Graco Evo

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2844
12.11.14 11:12

@Lena 123 Jojo přesně, ale teď jsem to uplně vzadu povolila, že to drží jen na té poslední přezce a docela to jde, ale přece jenom až bude větší zima a bude mnohem víc nabalená, nebo trochu přibere, tak asi koupim delší popruhy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.11.14 08:50

Ahoj, holky nebude některá z vás prodávát Graco barvu pro holčičku za rozumnou cenu? Me se mala za chvilku nebude vejít do korby :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.12.14 19:35

@katiiik Já do něj koupila fusak od Maclaranu a za mě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
12.2.18 10:23

Hezký den maminky, oživuji diskusi. Chtěla bych se zeptat, jak je to s velikostí sportovní korbičky, opravdu je tak malá, že se tam děti nevejdou? Do teď jsem jezdila s Firkonem, sice super hodně místa, ale byl strašně těžký, tak jsem se rozhodla, pro Graco Evo, právě kvůli váze a otočné sedačce, ale pořád ve mě hryže, aby se mi tam malý vešel, teď bude mít 10 měsíců a je to kus chlapa, díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
15.2.18 14:02

Dobrý den,
zkuste ještě nějakou z příbuzných diskuzí, našla jsem například Kolik opravdu váží Graco Evo 2015?. Případně napište konkrétní mamince/uživatelce soukromou zprávu (SZ), jistě Vám poradí. :)

:mavam:
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.2.18 22:15

Dobrý den, děkuji moc, kočárek už máme doma :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.6.18 08:22

Dobrý den, děkuji moc, kočárek už máme doma :-) :palec:

Dobrý den, uvažuji o koupi kočárku Graco Evo, mohu se zeptat jak jste s ním spokojena?
Jezdí se Vám po městě dobře? Je mi jasné, že do terénu to nebude. Ale potřebuji něco skladného a lehkého do auta. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí