Graf bazální teploty - prosím o názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7781
10.4.16 19:48
@Klara Horka píše:
Jestli platí lf kterou jak jsem teď koukala mám většinou 14 dní tak to zítra mám dostat.. takže nebudu stresovat. Nikdy jsem neměla cyklus 35 dni a více ale možný je jak koukám všechno.. tak uvidím ráno

LF by měla být pořád stejná. Když se ovu opozdi, je jasné, že se cyklus protáhne. A opozdit jí mohlo cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.4.16 20:15
@Janička 1211 píše:
LF by měla být pořád stejná. Když se ovu opozdi, je jasné, že se cyklus protáhne. A opozdit jí mohlo cokoliv.

To jsem právě nevěděla víš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.4.16 20:16
@Janička 1211 píše:

Vlastně kdybych neměřila bt tak tady šílím, ze je něco špatně, ze jsem zase mimodělozne a takhle teda už vím že se nic dít nemusí a proste se vše protahlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
10.4.16 20:27

@Klara Horka ano, přesně tak. Já třeba předminulý cyklus měla jen 21 dní. Brzká ovulace = krátký cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.4.16 20:33
@Janička 1211 píše:
@Klara Horka ano, přesně tak. Já třeba předminulý cyklus měla jen 21 dní. Brzká ovulace = krátký cyklus…

Moc dekuju za informace, je docela trapny poznat jak funguje ženské tělo až v 36 letech :oops: :nevim: ale což.. nikdy jsem to před tím nepotřebovala a teď nestačím zírat jak je to všechno vlastně složité ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
10.4.16 20:40

@Klara Horka ano, máš pravdu. Já u mých děti určitě ani nevěděla, že nejaká ovulace existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
10.4.16 21:13

Ja jsem do toho zszrala a zacala chapat az kdyz jsem zacala nerit BT. A taky jsem byla prekvapena jak funguju. A ze man treba i anovulacni cyklus. Jinak ovulace se mi nezpozdovala, ale presne na to je mereni Bt skvely kdyz vidis ze trva dele primerene k tomu se opozdi ovulace a primerene k tomu trva cyklus. Teplota může byt nahore az do nastupu Ms. U ke pak najednou z vysky klesla a druhy den jsem to dostala. Ale taky jsem ji mela nahore az do nastupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
11.4.16 10:55

Nó… ono z bazálky bys nepozanala, jestli je to mimoděložní nebo ne. To by byla pořád nahoře a testy stejně pozitivní, to ti může potvrdit nebo vyvrátit až utz. Já jsem se hecla a měřila nakonec jen jednou a to poprvé, kdy to vyšlo, takže nepoznám nic :D
Na digitál bych taky ještě počkala, přijde mi, že ve fázi lovení duchů je to na ně ještě moc brzo. Ale já o tam prostě vidím, ať je to slabý jakkoliv, kdybys nebyla, tak je tam vymeteno a hotovo :mrgreen: Takže pokud se vše udrží, podle mě tam je :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
11.4.16 11:03

@Klara Horka

A dnešní testík vypadá jak???

Je to tam?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
11.4.16 18:02

Taky jsem napjatá jak kšandy… :jazyk: to je zase jako detektivka napínavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
11.4.16 21:33

Ach joooooo, to je situace… @Klara Horka už sem chodím celej den a žádné info… :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
11.4.16 21:36

@Janička 1211

Viď???

Už několik dní jsem napnutá jak guma z trenek a @Klara Horka nás v tom úplně klidně nechá… lumpačka jedna ;-) :lol: :lol:

Copak tohle se dělá?? Zvědavým ženským??? Chjoooo  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
11.4.16 21:40

@Whitedog jestli třeba chudinka z těch dvou čárek nezkolabovala, jak oslavovala džusem, a teď sedí na záchodě a funguje jako průtokáč :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
11.4.16 21:46

@Janička 1211

No jo, vidíš… měly bychom ji zavolat a zjistit jestli je v pořádku… ale nemáme číslo… tak jak to vyřešíme??

Zkusíme to aspoň takhle: @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka
Už nepij ten džus a ukaž nám duchaaaaaa :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
11.4.16 21:55

@Whitedog tak jo, já se s tím voláním přidávám… @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka @Klara Horka snad odpoví v zápětí, ať nejsme v napětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí