Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Lena 123 Jojo přesně, ale teď jsem to uplně vzadu povolila, že to drží jen na té poslední přezce a docela to jde, ale přece jenom až bude větší zima a bude mnohem víc nabalená, nebo trochu přibere, tak asi koupim delší popruhy ![]()
Ahoj, holky nebude některá z vás prodávát Graco barvu pro holčičku za rozumnou cenu? Me se mala za chvilku nebude vejít do korby ![]()
Hezký den maminky, oživuji diskusi. Chtěla bych se zeptat, jak je to s velikostí sportovní korbičky, opravdu je tak malá, že se tam děti nevejdou? Do teď jsem jezdila s Firkonem, sice super hodně místa, ale byl strašně těžký, tak jsem se rozhodla, pro Graco Evo, právě kvůli váze a otočné sedačce, ale pořád ve mě hryže, aby se mi tam malý vešel, teď bude mít 10 měsíců a je to kus chlapa, díky za reakce ![]()
Dobrý den,
zkuste ještě nějakou z příbuzných diskuzí, našla jsem například Kolik opravdu váží Graco Evo 2015?. Případně napište konkrétní mamince/uživatelce soukromou zprávu (SZ), jistě Vám poradí. ![]()
![]()
Monika
Dobrý den, uvažuji o koupi kočárku Graco Evo, mohu se zeptat jak jste s ním spokojena?
Jezdí se Vám po městě dobře? Je mi jasné, že do terénu to nebude. Ale potřebuji něco skladného a lehkého do auta. ![]()