stahnout dopredu a taky nastavitelna rukojet kloubem i teleskopicky a dalsi vychytavka je moznost menit kolecka. Ale nevim, jak to vydrzi? Kdyz clovek bude menit kolecka mensi za vetsi a vetsi zase za mensi. Nevyvyklaj se, vydrzi to, da se to fakt menit? Ach jo, nevim. A pak mi prijde ze u toho sportaku je tam dole na nozizky takovy jen plastovy stupinek. http://www.eshopbaby.cz/…ft-gesslein/ Kdyz pak mimous capka tak tak sam asi nevyleze? Nevim, cekam prvni mimi.

STRASNE MOC MOC DEKUJU ZA RADY.

• Citovat
  • Upravit
19494
19.7.12 09:09
@A.Vrana píše:

mne se narodi druhy mimco v lednu a mam od Gessleinu trikolku. Myslim, ze ta taska je teplejsi nez korbicka, protoze pod ni je jeste ten sportak a navic si muzes koupit tu vylepsenou tasku, ktera je termoregulacni :-) a kor na horach muzes nechat kocarek nekde dole v chodbe a miminko s taskou (spici) vzit do bytu :-) a malej mi do kocarku vleze sam, tu operku pro nohy ma uplne sklopenou dolu, ale u ty trikolky se zapre o konstrukci, ale nevidim duvod, proc by mimi melo lezt samo do kocarku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
19.7.12 09:10

Mám gesslein f6 a měním kolečka docela často a jsou vpohode. Ta vlozna taška určitě stačí když budeš mít i fusak. Já jsem i v těch největších mrazech vozila malýho v bodycku, puncochach a tenké mikine a byl pěkně teplouckej. Akorát mě ten můj kočár přijde hodně tezkej a ty gumový kola moc neperuji v terénu jak třeba nafukovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.7.12 09:12
@Gaguska píše:
Mám gesslein f6 a měním kolečka docela často a jsou vpohode. Ta vlozna taška určitě stačí když budeš mít i fusak. Já jsem i v těch největších mrazech vozila malýho v bodycku, puncochach a tenké mikine a byl pěkně teplouckej. Akorát mě ten můj kočár přijde hodně tezkej a ty gumový kola moc neperuji v terénu jak třeba nafukovací.

tak to je jasny, ty jsou vylozene do mesta. Treba Mutsy je brutalne monstrozni tezkej kocar, ale taky projede vsechno :-) lehkej kocar zase neprojede nic, tak se to chce rozhodnout. Ja kdyz kocar rozlozim treba do auta - korbu zvlast, podvozek taky, tak je to lehoucky a skladny a to je dulezity :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.7.12 09:37
Můžu se zeptat, jak se Ti jezdí s tříkolkou? Není problém třeba obrubníky, myslím sjíždění a vyjíždění…já měla Mutsyho a bylo to trágoš a to byl 4 kolový…
@careynka píše:
mne se narodi druhy mimco v lednu a mam od Gessleinu trikolku. Myslim, ze ta taska je teplejsi nez korbicka, protoze pod ni je jeste ten sportak a navic si muzes koupit tu vylepsenou tasku, ktera je termoregulacni :-) a kor na horach muzes nechat kocarek nekde dole v chodbe a miminko s taskou (spici) vzit do bytu :-) a malej mi do kocarku vleze sam, tu operku pro nohy ma uplne sklopenou dolu, ale u ty trikolky se zapre o konstrukci, ale nevidim duvod, proc by mimi melo lezt samo do kocarku :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.7.12 09:42
@vodolejka píše:
Můžu se zeptat, jak se Ti jezdí s tříkolkou? Není problém třeba obrubníky, myslím sjíždění a vyjíždění…já měla Mutsyho a bylo to trágoš a to byl 4 kolový…

haled, uplne v pohode, je bezvadna, super vyvazena. i s ditetem a plnou taskou se neprevazi :-) ted koupime jen tu vloznou tasku a mame kocarek pro miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.7.12 10:37
Díky :kytka: Tak to je skvělý, mně se totiž moc líbí…teď jen prodat Mutsáka a ukecat manžela na druhý mimčo…on nechce, ale já se nevzdám :)…právě mne zaujala F4 a pak ta tříkolka, ta vypadá fakt super! No a přiznám se, že ten Future vůbec neznám, jaký je rozdíl mezi ním a F4?
@careynka píše:
haled, uplne v pohode, je bezvadna, super vyvazena. i s ditetem a plnou taskou se neprevazi :-) ted koupime jen tu vloznou tasku a mame kocarek pro miminko :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.7.12 10:39

Jo a ještě dotaz, ikdyž vím, že to je samozřejmě individuální, u každého jinak…podařilo se vám druhé mimi hned? nebo to trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.7.12 10:47
@vodolejka píše:
Díky :kytka: Tak to je skvělý, mně se totiž moc líbí…teď jen prodat Mutsáka a ukecat manžela na druhý mimčo…on nechce, ale já se nevzdám :)…právě mne zaujala F4 a pak ta tříkolka, ta vypadá fakt super! No a přiznám se, že ten Future vůbec neznám, jaký je rozdíl mezi ním a F4?

F4 je drobnejsi, nema tak mohutny kola, ale je to hluboka, sportak a pak i golfky, takze tri v jednom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.7.12 10:47
@vodolejka píše:
Jo a ještě dotaz, ikdyž vím, že to je samozřejmě individuální, u každého jinak…podařilo se vám druhé mimi hned? nebo to trvalo?

nam se obe deti podarili hned a neplanovane a nechtene :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.7.12 11:02
Takže Future je mohutný?
@careynka píše:
F4 je drobnejsi, nema tak mohutny kola, ale je to hluboka, sportak a pak i golfky, takze tri v jednom :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.7.12 11:03
To jako přes antiko? ;)
No já žádnou neberu, ale manžel je tak opatrný, že si dává sakra pozor… :mrgreen: ale já ho přesvědčím, přeci nebudeme mít chudáka jedináčka…navíc já už nejsem nejmladší, takže chci děcka za sebou, abych se nevracela do práce ve 40ti :)
@careynka píše:
nam se obe deti podarili hned a neplanovane a nechtene :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
19.7.12 11:10
@vodolejka píše:
To jako přes antiko? ;)
No já žádnou neberu, ale manžel je tak opatrný, že si dává sakra pozor… :mrgreen: ale já ho přesvědčím, přeci nebudeme mít chudáka jedináčka…navíc já už nejsem nejmladší, takže chci děcka za sebou, abych se nevracela do práce ve 40ti :)

ja taky neberu, vojta byl po jedny velky kalbe :-D to chlap neuhlidal a ted mala na segrine rozlucce se svobodou, ale nehoda nebyla, tak nevim, asi pan buh chtel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.7.12 11:45
:palec: :palec: tak to pošlu manžela na kalbu :) ne, dělám si srandu…ale druhý prostě chci :mrgreen:
@careynka píše:
ja taky neberu, vojta byl po jedny velky kalbe :-D to chlap neuhlidal a ted mala na segrine rozlucce se svobodou, ale nehoda nebyla, tak nevim, asi pan buh chtel :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.Vrana
19.7.12 17:11

Děkuju A. Vrane a Galusce i ostatnim za názory. Mne se Gesslein libi. Kamaradka jeste zminovala Firkon, na ten jsem koukala, a nevim. Zase mi na Firkonu prijde dobry, ze ma nafukovaci i ta predni kolecka, coz Gesslein future nema. Pak kdyz ho budu pouzivat jako sportak, aby nebyl mimous celej vydrkotanej. Jo a co odpruzeni Gessleinu - vim, ze u zadnich kol se da nastavit a predni asi odpruzeny nejsou, co? No piste nazory a postrehy z praxe. Za kazdy nazor jsem vdecna ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4