Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nicollka1993 Mají jich tam více ano
kupovali jsme ty superprémiové ale i jen ty prémiové hlavně jim dávají i energii máme barák s obrovským pozemkem tak že mají hodně pohybu tak potřebují kvalitnější aby měli energii ![]()
@Markéta80
Ty co kupujeme nejsou barevné tak že ani pro ty psy nejsou slané. A dávájí jim dost energie
zkoušeli jsme plno granulí ale vždy jim moc nejeli a co jsme začali kupovat ty to tak jsou OK
i veterinář říkal že jsou to dobré granule.
@Nicollka1993 ja jsem s BH moc spokojena, skvele se upravilo zazivani te starsi, driv mela tak tri bobky denne, ted jen jeden. No a holkam chutnaji, v podstate mame vyzkousene vsechny druhy a krome toho, ze mala odmita ty rybi, tak jim chutnaji vsechny (starsi je pritom docela vybirava).
@Dady20 takže mauntfiel nee, ok děkuji
já se v tom právě moc nevyznám, proto si raději nechám poradit, nerada bych jí krmila nějakýma blafama.. Hlavně jí máme z útulku, byla dost zanedbaná, na zadní packy skoro nemohla chodit jak neměl svalovinu a asi i klouby trpěli, proto bych chtěla nějaké hoodně kvalitní aby se beruška měla dobře ![]()
@Petruna21 těchto jsem si nevšimla, omlouvám se, ale každopádně toho masa moc nepobraly. Já za stejnou cenu kupuju N&D, které mají jednou tolik masa v sobě. Tady pro srovnání složení našich http://mazlickuvraj.cz/…granate-12kg .
@Nicollka1993 opravdu kontaktujte ten e-shop, můžete i na Facebooku, jsou skvělí a když mají, tak třeba pošlou i vzorky jen na vyzkoušení, aby odhalili co sedne.
@Dady20 A nebo pak ještě ty to jen že máme dvě velká telata který to mají sežrané fakt za chvilku a ta cena je už taky dost velká https://www.spokojenypes.cz/…-lamb-17-kg/
V pořádku jen sem poslala odkaz ![]()
@Dady20 na tom eshopu mají hodně, ale nevyznám se které by byly dobré
ale mají tam konzervy co té naší mooc chutnají a o hodně levnější ( grancarno ) ![]()
@Nicollka1993 najděte si někde v kontaktech e-mail a nebo na tom facebooku jim pošlete zprávu, napište jim, co máte za pejska, jak je velkej, jestli má nějaké zdravotní problémy a kolik maximálně chcete utratit třeba za měsíc a oni se Vám ozvou zpět a pošlou Vám třeba pět druhů granulí a z těch si vyberete ![]()
@Petruna21 ty Acana budou určitě lepší ![]()
@Dady20 jojo už jsem našla ten formulář tak jdu psát
mooc děkuji za radu, snad mi poradí nějaké dobré
@Nicollka1993 tak mrkni na ty stránky, a si i nějaké od wolfsblutu by se do té ceny vešly. nebo zkus barking heads ![]()
@Nicollka1993
není zač. Já mám doma francouzského buldočka alergika, tak jsem si musela hodně nastudovat jak číst složení a čím vůbec krmit. A s týmem mazlíčkova ráje jsme pak našli co by bylo dobré ![]()
Ahoj, já krmím granulema lisovanýma za studena na střídačku s masem. Dřív jsem krmila masem, pak kvůli cestování a hlídání byla na lepších granulích typu Acana a do roka atopický exém jako blázen. Takže jsme zase hledali cestu, jak dostat exém pod kontrolu, vet jasně indikoval změnu stravy. Vrátili jsme se k masu, díky granclím má teda alergii na drůbeží, takže vynecháváme a alternativu pro cestování granule lis. za studena hledám taky složení bez drůbeže. Značek je spousta. Já jsem dlouho brala jedny ověřené, nechtěla jsem riskovat, ale teď jsem začla zkoušet i jiné značky a ok. Doporučuju kouknout i na tuhle alternativu oproti extrudovaným.
@Petruna21 a složení jsi četla. veterináři s ev granulích nevyznají, max doporučí royal canin
tahle jsou slušný dnes, maso skoro nic, chemie to se fakt vyplatí ![]()
Všem Vám moc děkuji za rady a doporučení
určitě vše vyhledám na netu a pročtu.. Ted ale musím k zubaři, pak se Vám ještě ozvu ![]()