Graf bazální teploty - prosím o názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
8.4.16 22:21
@Janička 1211 píše:
@Klara Horka tak to jsi na tom dobře!!! Mě je píše: Více

Já jsem řekla do 40ti… a pak už ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.4.16 22:26

@Klara Horka no jo, jenže vzhledem k my přirozený antikoncepci, nemám šanci ani v 50i…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.4.16 09:37
@Janička 1211
Ahoj.. možná se to všechno změní, naděje umírá poslední ;)
Tak jsem si dělala v sedm ráno test z ranní a čárka je sice duch, ale silnější :think: tak si malinko myslím, že dva vadný testy snad nejsou i když u mě je možný všechno :pankac: ale bt 37.22… a jelikož jsem nakoupila sice hodně testu ale stejne značky vydám se koupit od jiné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.4.16 10:50
@Klara Horka píše:
@Janička 1211
Ahoj.. možná se to všechno změní, naděje umírá poslední ;)
Tak jsem si dělala v sedm ráno test z ranní a čárka je sice duch, ale silnější :think: tak si malinko myslím, že dva vadný testy snad nejsou i když u mě je možný všechno :pankac: ale bt 37.22… a jelikož jsem nakoupila sice hodně testu ale stejne značky vydám se koupit od jiné

ahoj hned sem dej ten test cekam na nej kd rana. A kup ty Mase nebo Wondfo. Je parada ze je silnejsi to je totiz nejdulezitesi aby carka silila a je jedno jaka to je znacka. Jestli sili ukazuje dobre. Takze ja bych testum verila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.4.16 10:58
@Janička 1211 píše:
@Klara Horka no jo, jenže vzhledem k my přirozený antikoncepci, nemám šanci ani v 50i…

Naprosto ti rozumim. My jsme se v nych 40ceti poznali s manzelem a ja jsem cely zivot chtela tu svoji holcicku. Porad se mi zdavalo ze mam dve deti syna a dceru. Na tu dcerusku jsem si proste pockala. Ono nam to totiz neslo dloho dva roky. jenze ja jsem to nechala prirode vedela jsem, ze jsem v naprostem poradku a bez zavad ze bych otehotnet mela. Rikala jsem si ze jak do to toho zacnem stourat tak treba manzel bude mit blby slermio a ja nevim co jeste a nebo ja neco. A do toho jsem nesla. Rikala jsem si ze syna mam muz ze ma dceru a kdyzvbude chtit mimnko prijit tak prijde. Dva roky jsem testovala jako diva ovulaci tehu testy a pak jsem to vzdala a uplne se mi povedlo to vypustit a ejhle mala byla v brisku. a konecne jsem nela ty vytouzeny //carky.
Takze ver svymu telu priste mu ver, ja uz bych po doktorech nechodila podle me je to pak akorat horsi. Ty mas ted v sobe vlozeny program ge jsi antokoncepcni a toho programu je potreba se zbavit a kdyz se ti to povede tak otehotnis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.4.16 11:54
@Bureschka píše:
Ahojda tak koukej nahore ze včera a dole dnes..čárka byla teda do minuty a po zaschnutí je světlejší i tak ke vidět rozdíl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.4.16 11:55

:think: ještě blíž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.4.16 16:03
@Klara Horka píše: :think: ještě blíž

ccarka je videt pekne a pocurej dalsi jeste navecir bude zase silnejsi :hug: vypada to dobre kocko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.4.16 16:04

me to testovani a curani a zkoumani desne bavi zase bych si to zopakla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.4.16 16:05
@Bureschka píše:
me to testovani a curani a zkoumani desne bavi zase bych si to zopakla :mrgreen:

Fakt?? Tak večer zopakuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.4.16 16:21
@Klara Horka píše:
Fakt?? Tak večer zopakuju :oops:

to zopakuj uvidis jak to poskoci :mrgreen: ja testovala i 4 za den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.4.16 16:22
@Bureschka píše:
to zopakuj uvidis jak to poskoci :mrgreen: ja testovala i 4 za den :mrgreen:

Tak to je mazec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.4.16 16:26
@Klara Horka píše:
Tak to je mazec :mrgreen: :mrgreen:

no to je a jeste mi to prislo malo a kdyz jsem pak plutek predlozila u doktora tak rikal ze to jeste nevidel :mrgreen: a smal se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
9.4.16 16:29
@Bureschka píše:
no to je a jeste mi to prislo malo a kdyz jsem pak plutek predlozila u doktora tak rikal ze to jeste nevidel :mrgreen: a smal se

Tak to věřím i když posledně můj doktor se taky ptal na test a kolik jsem jich dělala a na základě toho začal jednat a proto jsme to chytli všechno docela rychle a včas :) alespoň něco v ty šílené situaci pozitivního no… tak já si udělám dneska ještě dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
10.4.16 08:07
@Klara Horka píše:
Tak to věřím i když posledně můj doktor se taky ptal na test a kolik jsem jich dělala a na základě toho začal jednat a proto jsme to chytli všechno docela rychle a včas :) alespoň něco v ty šílené situaci pozitivního no… tak já si udělám dneska ještě dva

pises ze udelas dva a kde jsou fotky!!! furt nakukuju tesim se jak je prozkoumam a ty nic!!! chapej ze mam po testovani tezkej abstak :mrgreen: :mrgreen: potrebuju dodavku :srdce: takze jeste cekam na dnesni ranni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí