Granule pro psa

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3158
2.1.10 21:59

Granule pro psa

Ahojky, chtela bych se zeptat jake granule kupujete pro vase pejsky?? My mame Yorksira a doposud jsme kupovali eukanubu,a le ta cena me dohani k silenstvi 3kg stoji 450Kc, tak bych ada neco dobreho,a le levnejsiho. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13674
2.1.10 22:06

ahoj, my teda máme popelářskýho psa, kterej sežere všechno, co mu dáš, ale nejvíc jí chutná pedigree pall

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
2.1.10 22:14

A nechceš to spíš konzultovat s chovatelkou, od který sis pejska brala nebo s tvou veterinární dr.? Eukanuba není zlá, někdo krmí i dražším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
2.1.10 22:28

Ahoj každému psu sedne něco jiného. Eukanuba je jedna z nejdražších. Ale máš malého psa, já osobně krmím acanou a nemohu si jí vynachválit. Je to zlatá střední cesta. Ale vychválím ti i Purinu Proplan. Nejlepší budeš mít, aby jsi koukla na ceny a které budou pro tebe přijatelné tak zkusit přidávat postupně do granulí co dáváš teď. A pak postupně měnit dávky až přejdeš na nové krmení. Zůstat i něj tak 3 měsíce a uvidíš co to s tvým psem udělá, jaké bude mít hovno, jakou srst, zažívání apd. A pak se rozhodneš jestli budeš zkoušet další :wink:
Přeji hodně zdaru s výběrem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
2.1.10 22:30
bulina píše:
ahoj, my teda máme popelářskýho psa, kterej sežere všechno, co mu dáš, ale nejvíc jí chutná pedigree pall

ahoj tak zrovna Pedigree bych nekrmila jsou to přisolované granule a proto psům tak chutnají, ale je to vyloženě pro ně nevhodné. Ale reklamy mají hezké… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.1.10 22:32

Přesně…obecně ty dražší značky bývají dobré, ale ne každýmu psovi to bude sedět. Našemu třeba Eukanuba moc neseděla, bylo to vidět na srsti. A nám doma dost smrděla. Takže jsme krmili Purinou, ta byla dobrá, ale mě dost štvalo, že za tu cenu nacházím v pytli granule prožrané červama - i jsem tam jednoho jednou našla. Teď krmíme Propacem, měla jsem na zkoušku od kamarádky a zatím sedí, navíc je levnější. A to nejsem typ, co by na krmivu šetřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
2.1.10 22:32

ditiska tak to jsem nevěděla, ona by dokázala sežrat celej pytel za den. Ale chappi (nebo jak se to píše) doufám nejsou takovej sajrajt? Ty jí kupujem taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.1.10 22:33

My máme Acanu a je super a levnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
2.1.10 22:36
bulina píše:
ditiska tak to jsem nevěděla, ona by dokázala sežrat celej pytel za den. Ale chappi (nebo jak se to píše) doufám nejsou takovej sajrajt? Ty jí kupujem taky

u toho si nejsem stoprocentně jistá, ale mám dojem že to je nemlicht to samé :cry: . Zkus si doma porovnat složení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
2.1.10 22:39

ty brďo, tak nakonec bude žrát chleba s máslem :mrgreen: . Když jsme si jí vzali - našli jsme jí venku - tak její největší lahůdkou byly moje použitý vložky v koši a lidský hovna venku :poblion: . Takže náš pes je celkem odolnej, né? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.1.10 22:42

Ahoj Věrko,
my máme jack russela a kupujeme Britcare. Jsou to prý české granule a vyrovnávají se Proplanu. Jsme s nimi moc spokojeni a náš hafík taky.
Na veterině nás důrazně upozorňovali, že nemáme dávat pedigree, friskies atd., prý jsou strašně sané a pejskům se to usazuje v játrech (ale jedné se jen o garanule).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
2.1.10 22:43

v chlebu je taky sůl :mrgreen: :mrgreen: tak jen to máslo :jazyk:
A teď vážně… na krmení bych zrovna moc nešetřila, ono se ti to vrátí. je znát čím je pes krmenej a v jaké je z toho kondici. Mám 9ti letého psa a cizí mu tipují že mu jsou tak 3 roky :wink:. Ale taky neustále makal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.1.10 22:45

Tady je dobře popsaný, jaký granule jsou na trhu…

http://www.natinor.cz/jak-to-delame/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
2.1.10 22:50

no, tak holka najede na zdravější papáníčko, hlavně, že u nás na veterině maj letáky a tam pedigree. No a aby toho nebylo málo, tak občas ukradne suchárky i kočce, která si je chudák chodí schovávat do pelechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.1.10 22:56

My jsme na začátku kupovali Royal Canin a Eucanubu, ale když jsem viděla, co hafiny žerou na zahradě (občas loví myši a ptáky a sežerou co najdou :poblion: ), tak mi to pro ně přišlo škoda :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný