Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@donutkaP
dekuju
jinak ja si myslim ze Crohn celkove ty teploty ovlivnit muze
jde o zanetlive onemocnění
takze klidne
ale muzu se mýlit
nadeje umira posledni
budeme doufat a držet si palecky
@wwwinky jj je to zánětlivé onemocnění
a vždycky když je trochu aktivní tak jde i tělesná teplota nahoru, takže si myslím, že ty teplotní výkyvy v první části cyklu by mohli byt od toho, ale ja blbec jsem si nepsala, ktery den mě Crohn zlobil ![]()
@donutkaP Hele, já bych v tvém případě zkusila dojít za doktorkou, nechat si ovulaci kontrolovat přes UTZ a k tomu měřit teploty, kombinace by mohla být zajímavá.
@j.a.n.i1 to máš asi pravdu, že by to mohlo být zajímavé
určitě tam mám v plánu zajít, ale nevím ještě jestli hned ted ještě před Ms a nebo až po ní ![]()
@donutkaP Před MS to asi nemá cenu, ale zavolala bych tam a domluvila se. Nevím přesně, kdy se to přes UTZ začíná sledovat, mě teploty ukazovaly spolehlivě.
@j.a.n.i1 píše:
@donutkaP Před MS to asi nemá cenu, ale zavolala bych tam a domluvila se. Nevím přesně, kdy se to přes UTZ začíná sledovat, mě teploty ukazovaly spolehlivě.
utz vetsinou sleduji od cca 10dc
@wwwinky to mi taky přijde pozdě, kdo má fakt kratší cykly tak může mít OVU dřív
@j.a.n.i1 ja se s doktorem nějak domluvím, ale nevím jak často se to musí sledovat, protože je tam jen 2× týdne a ještě to mam 25 km ![]()
@j.a.n.i1 no mne právě gynekolog rikal, ze mam prijit 10dc
ale asi je to u každého jine
zvlaste kdyz mate kratsi cyklus ![]()
to je pravda
Prosím o váš pohled na graf.
Je takový malý nárůst BT signalizací ovulace? Měřím už dost dlouho a vždy mám nárůst větší… většinou z 36,2 na 36,6. A hlavně mám ovu většinou až 20DC, jediné, co mi fakt říká, že ovu byla je ta bolest prsou… Co myslíte! Proběhla a kdy? Mívate někdy jen takový malý skok?
@wwwinky u mě to zatím vypadá takhle.. A mám dost tvrdý čípek, takový neznám.. Ale že by z toho něco bylo, tomu nevěřím
@poopie koukám že se scházíme i tady
![]()
@donutkaP no ja se v cipku moc nevyznam ![]()
Nevim co ma co znamenat, ani nevim, zda bych to poznala
A zkousela jsi uz testovat?
@wwwinky nn nezkoušela jsem to.. Jsem teprve 9 DPO a MS cekam cca za týden..
a těhotně si zatím nějak nepřijdu, jen mě párkrát posadilo motani hlavy zpátky na postel a párkrát me píchlo v prsou, ale těhotenství to moc nepricitam ![]()