Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mame taky yorka. Je to teda pekna potvurka, protoze granulky moc nechce - to uz musi mit fakt hrozny hlad. Vystridali jsme snad vsechny drahe znacky. Nakonec jsme skoncili u Checopee. Doporucil nam je veterinar. Nevim ted presne, kolik stoji, ale neni to zadna darda.
Co se tyka Calibry, tak jsme ji taky meli a nechtela je vubec zrat. Ale je to tez kvalita za dobrou cenu.
Jinak nasi psine nejvic chutnaji kocici granule. Vim, ze to neni dobre, ale co mam delat, kdyz kocour i ona maji misky u sebe a oddelene krmeni u nas neprichazi v uvahu. Tak aspon granule stridam. Jednou dostavaji kocici a jindy psi. Zatim to snad nema zadne nasledky - kocour stale mnouka a psina postekava
![]()
Kamoška krmí Calibrou a chválí ji
- mají zl.retrívra
Třeba u té naší Acany inzerují, že má 55% živočišných produktů, z toho 40% masa (+ vejce, atd.), tak snad je to pravda ![]()
K tomu ochutnávání - syn si na granulích v létě taky docela pochutnával, hrál si s něma venku a občas jsem ho chytla, jak nějakou cucá ![]()
Ahoj holky,
moje kamarádka vždycky první granuli zkusí než jí da pejskovi
prý ji musí ochutnat ať nejí něco špatného
.
Jinak ona dává Calibry a prý jsou dobré.
Já BritCare kupuju hlavně proto, protože mi bylo řečeno, že jsou české a hodně kvalitní (česká ekonimika se musí podporovat)
.
Ahoj. Náš pesan (labrador, skoro 7 let) má hodně citlivé zažívání, proto když už mu nějaké granule sednou, tak léta neměníme značku. začali jsme Acanou, potom jsme zkusili i Purinu pro plan, Calibru, možná ještě něco.. teď už pár let jedem v K9. Levná krmiva bych taky nekupovala, z ekonomických důvodů ale ani ta superdrahá.
Máme fenu Bullmastiffa a krmíme Arden Grange a pěju samou chválu, odchovali jsme na nich i štěňata a bez problémů, perfektní kondice, zdravotní stav i pořád chutnají. Žere je suché. Stejně tak jsme byli dřív spokojené s First Mate. ![]()
Dobrý den,
sledoval jsem vaši diskuzi ohledně krmiv.
Mohu doporučit Pro plan.
pokud byste chtěli vyzkoušet i nějaký internetový obchod, doporuřuji: www.granulkymarben.cz
nový, spolehlivý, cenově konkurenční…
Můj Jack si jenom pomlaskává…
![]()
Ahoj, tak jsme se asi rozhodla pro ten Brit care. Jest ejedna otazka, objednavate na netu??Neznate nejaky obchod kde je levne postovne, me prijde silene platit 1OOKc, tady u nas totiz takove krmivo nesezenu. Dik
Vyzkoušeli jsme lecos, ale nejvíc se nám osvědčila značka Brit v poměru cena ku kvalita. Do roka a půl (než se dovyvinou klouby a kosti) jsme dávali superprémiovou řadu, teď jsme přešli na levnější prémiovou. Šmakuje, krmné dávky jsou dostačující a srst má lesk jako blesk
Acana byla taky super, ale vyšla nás celkem draho vzhledem k tomu, že měla dost velký krmný dávky. Ale s lidskými exkrementy, klacky a všelijakými odpadky máme své zkušenosti taktéž. Labradoři jsou prostě popelnice
Nejnechutnější „úlovek“ - přišli jsme z procházky, Káča podezřele rychle vplula na pelech, tak jí jdu zkontrolovat a co nevidím? Šňůrka jí čumí z tlamy. Ano, přinesla si od vysypaného kontejneru použitý tampon. Blééééééééééééé!!!!!!!!!!!
![]()
Věrko, z důvodu poštovného jsem to taky řešila, ale ve zveráči u nás na sídlišti mi vyšli vstříc a objednávají nám ji. Zkus se pozeptat.
Jo ještě doplním- Britem myslím BritCare
A s Calibrou jsme nepochodili, první pytel byl v pohodě a druhý už nechtěla vůbec žrát, nějak jí to přestalo chutnat a to jinak sežere prakticky všechno.
Bohuzel vsechna marketova krmiva jsou takova.Jsou levna a nektera maji i hezkou reklamu,ale co se tyce slozeni, je to katastrofa!
Ja krmim granulema Brit care, jsou super, jsem nad miru spokojen. ![]()
mas moji podporu..ceska ekonomika je na tom bidne..Taky podporuju Brit care-em ![]()
Nekrmite nahodou nekdo granulema Pro Pac?Koupili jsme stene sarplanince a potrebuju kvalitni garnule pro stene velkyho plemene.Chovatelka prave krmila timhle krmenim,tak nevim,jestli v tom pokracovat…
Ahoj holky, oživuji diskuzi
prosím o radu, zda má někdo zkušenost s dietníma granulema pro psy? a jakou značku? Potřebuju, aby ten náš trochu zchudnul
Když přišel k nám z útulku, tak měl 10 kilo a teď má 14,5 kilo
jojo vykrmila jsem si ho sama já vím
Jenže už mě vadí, řeči od ostatních jak je tlustej, tak jsem se rozhodla s tím něco udělat. Ani dlouhý procházky nepomáhají. Děkuju za každou radu ![]()
Ahoj, moje mamka dávala granule Opti-light, docela pomáhaly, jsi hodná, že jsis vzala pejska z útulku ![]()