Graco Evo

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
flamess
4.9.13 18:43

Já si koupila normální velkou kabelku, šla jsem i s kočárkem a zkoumala co se mi nejlépe dá dát přes madlo

• Citovat
  • Upravit
Vendula a MARTÍNKA
6.9.13 17:20

Jte mi teda moc neporadila ale děkuji za ozvu :D

• Citovat
  • Upravit
620
7.9.13 07:31

Ahoj holky, kočárek je užasnej, je fakt že teda trošku hrká jako golfky ale není to tak zlý, pro mě ideální, jinak tašku ke kočíku jsme zkoušela od emitexu a myslím že na to jdou jen menší, jiank to vyapdá dost blbě, kočárek je malý, ale také čekám ještě 14 dní než přijdou nové tašky a pak asi koupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
7.9.13 07:59

@atik jsem rada, ze je spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.9.13 08:05

@BABIES jakou jsi prosím tě vybrala tašku???Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
7.9.13 09:38

@atik ja praveze zadnou, ja mam takovou pres rameno hezkou, latkovou, hodi se ke vsemu, tak do ty hodim vsechno :/ protoze malou casto nosim v nositku, tak je to lepsi :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.9.13 12:04

Holky, mam dotaz.taky mam evo a jsem s nim spokojena, jen ted premyslim, jestli se mi do nej mala vejde v zime s kombinezou a fusakem.ted ma rok a vazi 8,5kg, je vyssi, ale stihlejsi.na delku je mista dost, nanoznik se da kdyztak uplne ohnout a nozky muze dat na konstrukci.ale co ta sirka, zda se mi uzky, jak stare deti v nem vozite a do kdy vozit planujete? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
urbimal
27.9.13 21:19

Holky, vy co mate Evo, jste jeste stale spokojene? Jak velke mimco vozite? Nelepi se na kolecka mokre listi? Mam ho nbjednany, prijde za 4dny a zacinam mit obavy :-( nechci chrastitko:-(

• Citovat
  • Upravit
188
29.9.13 19:23

Vozím v něm roční holčičku. Měla jsem obavy, jestli jí nebude za chvíli malý, ale zkoušela jsem tam dát 2,5letého chlapečka od kámošky a vešel se :-) Jsem s ním pořád spokojená. Listy se na kola lepí celkem dost, prostě se musí před vstupem do baráku očistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
12.11.13 08:22

Ahoj holky, tak ho mám a jsem naprosto spokojená, je to prostě kočár do města ale je fajn a to hrkání, no nevím, mě to nepřijde, kdybych to tady nečetla tak se na to ani nezaměřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
urbimal
16.11.13 11:38

Holky, tak to nevím v jakém světě jezdíte? Po jakých cestách ve městě? Vyjela jsem s ním první den před dům a větší katastrofu jsem nezažila! Mám zkušenost s mnoha kočárky, ale tento byl nejhorší! Jízdní vlastnosti - katastrofa! Nenajela jsem na patník - chce to opravdu zastavit a dost si pomoct…Hrká jako blázen, okamžitě praskání všech plastů v konstrukci…je prostě tvrdý…šílenost! Šel okamžitě z domu. Objednala jsem si Baby joger city mini 4 a super!!! Sice nemá polohování nožiček a nejede i po směru, ale pro mé 16m dítě už naprosto stačí! Pokud chcete Graco evo jako golfák, nekupujte! Za mě rozhodně ne! Jezdila jsem s Mutsy 4rider - super, xlander - super, TFK - super, BGB Frog - šlo to, Graco Evo - katastrofa, Baby joger CM 4 - super! Doufám, že tento příspěvek někomu pomůže v rozhodování. :-)

• Citovat
  • Upravit
2235
18.11.13 11:59
@urbimal píše:
Holky, tak to nevím v jakém světě jezdíte? Po jakých cestách ve městě? Vyjela jsem s ním první den před dům a větší katastrofu jsem nezažila! Mám zkušenost s mnoha kočárky, ale tento byl nejhorší! Jízdní vlastnosti - katastrofa! Nenajela jsem na patník - chce to opravdu zastavit a dost si pomoct…Hrká jako blázen, okamžitě praskání všech plastů v konstrukci…je prostě tvrdý…šílenost! Šel okamžitě z domu. Objednala jsem si Baby joger city mini 4 a super!!! Sice nemá polohování nožiček a nejede i po směru, ale pro mé 16m dítě už naprosto stačí! Pokud chcete Graco evo jako golfák, nekupujte! Za mě rozhodně ne! Jezdila jsem s Mutsy 4rider - super, xlander - super, TFK - super, BGB Frog - šlo to, Graco Evo - katastrofa, Baby joger CM 4 - super! Doufám, že tento příspěvek někomu pomůže v rozhodování. :-)

ja s nim jezdim v Londyne :D a az na to drncani mi teda cubec nevadi… nikde mi nepopraskal :nevim: my teda koupili jeste micralite, ake Graco je fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.12.13 11:51

GRACO EVO

Milé maminky, kdo uvažuje o koupi tohoto kočárku tak ze své zkušenosti ho určitě doporučuji!!! Kočárek jsem si pořídila a maximální spokojenost, když jsem četla tuto diskusi, než jsem si kočárek pořídila tak mě to dost odrazovalo od koupi, ale pak jsem si přečetla i jinou diskusi a tam ho jen chválili, tak jsem to riskla a koupila ho :) A vůbec toho nelituju, kolečka mi nehrkají jak tady píšou, nevim jestli záleží třeba na kusu :nevim:, ale ten můj je super, lehounkej, krásně se ovládá, skládání to je vůbec super a i malá je v něm spokojená :). Takže kdo má favorita tento kočárek tak za mě Graco evo ANO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.1.14 16:57

Přemýšlím o koupi tohoto kočárku do budoucna, zaujal mě, kde jste ho kupovali, koukám, že model 2014 už se vyšvihnul přes 6 tis. a co všechno tedy ke kočárku je v ceně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
30.1.14 17:57

@Beller My ho kupovali v UK a ted jsem koukala, ze maj ohodne hezci barvy a obcas i vzory…A my kupovali jenom kocar s plastenkou, korbu a sedacku jsme dokupovali :nevim: ale nevim, jak je to v cr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí