Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@monikastara odnarozeni zatim do 10 mesicu, ale uz ho pouzivame jako sportak
Zdravím, taky mám kočárek evo, už ho máme rok a třičtvrtě a ještě jsem s ním neměla žádný problém. Musím zaklepat.
A taky ho už používáme delší dobu jako sporták a nemůžu si stěžovat. ![]()
Děkuju holky, a nevíte náhodou jestli má kočárek odpružené přední i zadní kolečka? ![]()
Ahoj mám kočárek v růžové barvě je fakt krásná a má přední i zadní odpružení
Holky prosím nějaké nové zkušenosti s tímto kočárkem? Zajímá mě v jakém je stavu po delší době používání
Přece jenom, když byla tato diskuze založena, tak byl kočárek novinkou.. Děkuju ![]()
@katiiik Ahoj
uz ho mame rok
A je porad hezkej, v perfektnim stavu. Ted ho moc nepouzivam, je horko a mala ma Trike, ale jinak je super. Jediny, co mi vadi je, ze je uzkej a mala se boucha do hlavy o takovy kolecka, co drzi tu strisku, kdyz je v sede
jinak mi na nem nic nevadi. Videla jsem pani, co ho ela raky s 2 letakem a celou tu rukojet pro dite mela od toho kluciny ohlodanou
snad to nebude delat i moje ![]()
Ahoj holky, nechcete někdo poslat do světa Graco Evo Grape?? Koupím za 3500.
Ahooj holky prosím prosím vidím, že tady píšete o kočárku Evo, neviděli jste někdo, nebo náhodou nemáte už někdo kočárek EVO XT? Je to novinka, zatím jsem na něj koukala jen na internetu, ale strašně se mi líbí. Dík za jakékoli info ![]()
Tak už ho máme, zatím mi všechno vyhovuje - akorát pro to není pro vysoké lidi
Já mám 160 cm a je ideální, ale přítel se 180 cm už nadává
rukojeť nejde polohovat ![]()
Holky prosím jde ten sporťák složit dokonale celý když máte sedačku otočenou na sebe? Koukala jsem na videa a tam to vždycky předváděli, jen když měli sedačku otočenou ven. Zkoušela jsem to, složí se, ale ne tak skladně jako když je sedačka otočená ven. Zajímalo by mě jen jestli dělám něco špatně, nebo to prostě nejde
![]()
Čelem dopředu neskládáme. opravdu není takhle skladný. ale jinak jsem s tímto kočárem navýsost spokojená. do města ideál. dívala jsem se na tu novinku XT a zdá se, že je ještě vychytanější (nastavitelná rukojeť, nafukovací kolca) ![]()
Ahoj, devcata chtela bych poradit, chci si v nejblizsi dobe poridit graco evo, uz ma gumava kolecka, coz by mi asi jinal vadilo, ale znama co ho mela, pry dost casto kopala do te oje mezi kolama
ja ho zkusila v obchode a ok, tekze ted mam dilema… nejake zkusenosti? Diky
@Pempeenda ma gumovy? To je super
Ja jsem v zivote do niceho nekopala, ta tvoje znama ma asi nejaky dlouhy nohy
Pokud jsi ho zkusila, tak by to melo byt fajn. Ja osobne jsem s tim problem nemela (a nemam)
@Pempeenda Hele já s tím problém třeba vůbec nemám, ale přítel a třeba i kamarádka co na něj není zvyklá do toho kopou ![]()