Graco Evo

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
10.1.13 21:33

graco

…jj…joger jsem viděla, myslím, že city je spíš do města, ale Versa vypadá stabilně..a má gelová kolečka..elea se mi líbí, ale nevím jaká má kolečka, já si prostě nemůžu zvyknout na to jak drncají, ale záleží z jakého jsou materiálu..Já jsem měla jako druhý Concord Fusion, ale radši jsem ho prodala, protože vypadal nádherně, ale drncal i na chodníku a jakákoliv nerovnost byla katastrofa a stál skoro 20t. :,( ale záleží na tom, co kdo preferuje a někomu to nevadí…Já jsem totiž zhýčkáná klasickou čtyřkolkou s nafukovacími kolečky, která projede absolutně vším a perfektně tlumí nárazy v jakémkoliv terénu, jen se mi k ní nechtělo kupovat sportovní nástavbu, která stojí skoro 6t., ale asi to udělám a do města pořídím něco???nevím co… :mavam: :roll: P. s: Elea je odpružená??sportovní nástavba se mi zdá dost otevřená???díky, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.1.13 22:33

@pajda07
Versa váží 13 kg, pozor na to. stabilní je gelová kola má taky, ale je fakt příšerně těžká, mrkni tu na recenze.
CIty jsem myslela GT, který má gelová kola, a terén určo zvládne.

Elea se otevřená zdá, já měla verzi s rozepínací střechou, takže proti tomu, co se vidí na fotce ještě jeden díl střechy. ale kola m á tvrdá a píchaly se do nich kamínky.. nic moc. odpružená ale byla pěkně a taky ten sedák krásně měkký, projeli jsme s ním slušně kamenitou cestu v karlových varech od lanovky dolů, po šutrech, a dobrý. ale neradím jí, já jí měla za 5tis, a to byla tak cena. ne těch 10 8o

jestli máš mutsy UR tak si nástavbu pořiď :wink: a do města nějaký golfkosporťák, klidně i Evo, nebo BJ, nebo tak, nebo jsou kamarádky hrozěn happy s nomadem od Jané..

prostě podle mého do terénu a do města nemohou být stejné kočárky, nebo vždycky děláš kompromis. a pokud si pořídíš něco, co jde prodat, nebo i rovnou z druhé ruky,..
(blbě se prodávají polské kočárky, ale Jané, BJ, apod., ty jsou v tahu rychle..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
11.1.13 07:16

@Mimozemštanka Ten je super, ale já musím na dítě vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.1.13 09:15

Naprosto souhlasím..já si taky myslím, že ideální je mít víc kočárků..ideálně 3.1 do města, 2 do terénu a třetí na nákupy..škoda, že je to poněkud náročné…Já mám dva, ale protože je střídám na ven, tak mě pak nebaví, když chci jet nakoupit oba čistit..takže ideálně si pořídím ještě golfky, ale nevím, jestli mě manžel nenechá pak odvézt do Bohnic. :roll: Dle mého názoru a zkušeností je taky nejlepší pro malé mimi nafukovací čtyřkolka, projede naprosto vším, dokonale pruží a tlumí nárazy. Já mam Peg perego s polohovací korbičkou, což je taky dobré pro větší dítko..ale ještě dokoupím sportovní nástavbu..Pak mám Mutsy Transporter..a i když nemá nafukovací, ale pěnová kolečka, tak zvládá v pohodě i lesní cesty, štěrk a sníh, ale zadní se dají dokoupit nafukovací a pak je to ještě lepší..konstrukce je hliníková, stabilní a dobře se s ním manipuluje, je úzký..ale přitom uvnitř prostorný pro dítě.., dobře se skládá a je lehký..jediné co mi vadí, že nejde sportovní nástavba i proti směru jízdy, ale to se dá přežít. :P Teď jsem viděla v reálu Book od Perega a ten se mi jako městský kočárek zdá taky zajímavý. dobře vypadá, má stabilní pevnou konstrukci a odpruženou zadní nápravu, je dobře manipulovatelný… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.1.13 18:16

Prosím vás, které již máte kočárek Graco Evo delší dobu, jste s ním stále spokojené? Neukázaly se nějaké nedostatky? Vážně uvažuji o jeho koupi, ale nemám kde si jej prohlédnout naživo… A myslíte si, že je opravdu možné v něm odvozit miminko od narození, jak inzerují? Díky moc za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
19.1.13 18:40

Podobnej je ještě Britax 2013.Jde taky do protisměru.
 http://www.malvik.cz/…Smart-4-2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
20.1.13 09:56

@majav Graco Evo je myslím na trhu krátce takže ho nikdo nemá dlouhodobě odskoušenej. :think: Je to buď koupit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.13 19:30

Graco evo mam od novembra a ako som písala, dosť ma mrzelo, že som ho vymenila za x-lander, ale to iba koli kolieskam, ktore na gracu nie sú do terénu a ani do snehu moc nie, hlavne ked je na ceste kaša :( ale ked zmizne sneh ( byvam totiž na Slovensku v Tatrách) myslím si, že nebude mať problém :D vyhovuje mi otáčanie sedačky v smere i protismere jazdy, uplný lah pre mimčo a tiež to, že je lahký a skladný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
20.1.13 19:33

@Mimozemštanka Já ho kupuju na jaře jak sleze sníh, akorát mě mrzí že naživo ho maj jen v Brně tak si udělám výlet ;) Musím si ho omakat naživo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.13 12:30

Ja so ho nevidela, no riskla som to a objednala som si ho cez net :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
22.1.13 15:07

Holky kočárek máme a jsme maximálně spokojený lehoučký skladný a dobře jezdí :lol: :lol: :lol: bála jsem se jak se v zimě bude jezdit a super manžel mi pořád kočár krade :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
22.1.13 20:48

@adrous911 Kupovala jste kočárek v Olomouci? A v kterém obchodě, že bych ho tam zajela koupit.Je špatně k sehnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
24.1.13 12:28

Ahoj holky, nevite kde se da videt kocarek v Ostrave?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
29.1.13 14:20

Tak už mám kočárek doma a jsem nad míru spokojená. Rozhodně ho doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
29.1.13 14:23

@majav to jsem moc ráda já jsem takýýý :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie