Granule pro psa

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59358
9.6.17 14:13

@Petruna21 :mrgreen: já mam prtavky, starší celá 2kg a mladší ač velikostně straší dávno přerostlo jen 2,5kg a doufám že alespoň ještě kilo nabere. No ty průjmy jí moc nepřidaly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.6.17 14:15

@Markéta80 Tak on je to Yorkšírek & Boloňský psík tak že pro mě malej je když si vezmu jaký máme jinak velké psy :roll: :lol: když běhá s 30kg a 28kg kilovímy kámoši vypadá to fakt srandovně :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 14:25

@Petruna21 co jsou ti další :lol: :lol:. My máme prcky :mrgreen: a jsou horší než děti, rvou se u jednu gumovou hračku a ted obě se nacpali do nejmenšího pelechu :mrgreen: :mrgreen:. ale mladší má dneska vroubek :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.6.17 14:53

@Markéta80 Co udělala? :lol: Fanka ta je Bernský Salašnický & Labrador a tam to je kluk Holandský ovčák :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 17:02

@Petruna21 :cert: :cert: :cert: rozkousala zip na mikině. já to zjistila až když jsme šly do školky. malá dostala taky vynadáno že oblečení nechala na posteli :jazyk: Tak to už jsou pořádní psi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.6.17 19:39

@Markéta80 Tak to jsou oni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 19:42

@Petruna21 :mrgreen: :mrgreen: no drobečci :mrgreen: Já vyrůstala s NO ale do bytu mě vyhovují menší a i na žrádle je to fajn. Sice máme 2 ale ani nezaberou moc místa :mrgreen: Mladší si s oblibou lehá na stůl a manžel na ní koukal a říká jí jestli je vůbec pes. ležení na stole miluje od prvních dnů u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.6.17 19:48

@Markéta80 No telátka ale jsou zlatí :hug:.. jee to je ňuňánek :* tak ty jsou taky u rodičů na zahradě máme barák ale teď bydlíme s přítelem spolu a jen v bytě tak to by taky nešlo tak proto mám toho malého hajzlíčka aspoň doma :lol: nemohla bych být bez zvířátka :jazyk:..
To on má 3 pelechy ale on musí být jak inteligent na sedačka a rád kouká na televizi :pankac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 20:08

@Petruna21 mladší má dlouhé nohy takže do postele chodí kdy chce :mrgreen: Taky máme nejvíc postelových fotek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.6.17 20:13

@Markéta80 Ty se mají stejně nejlíp :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 20:38

@Petruna21 to se mají :mrgreen:, manžel aniž bych tušila jí vyfotil. Tohle dělá pořád, ale jenom mě :jazyk:. Fakt horší jak mimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.6.17 20:42

@Markéta80 Neboj se to se naučil i nás Michael a dělá to pořád když něco chce začně takhle panáčkovat a prosit ale vydrží tak dlouho bez nejakého držení na zadních že kolikrát čumím jak blbec :think: je s chlupáčema sranda :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 20:58

@Petruna21 Já kolikrát si ani neuvědomím a šup a už na mě sedí. jdu na wc a mžik a leží u nohou, vylezu ze sprchy a nekoukat se tak na ní šlápnu :mrgreen: :mrgreen: A po posledním venčení automaticky skáče do postele a lehne si na polštář, asi už mě hlídá místo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.6.17 21:01

@Markéta80 Taky se mnou všude chodí kolikrát mi to až vadí :roll: :lol: jooo a byla jsem u zubaře už jsem si musela dát i prášek jak mě to bolí :( z jednoho zubu kvůli kterému jsem tam šla byli 3 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
9.6.17 23:37

@Petruna21 :hug: :hug: soucítím :( tak snad budeš mít a nějakou dobu klid :jazyk: a včera si tady píšeme o zubařích a malá večer si hrála na zubařku :mrgreen: :mrgreen: a k ní bych nešla, ta se v tom vyžívala. Vždy řekla jestli bolí a když jsme řekla že jo tak z toho měla velkou radost a začala si chystat nástroje :mrgreen: a dodala mě když mě řekla neboj se, vytrhnu všechny 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný