Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klara Horka ovulace jeste nebyla a jeste potrva nez bude. A jak to s tebou vypada? nejake nove zpravy a fotka z Utz?
@Bureschka píše:
@Klara Horka ovulace jeste nebyla a jeste potrva nez bude. A jak to s tebou vypada? nejake nove zpravy a fotka z Utz?
Ahojda dekuju už jsem ji to vyřídila… já mám kontrolu až ve čtvrtek tak dam vědět ![]()
@Klara Horka píše:
Ahojda dekuju už jsem ji to vyřídila… já mám kontrolu až ve čtvrtek tak dam vědět
Jinak říkala, ze teď už na testu nemá čárku vůbec..
navrhla jsem ji měřit BT.. myslím, ze je to nejspolehlivější ![]()
@Klara Horka onk to s testy je hodne nedpokehlivy je lepsi je drlat i 2× denne a i tak se ten vrchol muze snadno prosvihnout. Ja jsem treba nikdy bevychytaka obe carky strjne silný. A dej pak vedet po kontrole jo a fotku hlavne
@Bureschka píše:
@Klara Horka onk to s testy je hodne nedpokehlivy je lepsi je drlat i 2× denne a i tak se ten vrchol muze snadno prosvihnout. Ja jsem treba nikdy bevychytaka obe carky strjne silný. A dej pak vedet po kontrole jo a fotku hlavne
Jasný a dekuju
Ahoj holky,
poradíte mi prosím, co si o tom myslet? je to celé rozlítané. Vyhodnotila se mi tam sice ovulace dle teploty, ale nějak se mi to celé nezdá. Myslíte, že to může být třeba stresem? nebo prášky na alergii, které si občas vezmu(Zodac)? Už začínám šílet ![]()
Děkuju za každou radu
Ahoj holky,
poradíte mi prosím, co si o tom myslet? je to celé rozlítané. Vyhodnotila se mi tam sice ovulace dle teploty, ale nějak se mi to celé nezdá. Myslíte, že to může být třeba stresem? nebo prášky na alergii, které si občas vezmu(Zodac)? Už začínám šílet ![]()
Děkuju za každou radu
@wwwinky ahojky poradim ti jedine. Udelej si znovu test, prvni co jsi drlala byl moc brzy. Ted uz by se mohlo neco objevit. Tekla bych, ze jsitehu a rozlitane to neni. Je to pekny graf
@Bureschka Vážně? myslíš? tak to jsi mě potěšila a dala mi naději. Měřím teď druhý cyklus a tak ještě nemám moc zkušenosti.
Zdálo se mi to takové nijaké. všude píší jak má teplota pak být vysoko a já ji moc nemám. Děkuji moc
@wwwinky No, ovulace nejspíš byla, ale vyhodnocovat podle grafu 10DPO že to vypadá na těhotenství mi přijde předčasné…
Zatím naprosto normální graf, běžná dvojfázová křivka. Rozhodně se z něj zatím nedá usuzovat na těhotenství, spíš bych řekla, že ne, protože kdyby ano, byl by tam tyto dny už nárůst a křivka by se měnila na trojfázovou. Ten pokles 6. den po ovulaci mohl být způsoben jak nidací, tak poklesem hladiny hormonů (já to tam tak mívám každý měsíc a nidace to nebývá) - k tomu by bylo potřeba znát tvé předchozí grafy. Moc nadějí bych si nedělala. O to víc tě pak ale může potěšit, když to vyjde
. Držím palce aby to klaplo ![]()
@wwwinky píše:
@Bureschka Vážně? myslíš? tak to jsi mě potěšila a dala mi naději. Měřím teď druhý cyklus a tak ještě nemám moc zkušenosti.
Zdálo se mi to takové nijaké. všude píší jak má teplota pak být vysoko a já ji moc nemám. Děkuji moc
Ja si teda myslim, ze je to normální dvofazova křivka
I kdyz me test ukazal az 13dpo těhotenství a to strasne slabe takže nezoufej a vydrz ![]()
@Goldyra @Klara Horka
Díky holky, včera jsem nemohla odpovědět, jelikož mi to tu hlásí, že mám nárok jen na 10 příspěvků za den.
Ale dnes ráno teplota 36,8. Tak jsem teda zvědavá. Držte palečky. Je super se moci o tom s někým pobavit.
Fakt vám děkuju ![]()
@Klara Horka @Goldyra Tak já nevím, dneska mám divné tlaky v břiše (jakoby pravý vaječník), koupila jsem si jen ze zvědavosti ovulační test a on je pozitivní…co to má jako znamenat (těhu test je negativní)? já vždy měla ovulaci 15-16 DC. Teď čekám spíš menstruaci než ovulaci. ![]()
a podle grafu a bazální teploty jsem ovulaci už měla…já se v tom nevyznám
díky za každou radu
@wwwinky ea delala jsi znovu tehu test? to bys mela v prvni rade udelat. A pak teprve mit dalsi otazky. Ten co jsi delala 7DPO neberu v potaz. Ovu byva pozitivni i pred nadchazejici MS a taktez v tehu. Ale dokud neudelas zvovu tehu test moc se radit neda