Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To já tak kreativní nejsem ![]()
Zítra mám první ultrazvuk - drž palce, aby bylo srdíčko… Jsem z toho nějaká nervózní… aby bylo všechno ok a tak… ![]()
@Whitedog jj, vím. Četla jsem to v naší diskuzi
Neboj, všechno bude v pořádku
![]()
@Whitedog no jo, to už k tomu prostě patří. když jsem byla ve 20i těhotná, nikdy jsem o žádným ZT neslyšela. Maximálně o SP, ale to si většinou ženy způsobily samy. I já jsem ještě v osmém měsíci jezdila na kole. Teď, po zkušenostech, bych si to ani netroufla…
Ytale napjate nakukuju a nic axtrochubse teda na Klaru zlobim nebot tohle se nedela
se vzdycky ani neozve
tak snad je vse v poradku a duch je tam kde ma byt
@Whitedog píše:
@Janička 1211To já tak kreativní nejsem
Zítra mám první ultrazvuk - drž palce, aby bylo srdíčko… Jsem z toho nějaká nervózní… aby bylo všechno ok a tak…
moc drzim pesti na dnesni srdicko to vis ze tam bude a par mesicu ti bude tohle srdicko spinkat v postylce fakt to tehu utika a od pohybu silene rychle
Holky, tak srdíčko bije!!!
![]()
Tak ono je mnohdy lepší nevědět - nevědomost je sladká…
Mám pocit, že čím víc toho vím, tím víc se bojím… ale zas na druhou stranu ty informace vědět potřebuju… je to boj ![]()
Doufám, že se nic nepotento a že se toho srdíčka v postýlce dočkám - najednou se mi ten prosinec zdá být hrozně daleko ![]()
Ale ta Klara nás teda ale vážně napíná! Už si začínám dělat starosti, jestli je v pořádku…
@Whitedog píše:
Holky, tak srdíčko bije!!!![]()
![]()
![]()
Tak ono je mnohdy lepší nevědět - nevědomost je sladká…
Mám pocit, že čím víc toho vím, tím víc se bojím… ale zas na druhou stranu ty informace vědět potřebuju… je to boj
Doufám, že se nic nepotento a že se toho srdíčka v postýlce dočkám - najednou se mi ten prosinec zdá být hrozně daleko
Ale ta Klara nás teda ale vážně napíná! Už si začínám dělat starosti, jestli je v pořádku…
Gratuluji k srdíčku