Golfky Babypoint Fortuna - prosím o radu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4267
17.3.09 16:02

Díky moc za odpovědi a vaše názory:-)

Holky,
díky moc za vaše názory a odpovědi na kočárek fortuna. Dnes jsem zajela do nejbližšího obchodu, kde ho měli, malou tam po:,–(ila a celkem nejevila nějaké známky nelibosti, tak jsme ho koupili, nakonec teda v té oranžové barvě, červený neměli a hlavně mi kamarádka, co tam byla se mnou i ta prodavačka tvdrili, že ten oranžovej je hezčí, tak nevím, červený jsem neviděla, to můžeš spíš, komentovat ty, Petko:-), ale myslím, že ta oranžová kombinace by se mohla hodit i pro kluka a protože jednou plánuji i druhé dítko a pokud ten kočár do té doby bude ještě pojízdný a narodí se třeba ten kluk, tak nebudu zbytečně kupovat další a navíc hluboký máme v podobné barvě:-)
Jediné, co jsem hned ze startu nevychytala je, že když jsme ten kočár chtěla složit do auta, tak jsem ho skládala na zemi vedle a tím madlem jsem ho opřela přímo o zem, takže byl hned jak čuně…to jsme byla na sebe docela naštvaná:-)musím si dát příště víc majzla a hlavně najít nějaký lepší způsob…
Ještě doufám, že mi nebude moc vadit, že rukojet je výš než mám u hlubokého a nejde polohovat, tak snad si ale zvyknu, zas přítel je vyšší, tak bude třeba vozit častěji on:-)
No, ted je to ještě nezvyk, ale uvidímě po pár projíždkách, doufám, že jsem koupila dobře, čas ukáže.

Tak ještě jednou děkuji za vaši spolupráci a kdyby vás ještě něco napadlo, co je tam za prima vychytávka, o které ještě nevím, tak budu vděčna i za ně.

Zatím se mějte moc hezky a už at je teplejší počasí a můžem v novém kočárku ven a nemusíme se skrývat pod pláštěnkou:-)

ahoj Žaneta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
17.3.09 18:22

Re: Díky moc za odpovědi a vaše názory:-)

jeanette.26 píše:
Holky,Jediné, co jsem hned ze startu nevychytala je, že když jsme ten kočár chtěla složit do auta, tak jsem ho skládala na zemi vedle a tím madlem jsem ho opřela přímo o zem, takže byl hned jak čuně…to jsme byla na sebe docela naštvaná:-)musím si dát příště víc majzla a hlavně najít nějaký lepší způsob…

Přesně to samý se stalo i mně. :D Taky jsem měla madlo hned špinavý. Teď máme ale jiný auto a tam ten kočár neskládám úplně na placku, ale jenom ho začínám skládat a hned ho do auta postavím.

Mě se ta červená líbila nejdřív víc než oranžová, ale žíly jsem si kvůli tomu netrhala, že jí nemám. :D Teď mi to už je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
19.3.09 09:41

ještě jeden dotaz:-)

Ahoj Peťko,

tak mě napadla ještě jedna otázka k té fortuně, líbí se mi čím dál víc a malé asi taky, protože v ní včera dokonce usla( jako rozuměj tak, že venku jsme s tím kočárem ještě nebyli, ale máme ho doma v obýváku a když je malá moc protivná, tak ji tam dám a ona zas příjde na lepší náladu a jak říkám, včera tam dokonce i usla:-)
Ale k té otázce, mám čím dál tím větší pocit, že ta oranžová bude asi hodně choulostivá na zašpinění, hlavně asi ten nánožník, obzvlášt když bude takové počasí jako je ted. Jak často to, prosím tě, pereš a dá se prát i nějak celý ten potah z toho kočárku?A asi na jaký program to pereš, at to pak nemá jinou barvu než zbytek?

Děkuji předem za odpověď:-)Pokud bude dneska hezky, tak ho půjdem konečně vyzkoušet do reálu:-)

Žaneta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
19.3.09 11:35

Tak já se přiznám, že jsem ho ještě neprala. :oops: Já ho totiž moc nepoužívala. Přes zimu byla holka ve fusaku a přes něj jsem jí dala deku.
Vyprat jsem nezkoušela ani nic jinýho, když se mi udělal na boudě nějakej flek (třeba se mi tam vy*ral fialově pták :twisted: ), tak jsem to vydrbala kartáčkem, ale musíš celou barevnou plochu, protože jinak tam zůstávaj mapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
racanda
28.8.13 00:02

Dobry vecer muzete mi prosim zaslat foto slozeneho kocarku? Dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
1
28.8.14 10:11

radfor

Čau holky, mám tento kočár, typ 2013, jsem s ním nad míru spokojená. Hodně cestujeme, takže věčně kočár skládáme, rozkládáme a přesouváme. Máme sice výtah, ale občas ho tahám i po schodech, kde nejsou nájezdy. Má těch cca 10 kg, malý má 11 kg a unesu v pohodě, natož bez dítěte :-) velký koš na věci, rukojeť sice nejde polohovat, ale to mi nikdy nijak nevadilo. Kolečka drndají přiměřeně, jako u každých golfek. Zimu máme před sebou, ale myslim, že to bude ok. A jak tady už psaly holky, součástí byla i pláště nka, nanoznik, což mě hodně mile překvapilo :-) doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32860
28.8.14 10:14

Já mám Babypoint Sprinter, je podobný fortuně, taky byla ve výběru, a jsem spokojená moc. Uveze všechno, projede všechno, vozím tam pořád 2,5letého syna (po nemoci, nebo když chci na nákup) a super. Občas tam naskládám obě děti (4 a 2,5).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.17 17:30

Ahoj holky, dnes jsme taky shaneli golfky a padla nam do oci fortuna. Nanoznik, velky kos atd. Do kolika let jste tam vozili deti? Neni moc malej? Pridavam foto. Malemu je 18 mesicu a rada uz bych fakt neco skladneho.

• Citovat
  • Upravit
37113
13.4.17 17:36

Mam ten samej akorat v jinej barve, malymu je pres 2 roky a v pohode budu vozit dal, kocar zvlada i nakupy, jediny kdy ho tam nevezu je kdyz sam nechce a radsi jde pesky :D je to fajn kocar neni to tak rozhrkany jako klasicky golfky, ale zaroven lehoucky a prostorny, jediny co sem tam nenarvala byl tlustej zimni fusak s berankem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.17 19:26

Moc dekuju, stve me ze je zitra svatek, sla bych je hned koupit. A cena je krasna 2099,–
A jak jste to vyresili v zime, kdyz nesel dat fusak? Nas fusak myslim ze tam pujde.

• Citovat
  • Upravit
37113
13.4.17 19:32

Tak malymu byl v zime rok a pul a vic takze vetsinu zimy behal venku sam, tahli sme ho na bobech a kdyz bylo nutne kocar vzit tak dostal teplou kombinezu a zabalila jsem ho do deky. Prezil to ani letos nemel rymu, nic, narozdil od lonska kdy jezdil zabalenej v kozichu :D nejaky lehci fusak treba fleesovi tam urcite pujde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32860
13.4.17 19:34

Já jsem měla sprintera, a fusak emitex tam normálně šel dát. Nebo teplou deku a nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.17 19:45

Diky moc, v utery ho koupime :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat