Graco Evo

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
30.1.14 18:33

No koukala jsem, že mají krásnou limetkovou, ale to tady teda opravdu neseženu a na kolik vyšel v UK, když koukám na net, tak je to tak devítka..:/.. což teda nedám no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
30.1.14 19:02

@Beller koukni ke me na profil, my mame limetku :dance: zakladni kocar stal cca £300 coz je tech 9.000 a sedacka a korba £ 200 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
30.1.14 20:24

Jo ta limetka je pěkná :potlesk: ale ta cena :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.3.14 21:35

Holky, co má ten model 2014 jinak nebo lepší že stojí o 1000 víc? nikde jsem nenašla info a podle fotek jsou nemlich stejné…
díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
3.3.14 07:06

Řekla bych, že je to jen o ceně, poděkujme CNB, dalo se to čekat, že se vše zdraží :)…nakonec jsem do něho nešla, přišel mi příšerně úzký a naše baculka by se tam nevešla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.3.14 08:35

To je divný… jako že se prodávají dva uplně stejný kočárky za rozdílnou cenu? no my jsme ho ještě neviděli na živo, ale že je úzkej by nám asi nevadilo, malej je hubeňour :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
3.3.14 11:13

@beuna jsou jiny barvy a maj tam myslim hvezdicky :D Jinak my ho pouzivame uz 8 mesicu a je uzsi, kdyz ma mala kombinezu, tak je tam cela zaklinena :D ale ji se to libi :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
17.3.14 19:44

Dnes jsme se na nej byli kouknout. Kdyz jsme tam posadili nasi 8 mesicni, mela hlavu prakticky zarovno s vrskem zadove operky??? Proc to delaji tak nizky :oops: :oops: :oops: JA vim, vim, mame vysokou dcerku, ale i tak…
Jinak je bezva :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
17.3.14 21:13

@farska to nevim, me v nem mala klouze porad dolu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
25.4.14 20:59

Sevilla

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, tento kočárek mě zaujal ale podle param.po složení kočárek měří d.106cm zdá se mi to docela dlouhé je to vážně tak? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.4.14 21:01
@sevilla 122 píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, tento kočárek mě zaujal ale podle param.po složení kočárek měří d.106cm zdá se mi to docela dlouhé je to vážně tak? Děkuji :)

Nevim, ale sklada se strasne. Zvlast spodek, zvlast neskladna sedacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
25.4.14 21:17

Moc děkuji, potřebuji ho často skládat do auta proto se ptám i na rozměry ale pravděpodobně do auta rozměrově moc nebude, což je škoda je moc hezký a jde sedačka otočit. Zustanu asi BébéConfort loola jsou přece jenom rozměrově skladnější.:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
26.4.14 10:52

@sevilla 122 My ho do auta vzdycky slozili :nevim: jediny co, tak pri skladani se musi sedacka otocit smerem ven, ale to je vsechno. Je docela velkej, kdyz se slozi, ale do auta se vesel vzdycky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.4.14 12:54

Taky jsme si koupili evo máme ho 4 měsíce a zatím jsem s ním spokojená, používáme ho denně, hodně cestujeme zatím se všude super vlezl a hlavně je lehoučký :) Velké plus vidím v možnosti otáčení sedačky v a proti směru jízdy což je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.14 12:35

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli z Vás někdo používá tento kočárek od narození miminka a pak i jako sporťák přibližně do těch 3 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí