Graco Evo

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.3.13 16:08

Ahoj, ďakujem za info, ja som si ho včera bjednala cez e-kočiky, tak dufam, že neoľutujem :lol:. Graco predávam, neviem si zvyknuť na tie tvrdé kolieska, potrebujem nafukovacie na tie naše cesty na dedine :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucka.lienka
11.3.13 17:01

@Mimozemštanka a aku ti napisali dodaciu lehotu? ktoru farbu si objednala? ja budem az v aprili objednavat tak som zvedava:)

• Citovat
  • Upravit
42
11.3.13 17:07

Ahoj Mimozemstanko, ty to Graco nakonec prodáváš? taky o tom uvažuju. Máš zájemce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 19:30

Ahoj, napisali mi dodaciu lehotu až 29.3.2013, ale keď som tam volala tak mi pani povedala, že do 2 tyždnov. Tak neviem prave som si čitala na ten obchod nejake recenzie a nie su moc fajn. No ešte sa budem zajtra informovať v kočiky luna, či to cez nich nebude rychlejšie. Objednala som si čierny. A Graco predavam, hneď ako som ho dala na net som mala zaujemcov. Tak dufam, že ten nico bude v pohode :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucka.lienka
12.3.13 08:39

@Mimozemštanka ja som tiez chcela cierny, len sa bojim ze mi cez leto rychlo vybledne strieska :( tak rozmyslam nad tou bledohnedou alebo tym sedym…no neviem :D no daj mi pak teda vediet ako si dopadla a ci si spokojna :)tiez rozmyslam cez koho objednat, ale kocikyluna tusim platis postovne nie?

• Citovat
  • Upravit
12.3.13 08:59

Ahoj, tak som si ho nakoniec objednala cez kočikyluna, maju ho na sklade a pride mi asi ešte do konca tyždna a poštovne sa pri platbe nad 165 e neplatí :) a dokonca nemusim platiť ani dopredu, zaplatím až keď mi ho kurier doručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
12.3.13 11:45

Nemáte zkušenosti s kočárkem Graco Evo mini stoller?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucka.lienka
12.3.13 18:08

@Mimozemštanka tak to je super :)potom im asi aj ja napisem, potom sa ohlas ako sa kocikuje :)a ci ti k tomu nejake prislusenstvo poslali :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
12.3.13 19:48

Tak mi prave prišiel mail, ze kočiar dnes odoslali a do 48 hodin ho mam doma. Takže do vyzera na expresne dodanie, kedže som ho iba dnes objednala :) Uz sa teším dufam, že bude v poriadku a hlavne, že už nebudem meniť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.13 19:52

A tez90, ano mam graco evo, ale predavam ho, neviem si zyknuť na drncanie koliesok po nerovnom teréne, inak som s ním bola spokojná, iba tie kolieska sú skôr do mesta ( nakupne centrá, pekné chodníky atď. ), ale zasa nemusíš riešiť defekty z čoho mal nejväčšiu radosť moj manžel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.13 10:20

Ahoj, takže kočiar mám doma už od stredy ( prišiel hneď na druhý den po objednaní, takže kočikyluna môžem iba doporučiť) vyzerá suprovo, neviem sa vynadívať, je pevný, dobre odpružený, priestranný, velké kolieska, kožené tvarované madlo a rovnako ak pri dieťatku, zapínanie dieťaťa je pevné a gracu sa mi hocikedy malý odopol. Vonku sme zatial neboli pretože od stredy je tu strašné počasie (sneh, víchrice a zima), ale už sa neviem dočkať. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucka.lienka
16.3.13 11:59

@Mimozemštanka juj tak to sa este viac tesim na ten nas :)prosim ta a akej farby je to pri nozickach? ci je uplne cely cierny, nikde na nete nemozem najst bez fusaku tie kociky-len modry, takze neviem ako su sfarbene :)

• Citovat
  • Upravit
16.3.13 18:43

Ahoj, ano pod nožičkami je to čierne. A ku kočiaru bol nánožník a navleky na kolesá. Zistila som ale, že na stranke mravček. eu je písané, že dávajú pláštenku na celý kočiar, čo by bolo lepšie ako návleky na kolesá. No neviem možno to majú iba zle napísané. A váha je okolo 13 kg, čo je síce viac ako graco, ale nevadí, mala som už aj 16kg kočiar a hundrala som, ale po gracu som sa presvedčila, že radšej tažší, ale odolný do každých podmienok ako ľahučký a dobý akurát na pekné cesty, nákupné centrá a letné počasie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucka.lienka
17.3.13 10:54

@Mimozemštanka no aj na ekociky posielaju plastenku, odtial zas jedna holka objednavala a bola milo prekvapena ze aj navleky na kolesa a aj plastenku proti dazdu poslali, a pritom to nemali napisane…NO ASI BUDEM ROYHODOVAT PODLA TOHO KTO BUDE MAT FARBU NA SKLADE HNED…NECH HO MAM CIM SKOR DOMA :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17.3.13 18:22

Tak sme dnes mali 1 dlhú prechádzku a úplne super ani som nevedela, že tlačím kočiar, išiel jedna báseň :) a to mame vonku hodne snehu a išli sme po polnej ceste, ktorá nebola dokonale upravená ( to by mi Graco evo nedalo ) manžel mi ani nechcel dať kočiar, pochvaľoval si aj on, vraj NICO je ako audina a GRACO bolo FABIA :D tak chlapi majú svoje prirovnania :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí