Graco Evo

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2235
30.4.14 13:25

@monikastara odnarozeni zatim do 10 mesicu, ale uz ho pouzivame jako sportak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.14 15:14

Zdravím, taky mám kočárek evo, už ho máme rok a třičtvrtě a ještě jsem s ním neměla žádný problém. Musím zaklepat. :zed: A taky ho už používáme delší dobu jako sporták a nemůžu si stěžovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 09:52

Děkuju holky, a nevíte náhodou jestli má kočárek odpružené přední i zadní kolečka? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.5.14 10:20

Ahoj mám kočárek v růžové barvě je fakt krásná a má přední i zadní odpružení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
30.6.14 10:39

Holky prosím nějaké nové zkušenosti s tímto kočárkem? Zajímá mě v jakém je stavu po delší době používání :) Přece jenom, když byla tato diskuze založena, tak byl kočárek novinkou.. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
1.7.14 21:31

@katiiik Ahoj :) uz ho mame rok :) A je porad hezkej, v perfektnim stavu. Ted ho moc nepouzivam, je horko a mala ma Trike, ale jinak je super. Jediny, co mi vadi je, ze je uzkej a mala se boucha do hlavy o takovy kolecka, co drzi tu strisku, kdyz je v sede :nevim: jinak mi na nem nic nevadi. Videla jsem pani, co ho ela raky s 2 letakem a celou tu rukojet pro dite mela od toho kluciny ohlodanou :nevim: snad to nebude delat i moje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.7.14 12:35

Ahoj holky, nechcete někdo poslat do světa Graco Evo Grape?? Koupím za 3500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86petulinka86
4.7.14 13:58

Ahooj holky prosím prosím vidím, že tady píšete o kočárku Evo, neviděli jste někdo, nebo náhodou nemáte už někdo kočárek EVO XT? Je to novinka, zatím jsem na něj koukala jen na internetu, ale strašně se mi líbí. Dík za jakékoli info :)

• Citovat
  • Upravit
2844
6.7.14 12:31

Tak už ho máme, zatím mi všechno vyhovuje - akorát pro to není pro vysoké lidi :D Já mám 160 cm a je ideální, ale přítel se 180 cm už nadává :mrgreen: rukojeť nejde polohovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
16.7.14 13:14

Holky prosím jde ten sporťák složit dokonale celý když máte sedačku otočenou na sebe? Koukala jsem na videa a tam to vždycky předváděli, jen když měli sedačku otočenou ven. Zkoušela jsem to, složí se, ale ne tak skladně jako když je sedačka otočená ven. Zajímalo by mě jen jestli dělám něco špatně, nebo to prostě nejde :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
23.7.14 17:32

Nikdo nic holky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
29.7.14 12:13

Čelem dopředu neskládáme. opravdu není takhle skladný. ale jinak jsem s tímto kočárem navýsost spokojená. do města ideál. dívala jsem se na tu novinku XT a zdá se, že je ještě vychytanější (nastavitelná rukojeť, nafukovací kolca) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.8.14 12:58

Ahoj, devcata chtela bych poradit, chci si v nejblizsi dobe poridit graco evo, uz ma gumava kolecka, coz by mi asi jinal vadilo, ale znama co ho mela, pry dost casto kopala do te oje mezi kolama :-( ja ho zkusila v obchode a ok, tekze ted mam dilema… nejake zkusenosti? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
14.8.14 18:52

@Pempeenda ma gumovy? To je super :) Ja jsem v zivote do niceho nekopala, ta tvoje znama ma asi nejaky dlouhy nohy :D Pokud jsi ho zkusila, tak by to melo byt fajn. Ja osobne jsem s tim problem nemela (a nemam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
14.8.14 19:08

@Pempeenda Hele já s tím problém třeba vůbec nemám, ale přítel a třeba i kamarádka co na něj není zvyklá do toho kopou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí