Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ja som mala graco červený a bol pekný. Keď som objednávala nico, tak som nevedela, že majú aj červený
asi by bol horúci kandidát
ale aj tá čierna je super ![]()
@Mimozemštanka no nasla som cerveny na tom mravcekovi co si pisala, nikde inde som ho nevidela, len ked som videla napr ako vyzera v reali ta akoze bleda hneda ci aka je to tak to bol paradny rozdiel, tak sa bojim riskovat s cervonou, aby nebola do oranzova… ![]()
Ja som ho tiež videla na mravčekovi ten červený, ale to už som mala tento čierny. A čo nebola pekná tá svetlo hnedá farba na kočiari?
@Mimozemštanka no hneda v reali vyzera ako svetlo siva, taka zvlastna…pridavam foto, podla mna je to riadny rozdiel, preto sa bojim jak bude cerveny vyzerat…
Aha, no to je trošku rozdiel
je pravda, že čierna je vždy len čierna ![]()
@Mimozemštanka @Mimozemštanka no tak asi nebudem vymyslat…sa bojim ze by to bolo zle
vsadim to na ciernu asi aj ja
ak ta mozem poprosit necvakla by si mi vnutro bez fusaku? ![]()
Tak som ti to cvakla a pridavan aj foto s novou vložkou a taštičkou, ktoré som si ušila na oživenie ![]()
@Mimozemštanka dakujem
juj ty si sikovna
take by som aj ja brala.) hned to veselsie vyzera ![]()
Zdravím maminky tak jak to tady tak čtu tak nejsem jediná nespokojená
Měla jsem už 32 kočárků a žádný nebyl bez chyby a chci se zeptat už jste některá našla,,TEN´´ kočárek? Mé požadavky jsou spojená rukojet, velký koš, otočná sedačka, dlouhá boudička, skladný, lehký při složení, aby nejlépe sám stál a nemusela bych jej válet po zemi, dost prostorný i pro 3 leté dítě s fusákem a 4 kola, teleskopická rukojet. Existuje nějaký takový
děkuji za jakoukoliv radu. ![]()
@Nataša ahoj,prosim ta poradis mi nejake stranky u vas kde predavaju kociky? chcem kupit ten babetto nico, ale u nas medzicasom dost dzrazel, a jedine co som nasla je stranka krokodylek kde ho maju za rozumnu cenu a dalej sa nemozem dopatrat ![]()
@lucka.lienka píše:
@Nataša ahoj,prosim ta poradis mi nejake stranky u vas kde predavaju kociky? chcem kupit ten babetto nico, ale u nas medzicasom dost dzrazel, a jedine co som nasla je stranka krokodylek kde ho maju za rozumnu cenu a dalej sa nemozem dopatrat
detsky raj, detsky dum, eshopbaby, malvik, spuntik, aaakocarky, babystar, babystyle, babypark, chicco, detatko, kocarky daniela, krtecek…
ale nějak nevím, dke tenhle konkrétní…
heureka vyhodila jen krokodylek.eu..
http://kocarky.heureka.cz/…o-plus-2013/
Holky nejsem registrovana tak musim psat k nejakemu prispevku..cetla jsem vasi diskuzi ja chtela taky evo no ale asi na to prdim…ted mame BEBETTO NICO ma gumove naf.kola..otocna korba atd najdete si na netu…chtela jsem ho vymenit z duvodu ze kdyz jsme ho kupovali yl novinka a nebylo k sehnani na netu ale v kamennem kramu a nemeli ruzovou nebo tak neco…mame sedivy..nevyhody odstava nanoznik..myslim ze po uprave nevadi…dale spatne odbrzduje..nez se ojede brzda a chlap teda nadava na skladani ale jinak je super tak si ho teda necham kdyz to tady ctu:-)holky mejte se hezky kdyby jste nahodou nasly nejaky otocny s gumovyma kolama tak dejte vedet
@Mimozemštanka juj tak to je super veru, uz teraz sa tesim na neho..dokonca zvazujem aj ja ciernu, snad mi nevybledne velmi na slnku…aj cerveny je pekny, len ktovie aky by bol nazivo