Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vážně tu není někdo, kdo by měl Britax B-mobile? Prosim prosim smutně koukám
![]()
Ilona+Daník píše:
Teď jsem četla, že ten Verve má výšku rukojeti jen 102 - nebylo ti to málo, kolik měříš? Kuju..
Měřím jen 160, ale manžel 178 a byl spokojen, právě když jsem to porovnávala s obdobnýma golfkama, nepřišel mi tak nízký. Je lehký a dobře složitelný.
S tou stabilitou jak tu někdo psal - pokud se malá zvedla a vyklonila na stranu, možná by se převrátil, stejně tak když jsem rukojeť zatížila hodně těžkou taškou, ale to už je daň trojkolek. Stejně tak je hůř stabilní, pokud si necháš předělat opěrku, aby šla víc do lehu- změní se těžiště a musíš hlídat aby se nepřevrátil. Mně na něm spíš vadilo, že jsou maličký kolečka a jak máme hodně rozbitý chodníky, špatně se mi jezdilo, pokud nebylo zaaretovaný přední kolečko, ale co se týká prostoru pro dítě je fakt super.
Ilona+Daník píše:
Vážně tu není někdo, kdo by měl Britax B-mobile? Prosim prosim smutně koukám![]()
Podívej, přímo tady je o něm diskuze: https://www.emimino.cz/…ile-4-58703/
Ilona+Danik ahoj
objevila jsem tuto diskuzi a chtela bych se zeptat: koukam,ze jsi mela Nunu-nebyla dobra,ze jsi potom shanela jiny kocar/golfky? Me se Nuna libi pro tu spojenou rukojet a prijde mi takova pevnejsi nez nejake golfky a taky je dobre skladna,ale mala ma ve 14mes. 12,5kilo a 82 cm,tak aby se mi tam vesla dele nez dva mesice:-( nemam si ji kde vyzkouset a z tech fotek co jsem tady nasla,tak mi prijde kratka ta zad.operka,ale zase maminky si ji vetsinou chvali..tak nevim;-)
a jaké jste nakonec vsechny vybraly golfky? ![]()
moc dekuji za rady;-)
Ahoj ![]()
Nuna je samo osobě prima kočárek, ale na nás byl malý- syn potřeboval trochu více prostoru, je to prostě menší kočárek a pak, mě na něm vadilo, že v pozici lehu už nebyl tak stabilní, když je dítě větší a rukojeť pro mne byla tak tak, mám raději vyšší.
Vyzkoušela jsem si asi patnáct kočárků..každý hledáme něco jiného.
Teď jsou malému dva roky, moc toho nenachodí a pořídila jsem Mutsy easyrider - pro mne super vysoká rukojeť, pevná konstrukce, parádně dlouhá zádovka, dobře se ovládá a je za super cenu.
Ilona+Daník píše:
Ahoj holky. Je to už asi tisíckrát opakované téma, ale tak nějak mi přijde, že dojít k nějakému kloudnému řešení je těžší a těžší…Měla jsem už asi devět kočárků, takže se oficiálně přidávám ke kočárkomaniakům.. ideální sporťák jsem nakonec našla a teď se snažím si najít ty nej golfky - z těch už jsem měla Mark3, Nunu a teď Cybex Topaz.
Kdyby někoho zajímala osobní zkušenost s těmito kočárky, ráda přidám..
Co teď hledám - golfky ideálně se spojenou rukojetí, odpružené, dostatečně prostorné pro mého rok a půl syna, který má větší rozměrya rukojet kočárku aby byla co nejvíce vysoká - mám 172cm a např. Mark mi výškově opravdu nevyhoval, kopala jsem do koleček..Ze všeho co jsem pročetla a prolistovala mne zaujali - Icoo Pluto (ale nemá spoj.rukojet a ta váha:-(), Britax B-mobile (nikde jsem nenašla jak je vysoká ta rukojet), babyjogger city mini (o tom jsem se nedočetla skoro nic) a TFK buggster (líbí se mi že dělají i s nafuk. koly, ale není těžký? a také jak je to s výškou rukojeti?). Kdyby jste některá měla osobní zkušenost s těmito kočárky, nebo měla nějaký typ či postřeh, budu vám moc vděčná..Ještě dodám, že prodávám Cybez Topaz 2011, hnědý, kupovaný před třemi týdny a používaný jen dva týdny na dovolené- jezdí parádně, ale my chceme nějaký širší a ideálně tu spojenou rukojeť.
A můžu se zeptat který je ten tvůj ideální sporťák a pokud jsi našla i ideální golfáč? Zaujalo mě, že máš podobně velké dítě jako my a 9 kočárů - to je opravdu hodně. Mám 1,5 roční dítě, cca 87cm a už si opravdu nevím rady. Dosud jezdíme v Inglesině Magnum předělané na sporťák, ale není to ideální a už je taky krátký, zimu jsme přežili, ale co dál, zatím chci zůstat u sporťáku, nebo něco mezi sporťákem a golfkami, zkusili jsme toho dost, ale vše malé (krátké) a nebo mám tipy na kočárky, které není u nás kde vyzkoušet a koupě naslepo mě moc neláká. Takže když slyším, že se někomu podařilo najít ideální kočár, jsem zvědavá.. ![]()
Za sebe můžu doporučit baby jogger citi mini,není to úplně tak golfáč ale je lehký, super se skládá a uvnitř je široký a pohodlný. Mám velké dítě a nunna se mi líbila moc ale dcera by jí měla max. na přejíždění a to jsem nechtěla.
Citi mini je něco mezi sporťákem a gofkami
Holky, inac spojena rukojet - chapem vyhodu, ale mozem doporucit maclaren, ktore sice nemaju spojenu rukojet, ale jednou rukou ovladat sa daju, sucasne su prave i pre vacsie dieta - vahovo, su do 25kg… za mna super!! a lahke!!