Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@kami8 ja kdyz s nim najizdim treba na obrubnik, tak ho musim dole naslapnout aby se zvedl… sama ho nejak nenaklonim, jestli vis, co myslim… a to i presto, ze je lehkej, takze by nemel, ale radsi si nech poradit vic… a na tech kostkach ti bude drkotat
Ty kostky prezijem je to tak 50metru. a pak zase silnice, no ze zadu, ale zkus se oprit o kocarek z boku u madla ditete, je to 4kolka pokud maa. kolecka dobre od sebe mohla by byt ok my ted mame 3kolku.a.to leti samo:-( opravdu jen do mesta na rovny povrch jakmile je kocaeek z kopce nebo stoji na zahrade je nestabilni:-(
@kami8 jestli chces tak to s pritelem vyzkousime az prijde z prace ![]()
Jsem si vybrala asi tenhle nakonec http://www. svetkocikov. sk/…ctive-q. html
@kami8 promin, nemohla jsem napsat driv.. nam se nejsk neprevazel.. ale ten co si vybrala je hezkej ![]()
Fakt uz se trikolky bojim, u sportaku jsem ji mela a v pohode a ten hauck me uplne vykolejil dneska se malej v nem prevratil sam, proste neni to kocar pro nerovny povrch no ![]()
@BABIES ahojky, po delší době se hlásím, tak jaká je spokojenost s Graco Evo???
@Anonymní píše:
@BABIES ahojky, po delší době se hlásím, tak jaká je spokojenost s Graco Evo???
ahoj, no mala v kocarku place, takze nemuzu rict, ze bychom ho pouzivali casto, spis vubec, ale je fajn! lehkej, rychle se slozi… do nesta fajn
ale urcite ne do terenu, nebo snehu…
@BABIES tak co myslíš, za tebe,(kdyby teda naplakala maláv kočárku) koupit nebo ne???
@Anonymní píše:
@BABIES tak co myslíš, za tebe,(kdyby teda naplakala maláv kočárku) koupit nebo ne???
je dobrej na nakupy, takze za me ANO
Tak já do něj pujdu, ještě mám chvilku čas n přemýšlení, do pulky říjn mám rodit ![]()
DOBRÝ DEN CHCI SE ZEPTAT JAKOU JSTE SI POŘÍDILI TAŠKU NA KOČÁREK GARCO EVO
@Vendula a MARTÍNKA píše:
DOBRÝ DEN CHCI SE ZEPTAT JAKOU JSTE SI POŘÍDILI TAŠKU NA KOČÁREK GARCO EVO
ja zadnou, mam svoji takovou latkovou tasku a v ty mam vsechno