Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klara Horka píše:
Tak to věřím i když posledně můj doktor se taky ptal na test a kolik jsem jich dělala a na základě toho začal jednat a proto jsme to chytli všechno docela rychle a včasalespoň něco v ty šílené situaci pozitivního no… tak já si udělám dneska ještě dva
jeste ze jste to s doktorem vcas podchytili
@Bureschka píše:
pises ze udelas dva a kde jsou fotky!!! furt nakukuju tesim se jak je prozkoumam a ty nic!!! chapej ze mam po testovani tezkej abstak![]()
potrebuju dodavku
takze jeste cekam na dnesni ranni
Ahojda.. na testu malý náznak ale nejde to ani vidět na fotce.. je to pepino tady je všechno vyprodané a moje zkušenost s pepinem je asi taková, že mi neukázal čárku ani v 5tt
@Klara Horka píše:
nic nevidim na Pepkovi a fialovak jsi delala?
@Bureschka píše:
nic nevidim na Pepkovi a fialovak jsi delala?
Nedělala protože ten nemaj přijde zítra prej ![]()
@Janička 1211 píše:
@Klara Horka tak se nestresuj a udělej digitál
Ten má podle mě čas ještě par dni.. testovat budu zítra ráno a uvidim
@Klara Horka píše:
Ten má podle mě čas ještě par dni.. testovat budu zítra ráno a uvidim
jeste s nim pockej je divny ze na Pepkovi nic neni a ten ukazuje dobre
@Klara Horka měla bys jistotu a nemusela bys lovit duchy. Pokud jsi před MS, jako že asi jo, testuj aspoň ob den, ať vidíš, jestli sílí…
@Janička 1211 píše:
@Klara Horka měla bys jistotu a nemusela bys lovit duchy. Pokud jsi před MS, jako že asi jo, testuj aspoň ob den, ať vidíš, jestli sílí…
Jestli platí lf kterou jak jsem teď koukala mám většinou 14 dní tak to zítra mám dostat.. takže nebudu stresovat. Nikdy jsem neměla cyklus 35 dni a více ale možný je jak koukám všechno.. tak uvidím ráno
@Janička 1211 píše:
@Klara Horka tak se nestresuj a udělej digitál
Jo a ještě v návodu na digitál píšou že neukáže spolehlivě ranne těhotenství neb má citlivost 25 a testovat se má začít 14 dní po ovulaci.. což jsem taky nevěděla ![]()
@Klara Horka Podle grafu jsi měla ovulaci dost pozdě, takže to klidně možný je ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Klara Horka Podle grafu jsi měla ovulaci dost pozdě, takže to klidně možný je
Hm akorát mě teda ta teplota leze nahoru místo dolu.. tak uvidíme ![]()
@Klara Horka Tak to je správně, ne
dolů padá, když to nevyjde…