Granule pro psa

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13674
2.1.10 22:59

koukám zebři, že máme stejný pejsky, co se týče žrádýlka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.1.10 23:01

Bulino jen říkám co mi říkali na veterině a také mi to říkala i paní od které jsme pejska kupovali. Nevím co je na tom pravdy, ale dávám na rady veterináře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
2.1.10 23:03

majo jasně, to nebylo nic proti tobě, to opravdu ne, právě, že se musim smát tomu, že u nás je plno letáků a nikdo ti nic neřekne. Hlavně, když to prodaj, hajzlíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.1.10 23:05

Já vím Buli, že to nebylo nic proti mě :-) Vyznělo to asi blbě jak jsem to napsala :-)
Jj oni je hodně reklamují, ale prý nejsou vůbec dobré a opravdu mi to říkalo hodn lidí, tak se jim radši vyhýbáme, i když naše prasátko sežere všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
2.1.10 23:10

ale stejně maj ty reklamy fakt moc pěkný, hlavně tu, jak tam uklízej toho hovňouse po pejskovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.1.10 23:11

Jo ta je fakt hezká :) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.1.10 23:19

Buli, jo jo :mrgreen:

Podle mě jsou ti kříženci trochu odolnější, některý rasy mají citlivý zažívání, hlavně ty malý. To je určitě lepší krmit opatrně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
2.1.10 23:23

Ale i u větších je lepší trochu víc investovat, než krmit senem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
3.1.10 00:08
M-a-j-a píše:
Ahoj Věrko,
my máme jack russela a kupujeme Britcare. Jsou to prý české granule a vyrovnávají se Proplanu. Jsme s nimi moc spokojeni a náš hafík taky.
Na veterině nás důrazně upozorňovali, že nemáme dávat pedigree, friskies atd., prý jsou strašně sané a pejskům se to usazuje v játrech (ale jedné se jen o garanule).

ahoj, naprosto souhlasím s Majou. Britcare jsou výborný prémiový krmivo za rozumnější cenu než Proplan, Eucanuba apod. Taky jsem ze začátku krmila supermarketovými krmivy než jsem zjistila, že jsou to ta nejhorší. Koukni na složení - nenajdeš na nich tuším víc jak 4% masa, nejvíc je tam zeleniny a obilovin :-? Určitě nechceš mít z pesana vegetariána, ne? Prémiové a superprémiové krmiva jsou sice na první pohled o dost dražší než ty supermarketový, ale podle mé zkušenosti sní těch kvalitnějších hafan míň, takže ve výsledku se finanční rozdíly takřka stírají. A i kdyby ne, tak rozhodně dám zvířeti raději granule, které obsahují min. polovinu masa, než misku zeleniny a obilí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7841
3.1.10 08:33

Zlatá střední cesta (cenová i kvalitativní) také za mě byl BOSH nebo K9
Měla jsem velkého psa, taková Eucanuba by zruinovala rodinu…ale ty levné s… bych nedávala ani pašíkovi.
Nejlépe se kvalita testovala zalitím granulí horkou vodou. Co se hned rozpadlo na bláto, byla s…, ty granule, které měknou třeba i půl hodiny a stále drží tvar, bývají kvalitní.
Jinak štěňata a fenu v chovu jsem měla na Royal Caninu, ale taky byl pak stále dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7841
3.1.10 08:38

a ještě rada pro otrlejší - když tu granuli ochutnáte, tak tu kvalitu taky spolehlivě poznáte! :wink:
Jedna granule nikoho nezabije :wink: a když jsem pro štěňata chtěla to nejlepší, musela jsem vědět, čím je krmím… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
3.1.10 08:48

Ahoj,já nyní krmím Canidae, ale bohužel asi bude končit dovoz, tak přejdu na Canine Caviar na střídačku s Dog Lovers Gold ( 5kg za 590kč). Pro mě při výběru je důležité, aby na prvích místech bylo jasně definované maso ( podle pořadí tam toho daného je nejvíce). Žádné vedlejší živočišné produkty - to je v podstatě krev, peří, pařáty, zobáky. Důležitá je i konzervace např. Royal obsahuje BHA, propylgalát a sorban draselný, což jsou karcerogeny - kvalitní krmiva mají oleje, popř. výražky z rostlin. Pak aby pokud možno neobsahovalo sóju, pšenici (alergeny). A další věc je, že je vždy dobré krom složení koukat i na krmnou dávku. Protože i když výše jmenované značky jsou dražší, tak při přepočtu na denní množství vychází opravdu cenově slušně, na to co v nich je. Jinak souhlasím, že za dobré peníze a pěkné složení je Nová Acana.Pak podle složení ještě jdou granule AvoDerm,Firstmate,Pinnacle Holistic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.1.10 08:57

Ahoj, tak náš Hubert zásadně drahé granule nejí. Prostě je vyplivne. Abych mu nedávala úplné srajdy (pedigree apod), řeším to vcelku přijatelnou levnou variantou a tou je kupování vážených granulí - nevím odkud jsou, jaká značka či neznačka to je - vím jen příchuť :-) Dle našeho veterináře, jsou tyto granule lepší než ty slaďáky, co pejskům zalepí žaludek - ale výživná hodnota nulová…tož tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.1.10 08:59
vulpes píše:
a ještě rada pro otrlejší - když tu granuli ochutnáte, tak tu kvalitu taky spolehlivě poznáte! :wink:
Jedna granule nikoho nezabije :wink: a když jsem pro štěňata chtěla to nejlepší, musela jsem vědět, čím je krmím… :srdce:

:mrgreen: Pro mě byly psí granule v dětství pochoutka…naučila jsem na ně celou ulici :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
3.1.10 09:01

Holky diky, tech granuli je na trhu fakt nespocetne, moc se v tom nevyznam. O Brit Care jsme uvazovala,a le take me zaujala Calibra, neznate nekdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný