Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No dlouhy nohy mam
ja bych sla i do jineho, al chci lehky a jiny nez tento jsem nenasla a klasik golface nechci. No asi ho objednam ![]()
Holky, prosim prosim.kdo ma nove Xt??strasne se mi libi ty kola..naji blatnicky a je kazde odpruzene. Ale sporatk mi prijde dosti uzky..
jinak jake mate zkusenosti s touto znackou? To neni zadny polsky vyrobek ne? nemuzu nikde najit vice info..budu rada za kazdou radu ![]()
Me v pondeli dorazil Graco Evo a jsem max spokojena, vzala jsem si barvu slate a je opravdu stejna jako na webu
Jinak na Graco XT jsem tez koukala, ale tam uz mi vadi vaha, potrebovala jsem lehoucky kocarek, kdyz vodim starsi dcerku za ruku, ted jsem mela maxi cosi a mela jsem co delat. Jinak ano kola ma urcite lepsi, ale ja Evo beru jako golfky, takze to az tak neresim, malo ktere golfky maji gumova jako tento (ne nafuovaci) takze za me super ![]()
@Pempeenda na vahu jsem se ani nekoukala..
ja potrebuju maximalni odpruzeni do lesa a do tezsiho terenu, tak si myslim, ze by to mel zvladnout, ne?
Ja ho potrebuji od narozeni..golfac mam po synovi ![]()
Muj golfac ma 8kg a ted jsem koukala na hmotnost xt 2014 a ma jen 10,5 kg..to mi prijde hodne malo ![]()
Graco Evo ma 6,5kg, takze pro me 10 a vice je hodne
ale jinak je taky moc hezky
jo a ma posuvnou rukojet, coz je tez plus
ale u me rozhodla vaha, ja uz se nechtela tahat s tezkym kocarem…
@Pempeenda Aha..to me prijde lehoucky..uz jsem si objednala graco evo xt 2014 storm..v sobotu si ho jdeme vyzvednout..libily se mi na nem hlavne ty kola. chlap je zkousel a rikal, ze dobre perujou, tak snad uz nebude problem v terenu.
chodime jen do lesa, do mesta malo.. mate ho uz nekdo??
Holky neprodavate nekdo Graco Evo Grape nebo Chilli
Uz se nevyrabi, nemuzu je sehnat ![]()
@katiiik
dekuju za pomoc, uz ho mam
, nakonec jsem ho sehnala v Brne v kamenem obchode, posledni kus, parada
, jo a mam tu mou barvu, co jsem chtela: Grape
(je krasnej, spis ruzovo fialkovej), no kraaasa
![]()
@Allisenka
Ahoj, chtela bych se zeptat, jak se vam jezdi s kocarkem?;-)
@jananeta ahoj..nekoupila jsem.ho.ma uzky sedek a cely je nejaky uzky a kratky..z ty penize jsou podle.me o hodne lepsi kocarky.