Granule pro psa

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
765
9.6.17 09:21

@Dady20 snad anoo.. doporučil toto a kdyby to nepomohlo tak mi zašle vzorečky granulek dle ceny a potřeby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 09:26

@Nicollka1993 to je základ, plná miska je špatně. Ráno už obě čekají, mladší jsme musela pořídit protihltací misku :jazyk:. Ta kdyby měla plnou tak žere pořád :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
9.6.17 09:29

@Markéta80 ale to já vůbec nevěděla, že se naučit na určitý čas krmení.. ta naše právě moc nejedla tk jsem jí to nechala plné aby se mohla kdykoli najíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
9.6.17 09:31

@Nicollka1993 já mám moji taky naučenou dvakrát denně, ale když vidím, že má hlad, tak jí dám třeba i v poledne, ale to není pravidlem :) a misku jí teda nechávám, protože ona dostane jídlo, hned ho sní a miska zůstane prázdná a myslím, že prázdná miska nevadí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
9.6.17 09:35

@Dady20 a v kolik mám asi krmit když dělám na 3 směny?? aby mi tu třeba nehladověla.. z útulku přišla doost hladová a taky pěkně unavená, celou noc chrápala jak ožralý, tlustý a starý dřevorubec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
9.6.17 09:37

@Nicollka1993 to takto říct nejde, to se musíte nějak sladit, aby to vyhovovalo oběma. Já dávám ráno jak dojdeme z venku, to je cca kolem půl 8 a večer taky nějak kolem půl 8, ale někdy dřív. A o víkendu ráno dávám, jak se vzbudíme, takže třeba v 8 nebo v 9, to už nehraje roli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
9.6.17 09:37

My máme za studena lisované suché krmivo.Od té doby, co ho nás pes žere, začal konečně trochu nabírat, jeho srst téměř nepelichá, je jako by celý rozkvetl

baron. cz/pes/prirodni…-jidelnicek-prirozene-syrove-stravy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
9.6.17 09:39

Holky, pochlubte se těmi svými mazlíčky :andel: tady je ta naše potvůrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 12:47

@Nicollka1993 oni jak to mají celý den pak nemají ani hlad, navíc ani ty nemáš přehled kolik toho sežrala. starší jako štěně moc nechtěla žrát takže to byl boj a od 1 roku sežere hned svojí dávku a mladší to je popelnice, i z protihltací žere jak blázen, klidně bych jí i přidala ale nevím co s ní je, co jí vadí ale každou chvíli má průjmy :?. Chci ted zkusit za studena lisované ale dle tabulky strašně malé krmné dávky :think: Mladší je šílený závislá, furt je na mě, všude vyskočí a kam se hnu vím že jí mam za sebou :mrgreen: @klafina123 jaké máš přesně?

tady jsou ty naše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
9.6.17 13:09

@Markéta80 www.baron.cz …lisovaná krmiva a já kupuju Classic, ty velké kousky,15 kg balení. Mají tam i na vyzkoušení vzorek. Začínala jsem tím, že jsem chtěla „barfovat“..,oni už to mají hezky nabalíčkované, ale tomu našemu to nějak nejde, protože má po tom zácpu a to jsou tam ty chrupavky a kosti fakt hodně namleté. I jsem se s nimi radila a prostě Barf mu nesedí. Máme ho z útulku. Takže jsem volila nejmenší zlo a tedy tyhle granule. Když se k nim čichne, fakt jsou cítit masem a balené jsou jsou v papírovém pytli, což je taky plus, oproti těm igelitům
Jinak proč jsme přešli..krmili jsme Britem a i když se píše, že jsou to kvalitní granule…nevim.Byla jsem na jedné takové přednášce a když jsem slyšela, co se dává do granulí a jak se tepelně upravují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 13:47

@klafina123 brit neni žádná hitparáda, ty v modrém obalu špatné, brit care lepší ale taky žádná špička. mrknu, já ted budu objednávat od jiné firmy za studena lisované. no doufám že nebudu hledat dlouho granule co jí sednou :roll:. Cenu neřeším, stačí když to nebude šrot a nebude mít průjem. jí chutnají i piliny :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.6.17 13:58

Tady je ten můj malý gaučák 7 měsiční, pak pošlu ještě ty dva obry :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 14:00

@klafina123 tak jsem koukala a složení nic moc, na prvním místě kukuřice a masa taky moc nemají ale zase jako příloha k masu by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 14:01

@Petruna21 prý malý :mrgreen:, kolik má kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.6.17 14:07

@Markéta80 Na fotce vypadá velký no taky na to teď koukám :nevim: :lol: 5,5 je to chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný