Graco Evo

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.4.13 14:08

Ahoj ja mam tiež asi mesiac bebetto nico a som rad, že som ho vymenila za graco evo, nánožnik ten mi vobec nevadí to sa dá upraviť ako píšeš, a tá brzda je tiež v pohode na gracu ked som v zime zabrzdila, tak som kočiar aj tak posunula, na snehu a lade mi tá brzda bola uplne na nič kolieska sa proste šmýkali. Takže u mna zatial nico vedie a myslim, že už meniť nebudem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evina401
9.4.13 14:15

Mimozemstanko a taky mas ten nanoznik takovy vypouleny??

• Citovat
  • Upravit
9.4.13 17:08

Ano tiež je taký vyboulený, ale zatlačím ho smerom ku malému a hneď to lepšie vyzerá :D a na oživenie aby nebol celý čierny som si ušila zelenú podložku aj tašku. Nie je to nič zložité hlavne tá podložka sa dá učiť lahko a rýchlo (zvladne podla mna aj amatérka v šití) a určite by sa dal nejakou farebnou podložkou oživiť aj tvoj kočiarik :D treba skusiť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evina401
9.4.13 17:48

Me to napadlo az jak jsem videla ten tvuj s tou barevnou vlozkou…nojo no holt jsem blondya:-DDD

• Citovat
  • Upravit
9.4.13 19:39
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.4.13 10:45

Pořídila jsem si Graco Evo a jsem s ním spokojená. Vyhovuje mi především to, že je lehký, jelikož ho pokaždé snáším ze schodů, takže to je pro mě důležité a taky to, že konečně vidím na malou, tedy možnost otočení proti směru jízdy. Taky je super velký nákupní košík. Co se týče těch kol, tak nejsou zrovna nejtišší, to je pravda. Je to vyloženě městský kočárek, do terénu se nehodí a ve sněhu taky nepojede, stejně jako jiné kočárky s tímto typem kol. Po přečtení diskuzí a názorů na tento kočárek jsem se trochu obávala, ale nakonec jsem do toho šla a nelituji. Akorát mi to trochu zkazilo počáteční radost, protože jsem se pořád soustředila na to, jestli tak moc hrká. Upřímně za normálních okolností bych to vůbec neřešila. Ale každému vyhovuje něco jiného ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 12:53

Súhlasím je to určite kočiar do mesta a hlavne každému vyhovuje niečo iné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.4.13 09:34

Všechno má své plusy a minusy… mně se fakt líbí tento kočárek a myslím, že bude mi vyhovovat. zatím ale nemám rozhodnuto;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.5.13 18:24

Pokud by někoho zajímalo, rozhodla jsem se pro evo a čekám až mi dorazí. doufám, že všechno bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.5.13 21:02

Tak potom napište, jak jste spokojená. Já s ním spokojená jsem. Hrkání koleček už vůbec nevnímám, akorát pozor na velké díry na chodníku nebo nízký obrubník. Párkrát se mi stalo, že se kolečka zapřela a prohla se konstrukce, musí se prostě nadzvednout. Jinak znovu kvituji lehkost kočárku a velký košík. Denně kočár snáším ze schodů a chodím na nákupy, takže pro mě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivca9
22.5.13 19:56

Ahoj, uvažovala jsem o koupi kočárku Graco Evo i s hlubokou korbou, mimčo se narodí v září a tak musí zvládnout i zimu, jak tak čtu tak to asi není moc dobrá volba, co?

• Citovat
  • Upravit
42
23.5.13 08:06

Ahoj ivco9, já jsem Graco Evo měla, kupovala jsem sporťák pro roční dítě s tím, že na případné druhé dítě bych dokoupila jen korbičku. Ale tak mě ten kočár zklamal, že jsem ho do týdne prodávala a byla nejšťastnější, když jsem se ho zbavila. Jasně, někomu nevadí to hrkání koleček (ta přední mají velkou vůli po nasazení na konstrukci a klepou o ni při jízdě), ani to, že vůbec nepéruje a je jakoby tvrdý. Mě to vadilo strašně (jestli jsi četla diskuzi od začátku, tak jsi určitě narazila na mé zoufalé příspěvky :lol: ) Ok, možná to větší dítě to dá, tomu mému to asi nevadilo, spíš mně, ale miminko bych tam nedala ani náhodou!!! Blbý je, že v obchodě a vlastně ani v bytě si nevyzkoušíš, jak kočár jezdí po jiném povrchu než je mramorová podlaha v nákupním centru :( NO a na sníh také není ideální, na ta hladká gumová kola, nemůžu ale říct, že by ho nezvládl (jo mimochodem-při první jízdě sněhem mi zrezla kolečka, sníh mě zaskočil venku, nestihla jsem nastříkat WD40, to jsem měla kočár asi 3 dny). Pokud mohu vyjádřit svůj názor, tak za mě Evo pro miminko fakt ne. Myslím, že pro miminko je nejvhodnější kočár s nafukovacími případně jinak „měkkými“ koly, který péruje a vyrovná terénní nerovnosti lépe. Ale je to na Tobě. Nakonec, jak už to tu bylo několikrát - každému vyhovuje něco jiného.
Přeji hodně štěstí při vybírání toho nejlepšího kočárku a zdraví Tobě i miminku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
23.5.13 10:02

Ahoj, ja ho koupila, dneska mi ma prijit. Zijeme v Londyne, takze tady zadny velky snehovy vanice nejsou a jsme porad ve meste, tak snad to nebude takova hruza. Hlavne jsem se chtela zeptat, v obchode rekli, ze je i pro novorozence. Pouzivala jste ho nektera pro novorozence???Bylo vechno v pohode???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.13 14:19

@kala0 ahojky, chci se zeptat, já do Graco Evo jdu, budu totiž kočárek tahat do 2patra a ještě hodně skládat do auta, protože bydlíme na vesnici kde nic není tak že naložit kočár a jedu do města( město cca 4minuty od vesnice), nejsem zrovna ten typ abych ve vánici někam jezdila, mám auto a zajedu si až k poliklinice v tomhle počasí, mimčo čekám v řijnu, jsme oba mobilní tak že u nás rozhoduje spíš provoz kočárku ve městě na pochuzky..a hliněný povrch by asi taky neměl být problém, teda myslím..Máte někdo dobrou zkušenost, kočár je super a jak říkám já rozhodně v terenu extra sněhu na nějakou štreku jezdit nebudu na to mám dobré obutí u auta :) :D

• Citovat
  • Upravit
2235
1.6.13 16:01
@Anonymní píše:
@kala0 ahojky, chci se zeptat, já do Graco Evo jdu, budu totiž kočárek tahat do 2patra a ještě hodně skládat do auta, protože bydlíme na vesnici kde nic není tak že naložit kočár a jedu do města( město cca 4minuty od vesnice), nejsem zrovna ten typ abych ve vánici někam jezdila, mám auto a zajedu si až k poliklinice v tomhle počasí, mimčo čekám v řijnu, jsme oba mobilní tak že u nás rozhoduje spíš provoz kočárku ve městě na pochuzky..a hliněný povrch by asi taky neměl být problém, teda myslím..Máte někdo dobrou zkušenost, kočár je super a jak říkám já rozhodně v terenu extra sněhu na nějakou štreku jezdit nebudu na to mám dobré obutí u auta :) :D

ahoj :) my uz ho mame doma :) jeste jsem ho teda nevyzkousela venku, ale sklada se bezvadne a jsem rada, ze jsme si ho vybrali :) koupili jsme i sedacku a korbicku a taky fajn :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí