Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tony91 jak dlouhý míváš cyklus? Vypadá to na ovulaci toho 1.8., tak jak ti to aplikace vykreslila. Ten větší pokles v 5DPO může být uhnízďování, ale samozřejmě nemusí.
No cyklus mám cc 28, ale minulý měsíc jsem ho měla kvůli atb asi 35. ![]()
ten pokles bych spíš viděla jako potvrzeni že ovulace proběhla. Navíc uhnizdeni 5dpo mi přijde brzy. Ale kdo ví
@lachtanice86 děkuji za názor.
trošku doufám že ten pokles mohl byt uhnizďování, ale kdo ví. Někde jsem četla 5-10 DPO tak třeba to bylo takhle brzo.
@tony91 no,tak uvidíš spíš co řekne teplota další cykly. Jestli to nemáš kvůli nemoci nějaké rozházené i v tomto cyklu. U 28 denního cyklu je ovulace 9DC brzo (možná to teď dostaneš pro změnu dřív, záleží jak dlouhou máš luteální fázi). Samozřejmě je na uhnízďování v 5DPO brzo, ale není to nemožné. Jinak by některé nenacházely // už v 8DPO, ale jsou to spíš výjimky.
@tony91 píšu to proto že já ten 5dpo měla pokles taky a bylo to jen potvrzení že ovulace proběhla. Uhnízdění jsem podle teploty měla 8dpo.
ještě mě napadlo, MS jsem do grafu zapsala od 24., ale tzv.špinění (dvou denní) začalo už 22. o dva dny dříve což by mohlo znamenat delší cyklus o dva dny. takže ta ovu by nebyla 9 den ale 11 den. Jo je to vážné zmatečný. Musím vydržet! ![]()
A ještě něco na konci předešlého cyklu jsme zkusila párkrát změřit teplotu (byla jsem 100% ZDRAVÁ) a teplota byla cca 37, tak je teď možná ještě nízká.
Pokračování grafu. Myslim si ze nevypadá stále spatne, ale test dnes rani nic ![]()
Ahojky holky poradíte mi s grafem prosím?
Podle aplikace bych měla mít dnes ovulaci ale testy již týden negativní a podle BT tomu nerozumím
![]()