Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bureschka těhu test jsem dělala dneska odpo a byl negativní ![]()
ale divně mě píchá jakoby na pravém vaječníku, tak proto jsem zkoušela i ovulační
no ani fertilityfriend mi tu ovulaci do grafu dát nechtěl, že prý už tam jedna je ![]()
@wwwinky Když se do pondělí nic nestane a teploty budou pořád tak nějak nastejno, tak v pondělí ráno zkus z ranní moči těhu test a uvidíš. Chce to trpělivost
. Ale je mi jasné, že je to těžký ![]()
@Goldyra budu se snažit počkat, teď to ani nemá moc cenu, to je ni jasné
ale dnes ráno teploty o něco vyšší než včera
včera 36.74 dnes 36.9
tak uvidíme ![]()
@wwwinky No tak když teplota tak pěkně vyskočila nahoru, může to být nadějné - to by mohla začínat ta trojfázová křivka, která je pro těhotenství typická ![]()
@Goldyra snad jo
moc bych si to přála
aspoň jednu dobrou zprávu za tento měsíc
byl teda fakt šílený a ještě je
nejhorší je čekání
to mi moc nejde
@Goldyra píše:
@wwwinky No tak když teplota tak pěkně vyskočila nahoru, může to být nadějné - to by mohla začínat ta trojfázová křivka, která je pro těhotenství typická
dneska teplota zase vyskocila ze včerejších 36.9 na 37.
a to dnes měla mrcha dorazit
ale těhu test je úplně bílý
chjo
Ahoj holky, mám otázku..
kdy podle vás u mě proběhla ovulace? Teplota mi většinou lítá jak chce, tak jsem přešla i na ovulační testy
ja bych tipovala 12DC
sex jsme měli 10, 11 a 12 DC, tak snad to bude stačit a vyjde to.. Snažíme se 3 cyklus a poprvé s testama ![]()
@j.a.n.i1 břicho mě píchalo 11 a 12 DC a to byli také poslední dny, kdy byl plodný hlen, i když celkově ho nebylo moc.. 13 už byl bílý hustý takže by spermie nemohli plavat..
tak snad si tam na vajíčko počkali pokud byla Ovu až 13 DC ![]()
@donutkaP tipuju na 12dc, ale to se uvidi jestli vubec bylapodle teplot dalsich dni. Ovulak je bidnej. Ale ja taky nikdy nemela takovy superpozitivni. Mozna ze jsi ovu ani nemela
@Bureschka no to doufám, že ne a že ovulace proběhla
ale podle bolesti v podbřišku byla
a testy můžou být slabší, protože jsem nedodržovala 2h nepít, v tom horku to nešlo
ale teplota u mě vždycky skáče jak se jí chce, podle té ja se moc držet nemůžu.. ![]()
@donutkaP ja mam treba zkusenost ze podle priznaku, jsem ovulaci melabolesti, hlenu a dokonce i vyrazneho ovu testu. Jenze podle grafu ovulace nebyla, krivka byla plocha a tudiz anovulak. A taky jo cyklus trval asi 35 dni a jednou 43.
@Bureschka tak to je zajímavé, že to takhle může být..
ja mam cykly max do 30 dnů, většinou mezi 26 a 29 DC přijde MS, takže doufám, že tentokrát nedorazí
ale teplota dnes stoupla, tak snad se bude držet nahoře ![]()