Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, kočárek je užasnej, je fakt že teda trošku hrká jako golfky ale není to tak zlý, pro mě ideální, jinak tašku ke kočíku jsme zkoušela od emitexu a myslím že na to jdou jen menší, jiank to vyapdá dost blbě, kočárek je malý, ale také čekám ještě 14 dní než přijdou nové tašky a pak asi koupím ![]()
@atik ja praveze zadnou, ja mam takovou pres rameno hezkou, latkovou, hodi se ke vsemu, tak do ty hodim vsechno :/ protoze malou casto nosim v nositku, tak je to lepsi :/
Holky, mam dotaz.taky mam evo a jsem s nim spokojena, jen ted premyslim, jestli se mi do nej mala vejde v zime s kombinezou a fusakem.ted ma rok a vazi 8,5kg, je vyssi, ale stihlejsi.na delku je mista dost, nanoznik se da kdyztak uplne ohnout a nozky muze dat na konstrukci.ale co ta sirka, zda se mi uzky, jak stare deti v nem vozite a do kdy vozit planujete? diky
Holky, vy co mate Evo, jste jeste stale spokojene? Jak velke mimco vozite? Nelepi se na kolecka mokre listi? Mam ho nbjednany, prijde za 4dny a zacinam mit obavy
nechci chrastitko:-(
Vozím v něm roční holčičku. Měla jsem obavy, jestli jí nebude za chvíli malý, ale zkoušela jsem tam dát 2,5letého chlapečka od kámošky a vešel se
Jsem s ním pořád spokojená. Listy se na kola lepí celkem dost, prostě se musí před vstupem do baráku očistit.
Ahoj holky, tak ho mám a jsem naprosto spokojená, je to prostě kočár do města ale je fajn a to hrkání, no nevím, mě to nepřijde, kdybych to tady nečetla tak se na to ani nezaměřím ![]()
Holky, tak to nevím v jakém světě jezdíte? Po jakých cestách ve městě? Vyjela jsem s ním první den před dům a větší katastrofu jsem nezažila! Mám zkušenost s mnoha kočárky, ale tento byl nejhorší! Jízdní vlastnosti - katastrofa! Nenajela jsem na patník - chce to opravdu zastavit a dost si pomoct…Hrká jako blázen, okamžitě praskání všech plastů v konstrukci…je prostě tvrdý…šílenost! Šel okamžitě z domu. Objednala jsem si Baby joger city mini 4 a super!!! Sice nemá polohování nožiček a nejede i po směru, ale pro mé 16m dítě už naprosto stačí! Pokud chcete Graco evo jako golfák, nekupujte! Za mě rozhodně ne! Jezdila jsem s Mutsy 4rider - super, xlander - super, TFK - super, BGB Frog - šlo to, Graco Evo - katastrofa, Baby joger CM 4 - super! Doufám, že tento příspěvek někomu pomůže v rozhodování. ![]()
@urbimal píše:
Holky, tak to nevím v jakém světě jezdíte? Po jakých cestách ve městě? Vyjela jsem s ním první den před dům a větší katastrofu jsem nezažila! Mám zkušenost s mnoha kočárky, ale tento byl nejhorší! Jízdní vlastnosti - katastrofa! Nenajela jsem na patník - chce to opravdu zastavit a dost si pomoct…Hrká jako blázen, okamžitě praskání všech plastů v konstrukci…je prostě tvrdý…šílenost! Šel okamžitě z domu. Objednala jsem si Baby joger city mini 4 a super!!! Sice nemá polohování nožiček a nejede i po směru, ale pro mé 16m dítě už naprosto stačí! Pokud chcete Graco evo jako golfák, nekupujte! Za mě rozhodně ne! Jezdila jsem s Mutsy 4rider - super, xlander - super, TFK - super, BGB Frog - šlo to, Graco Evo - katastrofa, Baby joger CM 4 - super! Doufám, že tento příspěvek někomu pomůže v rozhodování.
ja s nim jezdim v Londyne
a az na to drncani mi teda cubec nevadi… nikde mi nepopraskal
my teda koupili jeste micralite, ake Graco je fajn ![]()
Milé maminky, kdo uvažuje o koupi tohoto kočárku tak ze své zkušenosti ho určitě doporučuji!!! Kočárek jsem si pořídila a maximální spokojenost, když jsem četla tuto diskusi, než jsem si kočárek pořídila tak mě to dost odrazovalo od koupi, ale pak jsem si přečetla i jinou diskusi a tam ho jen chválili, tak jsem to riskla a koupila ho
A vůbec toho nelituju, kolečka mi nehrkají jak tady píšou, nevim jestli záleží třeba na kusu
, ale ten můj je super, lehounkej, krásně se ovládá, skládání to je vůbec super a i malá je v něm spokojená
. Takže kdo má favorita tento kočárek tak za mě Graco evo ANO!!!
Přemýšlím o koupi tohoto kočárku do budoucna, zaujal mě, kde jste ho kupovali, koukám, že model 2014 už se vyšvihnul přes 6 tis. a co všechno tedy ke kočárku je v ceně?
@Beller My ho kupovali v UK a ted jsem koukala, ze maj ohodne hezci barvy a obcas i vzory…A my kupovali jenom kocar s plastenkou, korbu a sedacku jsme dokupovali
ale nevim, jak je to v cr
Já si koupila normální velkou kabelku, šla jsem i s kočárkem a zkoumala co se mi nejlépe dá dát přes madlo