Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Petruna21
já mam prtavky, starší celá 2kg a mladší ač velikostně straší dávno přerostlo jen 2,5kg a doufám že alespoň ještě kilo nabere. No ty průjmy jí moc nepřidaly ![]()
@Markéta80 Tak on je to Yorkšírek & Boloňský psík tak že pro mě malej je když si vezmu jaký máme jinak velké psy
když běhá s 30kg a 28kg kilovímy kámoši vypadá to fakt srandovně
![]()
@Petruna21 co jsou ti další
. My máme prcky
a jsou horší než děti, rvou se u jednu gumovou hračku a ted obě se nacpali do nejmenšího pelechu
. ale mladší má dneska vroubek
![]()
@Markéta80 Co udělala?
Fanka ta je Bernský Salašnický & Labrador a tam to je kluk Holandský ovčák ![]()
@Petruna21
rozkousala zip na mikině. já to zjistila až když jsme šly do školky. malá dostala taky vynadáno že oblečení nechala na posteli
Tak to už jsou pořádní psi ![]()
@Petruna21
no drobečci
Já vyrůstala s NO ale do bytu mě vyhovují menší a i na žrádle je to fajn. Sice máme 2 ale ani nezaberou moc místa
Mladší si s oblibou lehá na stůl a manžel na ní koukal a říká jí jestli je vůbec pes. ležení na stole miluje od prvních dnů u nás ![]()
@Markéta80 No telátka ale jsou zlatí
.. jee to je ňuňánek
tak ty jsou taky u rodičů na zahradě máme barák ale teď bydlíme s přítelem spolu a jen v bytě tak to by taky nešlo tak proto mám toho malého hajzlíčka aspoň doma
nemohla bych být bez zvířátka
..
To on má 3 pelechy ale on musí být jak inteligent na sedačka a rád kouká na televizi
![]()
@Petruna21 mladší má dlouhé nohy takže do postele chodí kdy chce
Taky máme nejvíc postelových fotek ![]()
@Petruna21 to se mají
, manžel aniž bych tušila jí vyfotil. Tohle dělá pořád, ale jenom mě
. Fakt horší jak mimino ![]()
@Markéta80 Neboj se to se naučil i nás Michael a dělá to pořád když něco chce začně takhle panáčkovat a prosit ale vydrží tak dlouho bez nejakého držení na zadních že kolikrát čumím jak blbec
je s chlupáčema sranda ![]()
@Petruna21 Já kolikrát si ani neuvědomím a šup a už na mě sedí. jdu na wc a mžik a leží u nohou, vylezu ze sprchy a nekoukat se tak na ní šlápnu
A po posledním venčení automaticky skáče do postele a lehne si na polštář, asi už mě hlídá místo ![]()
@Markéta80 Taky se mnou všude chodí kolikrát mi to až vadí
jooo a byla jsem u zubaře už jsem si musela dát i prášek jak mě to bolí
z jednoho zubu kvůli kterému jsem tam šla byli 3 ![]()
@Petruna21
soucítím
tak snad budeš mít a nějakou dobu klid
a včera si tady píšeme o zubařích a malá večer si hrála na zubařku
a k ní bych nešla, ta se v tom vyžívala. Vždy řekla jestli bolí a když jsme řekla že jo tak z toho měla velkou radost a začala si chystat nástroje
a dodala mě když mě řekla neboj se, vytrhnu všechny
![]()