Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
vím, že o golfáčích už tady toho bylo napsáno hodně, ale chtěla bych se zeptat na nějaké golfky pro 9 měsíční mimi s přehazovací rukojetí a taky aby byly lehké.
Děkuji za tipy. Budu ráda když mi napíšete jak jste s nima spokojené:-)
Andrea a Adámek
Golfáče s přehazovací rukojetí 100% neexistují,ani to není technicky možné.Jsou golfky (Bebe Confort Loola např.) které mají i protisměru na:,–(itelnou sedačku,ale zase nejsou lehké,a jsou dost drahé…
Bohužel,za všechno se platí…různá vylepšení na kočárkách,co se pohodlí týče,je na úkor váhy,případně peněženky ![]()
Presne tak jak psala Amazonka. Idealni kocar proste neexistuje a vzdy musime slevit z nejakych prani.
Terik
NO to je pravda, ze golfky s prehazovaci rukojeti neexistujou.
Mimochodem ja bych nesla ani do sportaku s prehazovaci rukojeti. Sice to je dobra vec, ale je to zasah do konstrukce kocarku a napriklad drazsi znacky kocarky prehazovaci rukojeti vubec nemaji - obraci se po nebo v proti smeru sportovni korba. Pak jsou i sportaky, kde se korba otocit nemuze, napr. Jane a do toho bych taky nesla, pac v zime je sportak v protismeru dost prakticka vec.
možná jsem se špatně vyjádřila. Viděla jsem kočárel free line buggy pokud to nepletu a ten, myslím mě přehazovací rukojeť. Možná však nepatří mezi golfáče, ale mezi sportovní kočárky. Nikde jsem nenašla jejich hmotnost.
Andrea
tak to je klidne mozne. My mame golface Inglesina Espresso a ac jsou to golfky, ktere se skladaji na placku a ne nadlouho jako ostatni tak jsou casto inzerovane jako sportacek. Hanka
Váhu jsem taky nenašla,ale zato jsem našla rekakci na tento kočárek přímo na e-miminu:
Cituji:
Ahojky,
já taky měla Free Line Buggy (stejný jako Baby Dreams Smart…), ale pro mě docela hrůza! Nechápu, proč má přehazovací rukojeť, když pak ani nejde pořádně zvednout na obrubník - odpružení velmi tvrdé. Navíc byl docela těžký, ale těžší kočárky zase líp „sedí“ na chodníku i v terénu, takže to bych mu nevyčítala. Nelíbil se mi materiál, který nebyl impregnovaný, takže na zimu asi nepoužitelný. Taktéž opěrka zádíček byla z proužků.
No, raději jsem jej prodala… Ale každý má jiný názor a jiné požadavky. Musíš si srovnat priority - kam s ním budeš jezdit, jak často ho budeš skládat, zda je pro Tebe důležitá přehazovací rukojeť.
Tož tak,navíc jak už tu zaznělo,přehazovací rukojeť se zdá být supervychytávka,ale je pak problém s řiditelností kočárku,a navíc další místo,které se při nepříliš kvalitním provedení těch levnějších kočárků rádo pokazí ![]()
Děkuji za info o free line buggy. Tu přehazovací rukojeť jsem chtěla kvůli malému aby mě viděl protože je dost bojácný a nevím jak bude reagovat na nový úplně jiný kočárek a ještě k tomu nebude vidět na toho, kdo ho poveze. No i já jsem ráda když na něho vidím:-) ale možná to moc řeším:-)
tak jsem si tedy vybrala baby dreams smart a teď nevím jestli je to myšleno tak, že je stejně na „na nic“ jako free line buggy?:-(
Takže ještě prosím o reference k baby dreams smart.
Děkuji.
Andrea a Adámek
Možná by se ti hodili bebe confort golfky-třeba typ Loola. Nemají sice přehazovací rukojeť ale sedačka jde otočit oběma směry. (nebo Activ, Urban…v podstatě myslím skoro všechny podvozky BBC mají stejnou sedačku a dá se otočit oběma směry,případna na:,–(it korbička nebo autosedačka. Je to vhodný hlavně pro ty mrňousky,že můžou být otočení k vám ![]()
Golfky s přehazovací rukojetí existujou!!!!!!!!!
Máme je doma. Jsou od firmy Abc design.
Je super. Jsem s ním spokojená. Váží cca 10kg.
Sice v tom sněhu nebo břečce se sním nejlépe nejezdí, ale na jaře a v létě to bude super.
Má dvoukolečka s možností aretace. Cena byla 3500,–Kč.
Pokud budeš chtít poslat foto, tak mi napiš SZ
Lilinka
Ahoj Andrejko,
my máme Free Line Buggy a kámoška si ted koupila přes internet Smart od Baby Dreams a je to úplně to samý, akorát že náš Buggy byl o 1000,– Kč dražší. Jinak Buggy od Free Line prodávají s dvěma typy koleček. Jedny jsou takový opravdu hodně silný a hladký a u druhého typu jsou zase úplně stejný jako má Smart, takový vroubkovaný.
Já jsem s kočárkem spokojená, ale je fakt, když se přehodí rukojet dopředu, tak se kočár špatně zvedá, když najíždíš např. na obrubník, musí se to jakoby přidupnout.
Tak snad jsem ti trošku pomohla.
Lilinko a nezdáse ti že 10 kg na golfky je strašně moc?To už je spíš spor´ták a je jedno jakej má podvozek
my máme taky gofky d BC design a jezdímes nima rok,první pl rok byl v pohodě a teď mám chuť je vždycky nechat někde u popelnic když nějkam jedem.ještě je árkrát využijem )malej už se stejně nechce moc vozit,ale někdy je to nutnost) a půjdou nejspíš došrotu
nebo je nějaké mamince věnuju,jestli se nerozpadnou.Docela mě zklamaly,myslím že ABC je srovnatelný když ne s Takem tak s Deltimem určitě ![]()
OPravdu je to tak, že ty typy co mají přehaz. rukojet jsou spíše sportáky, i když mají třeba golfková kolečka. Ještě tady nepadl typ na Peg Perego Venezia, ale váží kolem 9 kil.
Martina
Tak se omlouvám, golfky s přehazovací rukojetí asi opravdu neexistujou.
Na netu jsem se dočetla, že to co mám, je sporťák. Ale prodavačka mi říkala, že to jsou golfky.
Lilinka