Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem, mám prosbu. Máte někdo sporťák Graco Evo? Jste spokojené? Můžu poprosit o přeměření (délka a šířka ložné plochy)? Nikde nemůžu tyto údaje najít. Díky moc.
Hoj holky já ho mám objednaný a celkem jsem zvědavá, ale je super v prodejně jsme zkoušeli
![]()
Ahoj, chcem sa opytať či ma niekto skusenosť s graco evo. Hlavne či je dosť pevna kostra, aby zvladla sneh na ceste, preto by som potrebovala vedieť priemer kolies. Dakujem pekne
@Mimozemštanka Jo průměr koleček nikde neuvádí. Taky by mě zajímal.
Ahoj, graco evo mame už par týždnov doma a priemer kolies je : Predne- 17 cm zadné- 22cm
@Mimozemštanka A Délka sporťáku? prosím. Jinak se sním jezdí dobře i když je sedačka otočená k tobě ![]()
Dlžku odmeriam rano, ale je dosť dlhý, moj maly má 10 mesiacov a v pohode sa zmestí aj s fusakom a ešte aj nánožníkom a nožičky má stale ešte hore. A jazdí sa dobre aj ked je otočený smerom ku mne, ale nie je to na nejaké dlhé kroky
vadí mi akurát troch, že nemá nafukovacie kolieska a preto trochu drncá (hlavne na nerovnej ceste) inak mu zatial nemám čo vytknúť ![]()
Takže výška chrbátika je 45cm, dlžka sedáku je tiež 45cm a dlžka sedáku po sklopení podpery na nožičky je 23cm. šírka sedáku je 33cm.
Můžu se zeptat jestli má graco opravdu gumová kolečka, jsou odpružená? a jak je to s konstrukcí, zda je dostatečně bytelná a není rozviklaná? Zvládne dobře projet sníh či lesní cestu? Děkuji za poznatky z praxe!!Uvažuji o jeho koupi, ale nikde jsem ho neviděla naživo, tak ho nemůžu vyzkoušet. Já jezdím dost v terénu, takže jestli by to vydržel:Díky
![]()
Ahoj, tak Graco ma gumene kolieska, ale nie nafukovacie, su aj odpružené, ale do terénu si myslím, že nie sú
aj viac snehu mu vadí, už ho musím dosť tlačiť a vtedy mám strach, že mi rupne tá konštrukcia
ja som mala predtím X-lander (trojkolku) a to sa nedá porovnať, bol perfektný do terénu
) aj ma chvílu mrzelo, že som ho predala
ale na gracu mi vyhovuje, že mam malého otočeného k sebe, zmestí sa mi do auta, je lahký a keď mu dam operadlo na sedenie tak sedí, x-lander nemal operadlo celkom na sedenie, neviem či mi rozumiete čo tým myslím
konštrukcia je dosť pevná, ale skor na normalne cesty (zatial nie je rozviklaná) ale my ho mame iba 2 mesiace
Díky za info. Já mám v současné době klasickou odpruženou čtyřkolku od Peg perega a ta projede v klidu všechno, ale není zas tak skladná do kufru, takže jsem chtěla sporťák, který je skladnější, ale mám pocit, že ten o kterém já bych měla představu, tzn. odpružený, lehký, skladný a ještě ideálně s nafukovacími či alespoň gumovými kolečky asi neexistuje. Já jezdím hodně v terénu, ale měla jsem představu, že se mi podaří najít alespoň něco univerzálního, abych nemusela mít doma vícero kočárků, přeci jenom můj muž pro mou úchylku na kočárky nemá moc pochopení. Chlapi prostě používají jinou mozkovou hemisféru a nemůžou pochopit, jak je důližité vlastnit kvalitní kočár.
Ještě jsem uvažovala o Teutonii Cosmo, ale taky nevím, jak zvládá terénní jízdy. Určitě moc děkuju za rady, určitě mi to pomůže v rozhodování.
![]()
Nie je za čo, rada som pomohla
mne už doma asi neprejde žiadna vymena kočiarika, ale ešte mi pride zaujímaví baby jogger, je trochu drahší, ale myslím, že aj do terénu bude Ok ![]()
@pajda07 sice graco nemám, ale viděla jsem ho. do terénu to opravdu moc není.
měla jsem třeba bebeconfort elea a ten byl odpružený lépe a projel dost,..
ale do terénu jsou prostě pořád lepší nafukovací kola.
babyjogger jak který. city mini do terénu moc není, ta kola jsou úzká. ale třeba city mini GT má už gelová kola (tj. kola plněná gelem) a ta jsou do terénu dobrá..
teutonia cosmo, ta má komorová vzduchem plněná kola, a odpružení má, ale do terénu bych jí taky nebrala, ta přední kola jsou malá.
pořád si myslím, že muže je třeba přesvědčit o tom, že 2 kočáry jsou nutnost - 1 do auta, do města, lehký a skladný. a jeden pořádný s velkými koly do terénu. i můj muž to pochopil
![]()