Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky a nebojíte se, že na tom nánožníku se bude zip rozjíždět?
Tak o ten zips sa nebojím a čoskoro zmizne sneh, odložim teply fusak a potom je tam miesta dosť na tenší jarný fusačik aj nanožník ![]()
Ahojte, zdravím všechny, jsem tu úplně poprvé, nikdy jsem nebyla na žádném maminkovském netu, až teď, kdy jsem si koupila Graco Evo a jsem z něj celá nesvá. Tak dlouho jsem vybírala kočárek, zkoušela několikrát v obchodě, projela net stokrát sem a tam a do Eva jsem se zbláznila, ale teď, když ho mám, jsem nešťastná. Ta kolečka!!! Strašně hrkají! STRAŠNĚ MOC!!! Nemůžu myslet na nic jiného než na to, jak nahlas to hrká! Mám ještě X-Landera, ten má nafukovací obrovská kola, je těžký a nemá otočné sedátko proti směru jízdy. Proto jsem vybírala jeho opak… Mám ho 3 dny a brečím do polštáře, protože bych ho nejraději vyhodila z okna. Holky, vám to nevadí, jak strašně drncá??? Nebo to jen já, zvyklá na absolutní ticho s nafukovacími koly, jsem taková hysterka? ![]()
Ahoj, mam ten isty problem, tiež som prešla s x-landera na Graco a tiež mi moc vadí to drncanie koliesok
, ale už si to až tak nevšimam ako prvé dni
teraz mi skor na nom prekaža, že mi praska v konštrukcii, tak neviem či je to tým, že je plastova, je vonku dosť zima a je ten plast tuhší ( ako u auta )? no dufam, že sa nejak nerozviklava ta konštrukcia
to by som ho asi musela reklamovať. Chcem sa aj opytať či má niekto podobný problém s Graco evo? Dakujem
Ahoj a díky za reakci
Tak to je fakt bomba, jestli Ti praská v konstrukci, to se mám asi ještě na co těšit, co?
Když si vzpomenu, jak jsem na toho x-landera nadávala a teď? Jsem ráda, že jsem se ho nezbavila. Bohužel ale vyhozené peníze za kočár, který bude ležet ve sklepě, to nepřekousnu (a můj manžel už vůbec ne
), stejně jako to hrkání. Vůbec mě nenapadlo, že když si vyberu kočár s gumovými koly, že nadělá takový randál. Asi to nezvládnu
To neexistuje kočár, který neváží 15 kg a má nafukovací kola??? Co Ty, Mimozemšťanko, nehledáš jiný? Já jsem na netu od rána a to mám kočár teprve od pátku!!!
@Sanria Já chtěla koupit tento na jaře, ale po tom co píšete tak ani náhodou.
@Sanria a nemůžeš ten kočár vrátit?? Jinak nafukovací kola má Zebra Prampol, Gazelle Prampol-to je novinka, trojkolka Joggy S, a ty lepší gelová kola mají tuším BJ..
@Sanria bohužel, tenhle typ koleček drncá vždycky, je to prpostě rozdíl proti nafukovacím kolečkům.. navíc Evo není nijak dodatečně odpružené, takže tím je drncání ještě umocněno.. ![]()
jestli jsi z něj tolik nešťastná, zkus ho prodat - vrátit ho asi nejde, když jsi s ním už byla venku…
ale možná si časem zvykneš,..
To mě napadlo hned, jak jsem s ním poprvé vyjela, že ho vrátím. Ale i po první jízdě má už malé ďůlky od kamínků v kolech, je vidět, že byl použitý, to by mi asi nevzali. Ale prodej je pro mě asi jediná varianta, obávám se, že si nezvyknu
Včera jsem jak paranoik sledovala ve městě každý kočár, co projel kolem, jak moc hrká
Měla jsem pocit, že já hrkám nejvíc a budím hrozně pozornost… Projela jsem tady snad všechny diskuse o sporťácích a mám pocit, že ostatní to ani tak neřeší, když si kupují kočárky, kterým ta kolečka musí zaručeně chrastit (třeba s plastovými koly)… Ale já jsem z toho fakt mimo…
verrru, Natašo, děkuji za typy, mrknu na to! ![]()
Verrru koukala jsem na ty Tvoje tipy, ty kočáry jsou super, ale nejde tam otočit sedačka proti směru jízdy. To je jedna z hlavních věcí, které chci. Dál taky podvozek, na který lze dokoupit i hluboké lůžko, až (jestli) bude druhé…A taky černou barvu, nebo tmavě šedou… prostě neutrální, bůhví, jestli druhé nebude kluk… No nic, nejdříve stejně musím prodat tento
Tak díky všem!
@Sanria jen bokem,
u otočných sedáků se většinou hrozně zvedá váha. a při slušných kolech se pak dostaneš klidně na 13kg.
takže jestli jsem to pochopila - otočné sezení, slušná kola, tj odpružení, možnost korby,?
to už je skoro pořádnej sporťák..
večer se zkusím po něčem mrknout.. škoda, že babyjogger city versa má 13kg a sedák jako houpačku, tj. naklápěcí. má gelová kola a ta by se ti líbila..
já jsem měla třeba chvíli bebeconfrot elea, taky má plastovky, ale nehrkal teda vůbec, navíc ten sedák jako polštářek a zadní kola jemně pružila, korbička na to je, ale zas 13kg. je to prostě pořád stejný..
Já jsem s kočárkem stále spokojená. Je jasné, že když není odpružený, tak na nerovnostech drncá. Jako obyčejný golfák. Kolečka jsme namazali. Pro mě do města stále bezva kočár. Lehký, sedačka lze jednoduše otočit i s miminem během cesty, luxusní koš dole. Dcerka se parádně vejde do fusaku i s dekou (má přes rok a není žádný drobek). V konstrukci mi taky nepraská, tak snad ani nezačne… (mám za to, že je kovová, ne plastová).
Splnil moje očekávání a nějakého hrkání jsem si zatím nevšimla (jezdili jsme předtím nějakou dobu s golfákem, takže mi to asi nepřijde, nevím).
Jsem ráda, že jsem si ho koupila a neměnila bych.
androus911: Mám šedý, neutrální barva ![]()
Ahoj, občas brusim po nete a hladam iný kočiarik, ale tiež uprednostnujem otáčaciu sedačku aby som na maleho videla, a tiež koli slniečku aby mu nesvietilo do očí, mala som na x-landra aj slnečnu clonu, no nejako mi to nevyhovovalo a ked mi malý zaspal, bol v leže tak clona bola na nič
mne na gracu okrem kolies vlastne vyhovuje všetko. Dnes som našla ešte kočiar chipolino mona a ten ma nafukovacie kolieska aj otočnu sedačku, dokonca je aj v akcii za 259 eur, ale neviem neviem nie je to zas nejaká nádhera
ešte aj jane muum, ale tam nepíšu aké má tie kolieska. Stale neviem, je pravda, že to drncanie je podobne ako u golfača ( tiež mame aj golfáč ) ale ked dám za kočiar 200 eur tak už čakam možno trošku viac ako u golfača za 50 eur. ale dá sa na to určite zviknúť ![]()
Natašo, jak se tak na to dívám, měla jsem se vyprdnout na jiný kočár a zůstat u x-landera. Jenže mě na něm už štvalo snad úplně všechno. Až teď vidím, jedno pozitivum - tichá kola. Asi máš pravdu, že s mýma požadavkama jsem zase u „pořádnýho“ sporťáku, ne-li kombinovaného kočáru… Dnes mi začalo pískat jedno zadní kolo u Graca, taky mě napadlo, jestli nemám špatně nasazená ta přední kola, oni se totiž v tom nasazení viklají. Sama ta kola nekloktají, spíš ten úpon. Koupila jsem ho už poskládaný z obchodu, třeba to tam špatně upevnili…Je to možné?