Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klara Horka píše:
No… ježíš snad pojedu koupit testy a udělám ještě jiný to pepino je strašný
testy rozhodne kup a sance ze vykouknou //jsou vzdy dokud neprijde Ms. A me Pepk ukazal hezky ![]()
@Klara Horka Klidně objednej jenom ty levný z netu. Z mých zkušeností vím, že jsou stejně citlivé jak ty mamatesty a stojí zlomek ceny. Na nějaké strance levne-testy nebo tak nějak. Taky bych ještě neházela flintu do žita, dokud nepřišla MS, může to být cokoliv ![]()
@Bureschka Jasné, tentokrát všechno v pořádku, už čekám na prvotrimestrální screening, tak snad tentokrát žádný zrady, už mám doma i postýlku, hergot
(byla v akci, nejsem švihlá
)
@xSnow parada moc gratuluj a postylka je
cim driv zacnes tim lip pak je toho najednou moc a takhle prubezne to ani financne neboli. Taky jsem zacala nakupovat co jsem otehotnela
a dobre jsem udelala
@Bureschka píše:
@xSnow
Tak teď jsem dělala test a jsem z toho jelen![]()
@Klara Horka píše:![]()
![]()
ja vidim krasnyho ducha muzes udelat jeste heden test? doufam ze jsi koupila zasobu testu
a citis se jak?
@Bureschka píše:
ja vidim krasnyho ducha muzes udelat jeste heden test? doufam ze jsi koupila zasobu testua citis se jak?
Jj nakoupila
prodavačka na mě zírala jak má mimozemšťana
@Bureschka píše:
ja vidim krasnyho ducha muzes udelat jeste heden test? doufam ze jsi koupila zasobu testua citis se jak?
Jj nakoupila
prodavačka na mě zírala jak má mimozemšťana
Já se tu sice musela trochu kroutit u monitoru, ale já ho taky vidím, takže ![]()
na me taky vzdycky vblekarne koukali a pani mi vysvetlovala ze v krabicce jsou testy 2 ne jeden ze to jako staci. No nestaci. A mas stjne testy nebo rjzne druhy. Nejlepsi jsou Wondfo. Pocurej dalsi at na nej juknem
@Klara Horka píše:
Jj nakoupilaprodavačka na mě zírala jak má mimozemšťana
@Klara Horka měla jsi koupit Dr. Maxe. Na tom fialovým něco vidím, ale taky často dělají falešňáky… Ale ta sklenička s močí nemá chybu ![]()
@Klara Horka píše:zelený ráno a teď druhý z tech nových
krasny duch a vetsinou je silnejsi odpoledne nez rano a ta sklenicka je stylova ![]()