Glosa - holky se sluchátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
16.6.20 05:14
@Bandii píše:
V MHD, kterou jsem ještě donedávna jezdila denně, jsou pro mě sluchátka nutnost. A když jsem je náhodou zapomněla doma, byla jsem dost nesvá. Opravdu nechci poslouchat diskuze o másle za 25,90 nebo puberťáky a jejich kecy. Jedná ženská s kamarádkou řešila v autobuse nějakou svou mykozu nebo něco podobného. :roll: Jo a taky nepotřebuju slyšet mlaskání a posmrkávání. ;) Pustím si hudbu a hned je ta cesta příjemnější. 8)

Když jedeš v 5 ráno, lidi nekecaji a spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
16.6.20 07:13

Do/z prace chodim pesky a je to jedina cast dne, kdy mam moznost byt sama a poslouchat co chci. Vubec mi nevadi se obcas zavrit do ulity, lidi mam za cely den az nad hlavu. Posloucham hudbu i audioknihy. Cely zivot hodne ctu, audioknihy jsou fajn zpestreni navic v situacich, kdy se cist neda. Hudbu miluju a rano mi pomaha se probudit. Naucila jsem se nesoudit a nehodnotit ostatni, je to osvobozujici, doporucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
16.6.20 07:23
@Ijen píše:
Do/z prace chodim pesky a je to jedina cast dne, kdy mam moznost byt sama a poslouchat co chci. Vubec mi nevadi se obcas zavrit do ulity, lidi mam za cely den az nad hlavu. Posloucham hudbu i audioknihy. Cely zivot hodne ctu, audioknihy jsou fajn zpestreni navic v situacich, kdy se cist neda. Hudbu miluju a rano mi pomaha se probudit. Naucila jsem se nesoudit a nehodnotit ostatni, je to osvobozujici, doporucuju.

Ty to bereš nějak zostra. Tahle diskuze je pro odlehčení, pro mě i proto, abych se na to podíval z jiného úhlu a povzdechnutí. A není postavená tak, že chození se sluchátky je kravina a ti co to tak mají, jsou blbí.

Jinak při chůzi se dá i číst.

A jestli nikoho nehodnotíš, přihlaš se do Guinessovy knihy rekordů, protože jsi jediná na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15938
16.6.20 07:34

Minulý týden vedle mě sletěla tupá ženská z kola, protože se mě lekla, když jsem ji předjel. Pochopitelně se lekla proto, že měla ucpané uši. Bohužel se jí nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
16.6.20 07:55

@Zumpa tak na kole je to nebezpecny. To bych si netroufla ani v lese. Natoz potom na silnici. Občas to taky vidim, ale ne moc casto. Pravda je, ze jezdim hlavne po silnici.
I pri behu mam hudbu tak nahlas, abych slysela, co se kde deje. Pri audioknize slysis okoli normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 08:23

Já mám třeba sluchátka venku ve dvou případech. Když si jdu zaběhat a pak ve vlaku nebo autobuse. V prvním případě je hudba nakopávač, v tom druhém je to o přežití, protože mám sociální fobii a větší koncentrace lidí na jednom místě mi nedělá dobře. Doma pak poslouchám před spaním relaxační hudbu taky do sluchátek.

• Citovat
  • Upravit
6956
16.6.20 08:53
@Zumpa píše:
Minulý týden vedle mě sletěla tupá ženská z kola, protože se mě lekla, když jsem ji předjel. Pochopitelně se lekla proto, že měla ucpané uši. Bohužel se jí nic nestalo.

Někdo má ucpaný uši, někdo mozek, to si nevybereš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
16.6.20 08:56

Pri ceste z/do prace posloucham v buse audioknihy, knihu cist nemuzu, dela se mi tam pri cteni spatne a zroven me nezajimaji rozhovory lidi kolem. Hudbu do sluchatek si davam pri sportu ve fitku, protoze me to “nakopne” k lepsimu vykonu. Na ulici/na kole nic ve sluchatkach neposloucham, nepovazuju to za bezpecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
16.6.20 08:57
@mag píše:
@Zumpa tak na kole je to nebezpecny. To bych si netroufla ani v lese. Natoz potom na silnici. Občas to taky vidim, ale ne moc casto. Pravda je, ze jezdim hlavne po silnici.
I pri behu mam hudbu tak nahlas, abych slysela, co se kde deje. Pri audioknize slysis okoli normálně.

Přesně. To, že mám puštěnou hudbu, neznamená, že neslyším a nevnímám provoz kolem mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15938
16.6.20 09:02
@OpportunityNox píše:
Přesně. To, že mám puštěnou hudbu, neznamená, že neslyším a nevnímám provoz kolem mne.

Nám nic nalhávat nemusíš. Už jen samotná sluchátka fungují jako zvuková izolace. Tuším, že ve Francii, jsou sluchátka zakázaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
16.6.20 09:11
@Zumpa píše:
Nám nic nalhávat nemusíš. Už jen samotná sluchátka fungují jako zvuková izolace. Tuším, že ve Francii, jsou sluchátka zakázaná.

Nám? Král MY První?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
16.6.20 09:14
@riccius píše:
Dnes už to divné moc není. Dříve by asi bylo. Jen mi přijde, že se člověk ochuzuje a ty nečekané zážitky, každodenní novost. Taky dost často koukám třeba v mhd do mobilu, ale pak zvednu hlavu, a leckdy zjistím, že je toho o dost víc zajímavějšího okolo mě. Jen se musí člověk všímat.

Nevím, jak dřív. Sluchátka s sebou tahám od doby, co jsem dostala prvního walkmana.
A hlavně podle mě se poslech hudby a koukání okolo moc nevylučuje. Jo, čumění do mobilu už je jiná kategorie.

• Citovat
  • Upravit
mag
12870
16.6.20 09:18

@Zumpa na bezne noseni? Zdroj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15938
16.6.20 09:23
@OpportunityNox píše:
Nám? Král MY První?

Tak doufám, že nejsou všichni lidé blbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5246
16.6.20 12:48

Sluchatka na usich mivam zpravidla jen pri behu za predpokladu, ze nebezim po frekventovanem miste nebo ve meste. Na kole a kolobezce to nepovazuju za bezpecne. Jinak jsem sluchatka nosila do MHD, protoze me nebavily jalove rozhovory lidi okolo. Pokud se treba vencim psa, nebo jdu pesky z prace, tak u toho telefonuju bezne, protoze si volam se svou rodinou, kterou vidim tak jednou za 2-3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí