Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No koukala jsem, že mají krásnou limetkovou, ale to tady teda opravdu neseženu a na kolik vyšel v UK, když koukám na net, tak je to tak devítka..:/.. což teda nedám no… ![]()
@Beller koukni ke me na profil, my mame limetku
zakladni kocar stal cca £300 coz je tech 9.000 a sedacka a korba £ 200 ![]()
Holky, co má ten model 2014 jinak nebo lepší že stojí o 1000 víc? nikde jsem nenašla info a podle fotek jsou nemlich stejné…
díky ![]()
Řekla bych, že je to jen o ceně, poděkujme CNB, dalo se to čekat, že se vše zdraží
…nakonec jsem do něho nešla, přišel mi příšerně úzký a naše baculka by se tam nevešla ![]()
To je divný… jako že se prodávají dva uplně stejný kočárky za rozdílnou cenu? no my jsme ho ještě neviděli na živo, ale že je úzkej by nám asi nevadilo, malej je hubeňour ![]()
@beuna jsou jiny barvy a maj tam myslim hvezdicky
Jinak my ho pouzivame uz 8 mesicu a je uzsi, kdyz ma mala kombinezu, tak je tam cela zaklinena
ale ji se to libi
![]()
Dnes jsme se na nej byli kouknout. Kdyz jsme tam posadili nasi 8 mesicni, mela hlavu prakticky zarovno s vrskem zadove operky??? Proc to delaji tak nizky
JA vim, vim, mame vysokou dcerku, ale i tak…
Jinak je bezva ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, tento kočárek mě zaujal ale podle param.po složení kočárek měří d.106cm zdá se mi to docela dlouhé je to vážně tak? Děkuji ![]()
@sevilla 122 píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, tento kočárek mě zaujal ale podle param.po složení kočárek měří d.106cm zdá se mi to docela dlouhé je to vážně tak? Děkuji
Nevim, ale sklada se strasne. Zvlast spodek, zvlast neskladna sedacka
Moc děkuji, potřebuji ho často skládat do auta proto se ptám i na rozměry ale pravděpodobně do auta rozměrově moc nebude, což je škoda je moc hezký a jde sedačka otočit. Zustanu asi BébéConfort loola jsou přece jenom rozměrově skladnější.:(
@sevilla 122 My ho do auta vzdycky slozili
jediny co, tak pri skladani se musi sedacka otocit smerem ven, ale to je vsechno. Je docela velkej, kdyz se slozi, ale do auta se vesel vzdycky ![]()
Taky jsme si koupili evo máme ho 4 měsíce a zatím jsem s ním spokojená, používáme ho denně, hodně cestujeme zatím se všude super vlezl a hlavně je lehoučký
Velké plus vidím v možnosti otáčení sedačky v a proti směru jízdy což je super ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli z Vás někdo používá tento kočárek od narození miminka a pak i jako sporťák přibližně do těch 3 let?