Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janička 1211 píše:
@Klara Horka mrknu, pošli
Tady je.. co myslíš? Jsem 8 týdnů po mimoděložním…
![]()
@Klara Horka nevím, co znamenají ty nevybarveny kolečka, já mám WZ, ale já bych s grafem souhlasila.
@Janička 1211 píše:
@Klara Horka nevím, co znamenají ty nevybarveny kolečka, já mám WZ, ale já bych s grafem souhlasila.
To je měřené o 10 min déle, tak to podle mě tak vyznačí ☺
@Klara Horka ty kolečka znamenají, že nebyl dodržený stejný čas při měření
a graf vypadá dobře, udělej si test ![]()
Nevypadá to špatně, mohlo by se zadařit. Byla bys teoreticky 10DPO, takže pokud bys byla nedočkavá jako já, už bys začala denně lovit duchy ![]()
Být to já tak už bych dobrý 3 dny testovala alespoň 2 x denně. @Klara Horka graf vypadá opravdu moc pěkně ![]()
@Bureschka Já taky jak blbec lovila už od 7 DPO
a nic, nečekaně
Ale nějakej 11. to myslím už byl viditelný duch, žádné bludy. Takže je čas lovit! ![]()
@Janička 1211 píše:To je měřené o 10 min déle,tak to podle mě tak vyznačí ☺
@Bureschka píše:
@Klara Horka ty kolečka znamenají, že nebyl dodržený stejný čas při měřenía graf vypadá dobře, udělej si test
Ten je zatím neg.
![]()
@Klara Horka píše:
Ten je zatím neg.![]()
tak zatim…zitra ho zase zkus.
@xSnow píše:
@Bureschka Já taky jak blbec lovila už od 7 DPOa nic, nečekaně
Ale nějakej 11. to myslím už byl viditelný duch, žádné bludy. Takže je čas lovit!
ja uz 9 dpo peknyho ducha a holcicky maji rychlejsi nastup ![]()
myslim ze jsme se videli na diskuzi o duchach jestli se nepletu?
@Bureschka píše:
ja uz 9 dpo peknyho ducha a holcicky maji rychlejsi nastup
myslim ze jsme se videli na diskuzi o duchach jestli se nepletu?
Holky, tak to ráno zkusím no ale nevím prý po tom zákroku by to nemělo být vůbec plodný ale mě se zdá ovulka naprosto dobře
@Klara Horka píše:
Holky, tak to ráno zkusím no ale nevím prý po tom zákroku by to nemělo být vůbec plodný ale mě se zdá ovulka naprosto dobře
jen si testni a muzes otehotnet hned po zakroku moc ti to preju ![]()