Graf bazální teploty - prosím o názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
8.4.16 18:35
@Bureschka píše:
krasny duch a vetsinou je silnejsi odpoledne nez rano a ta sklenicka je stylova :mrgreen:

Vůbec mi nedošlo, že to je blbý takhle s tou sklenkou :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.4.16 18:37
@Bureschka
Snad bude sílit a bude tam kde má být :think:
@Janička 1211 píše:
@Klara Horka měla jsi koupit Dr. Maxe. Na tom fialovým něco vidím, ale taky často dělají falešňáky… Ale ta sklenička s močí nemá chybu :mrgreen:

To mi ani neříkej… dva falešný? Z každé jsem vzala jeden test, aby to bylo ze dvou krabiček a ne ze stejné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.4.16 18:39

@Klara Horka skleničku neřeš, tak teď není důležitá :mrgreen: Důležitější je, aby čárka sílila :dance: držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.4.16 18:42
@Klara Horka píše:
To mi ani neříkej… dva falešný? Z každé jsem vzala jeden test, aby to bylo ze dvou krabiček a ne ze stejné :(

Bohužel ano. Je tady na tyhle testy spoustu negativních diskuzí, ale já věřím, že budeš výjimka x která potvrzuje pravidlo a je to taaaaam :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.4.16 18:43
@Janička 1211 píše:
Bohužel ano. Je tady na tyhle testy spoustu negativních diskuzí, ale já věřím, že budeš výjimka x která potvrzuje pravidlo a je to taaaaam :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :potlesk:

Tak jsem docela zklamaná… ještě mám digitální.. ale ten asi nechám na zítra třeba nebo nevím na kdy.. byl nejdražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.4.16 18:47

@Klara Horka digitál je nejpřesnější a může se dělat kdykoliv. Se divim, žes ho už nedělala… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
8.4.16 19:05
@Klara Horka píše:
Tak jsem docela zklamaná… ještě mám digitální.. ale ten asi nechám na zítra třeba nebo nevím na kdy.. byl nejdražší

ja te uklidnim, kdyz jsem loni tstovala mel Max vypadek a tak jsem testila temi co ty a ukazal naprosto presne nic falesnyho. A jeste Pepkem ten ukazal krasne a pak pocuravacima od Maxe a pak jsem mela Eondfo a pak Cemio 25 myslim. Ukazovaly vsechny uplne spravne :mrgreen: takze ja to vidim dobre i ta vysoka teplota odpovida :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.4.16 19:10
@Bureschka píše:
ja te uklidnim, kdyz jsem loni tstovala mel Max vypadek a tak jsem testila temi co ty a ukazal naprosto presne nic falesnyho. A jeste Pepkem ten ukazal krasne a pak pocuravacima od Maxe a pak jsem mela Eondfo a pak Cemio 25 myslim. Ukazovaly vsechny uplne spravne :mrgreen: takze ja to vidim dobre i ta vysoka teplota odpovida :srdce:

Ano, ano, s tou teplotou souhlasím :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.4.16 19:35
@Bureschka píše:
Dekuju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.4.16 19:37
@Janička 1211
No jo jenomže jsem asi 11DPO podle bt a podle menzes pěkně meska tak proste nevím a ten Digital je 25 citlivost tak to asi nic neukáže, když 10 citlivost slabý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
8.4.16 19:51

@Klara Horka no kna ti Ms vlastne nemeska kxyz bereme lutealni fazi tak mas jeste na Ms cas. Jeste jsem koukla na graf mela jsi dost dlouho Ms a pak tim jako posunutou ovulaci. Takze podle grafu bys Ms mela dostat tak za 2 3 dny. A to uz snad nedostanes. A citis se nejak jinak? a tim digi zatim netestuj az podle toho co budou delat papirky. Vyhodit 200 je ekoda pockala bych tak 2 dny s digi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.4.16 20:07
@Bureschka píše:
@Klara Horka no kna ti Ms vlastne nemeska kxyz bereme lutealni fazi tak mas jeste na Ms cas. Jeste jsem koukla na graf mela jsi dost dlouho Ms a pak tim jako posunutou ovulaci. Takze podle grafu bys Ms mela dostat tak za 2 3 dny. A to uz snad nedostanes. A citis se nejak jinak? a tim digi zatim netestuj az podle toho co budou delat papirky. Vyhodit 200 je ekoda pockala bych tak 2 dny s digi :mavam:

Přesně to jsem zrovna chtěla psát. Pokud byla později ovulace, i MS dorazí později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.4.16 20:35

@Klara Horka víš, jak dlouhou máš LF?? Ona taky muze mrcha mit termín až za 5dni. Proto je jen slabá čárka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.4.16 20:56
@Bureschka píše:
@Janička 1211 píše:
No právě… měla bych mít 14 dní lf :think: teď teda nevím po tom odebrání vejcovodu mě dost lítala teplota a snad se to vrátí a bude to stejně… jsou to spekulace, ale myslím, ze mate pravdu podle bt mám čas a nemusím vůbec být těhotná ani nic jiného… mě jen překvapilo, ze mi je dva dny už špatně od žaludku a bolí mě hlava…což mívám v těhotenství… ovšem může být všechno jinak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
8.4.16 20:57
@Janička 1211 píše:
A vůbec Jani jak Ty? Už jsi těhotná?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...