Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte prosím…poraďte mi někdo, kterej z těhle kočárků??? malá je hrozně vysoká, měli jsme S4 casualplay-VÝÝÝBORNEJ KOČÁR, procestoval s náma Krétu, zdolal Alpy, miluju ten kočár-ale malá je v něm napasovaná, ani střechu už nemůžu používat,..
kdo máte Buggster? kolik cm má opěrka zad prosím?
a kdo máte bebeconfort LOOla, jak jsme na tom s cm opěrky??
jsme celkem dost aktivní, kočár musí zdolat minimálně to, co S4 ![]()
moc díky, moc mi pomůžete.. ![]()
TFK Buggster má zádovou opěrku dlouhou 49cm. Ale rozhodně to není kočár, který zdolá všechno… Nemůžeš srovnávat s S4, to je pořádný sporťák, Buggster jsou lehoučké golfky. Máme je do města, aby byly lehké, do terénu určitě vhodné nejsou. Možné ty nové, s nafukovacími koly, ale ty jsem nezkoušela v terénu.
Ahoooj takže já měla taky casualplay s4 a ted mám bugstra
dcerka byla obřík veliky a mužu říct že v zimě se mi ve sněhu jezdilo líp z bugstrem než s casualplay zvládá i terén my byli i v beskydech na kamenitých cestých tak i u moře na pláži projel
taky přemýšlím o dokoupení nafukovacích koleček a bude to uplní paráda ted mi zase slouží jako podvozek pod autosedačku maxicosi a až malinká odroste bude zase sloužit jako golfky ![]()
Takže spokojenost? já mám možnost ho koupit z druhé ruky, ale top stavu a fakt už nevim z té hromady golfů, co vybrat
![]()
takže děkuju moc za názor ![]()
Jojo byli jsme spokojení a to jw mám taky z druhé ruky a slouží pořád potahy nešisují já mám quax ted jsou zase novější.