Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, chtela bych se zeptat jake granule kupujete pro vase pejsky?? My mame Yorksira a doposud jsme kupovali eukanubu,a le ta cena me dohani k silenstvi 3kg stoji 450Kc, tak bych ada neco dobreho,a le levnejsiho. Diky
ahoj, my teda máme popelářskýho psa, kterej sežere všechno, co mu dáš, ale nejvíc jí chutná pedigree pall
A nechceš to spíš konzultovat s chovatelkou, od který sis pejska brala nebo s tvou veterinární dr.? Eukanuba není zlá, někdo krmí i dražším.
Ahoj každému psu sedne něco jiného. Eukanuba je jedna z nejdražších. Ale máš malého psa, já osobně krmím acanou a nemohu si jí vynachválit. Je to zlatá střední cesta. Ale vychválím ti i Purinu Proplan. Nejlepší budeš mít, aby jsi koukla na ceny a které budou pro tebe přijatelné tak zkusit přidávat postupně do granulí co dáváš teď. A pak postupně měnit dávky až přejdeš na nové krmení. Zůstat i něj tak 3 měsíce a uvidíš co to s tvým psem udělá, jaké bude mít hovno, jakou srst, zažívání apd. A pak se rozhodneš jestli budeš zkoušet další ![]()
Přeji hodně zdaru s výběrem ![]()
bulina píše:
ahoj, my teda máme popelářskýho psa, kterej sežere všechno, co mu dáš, ale nejvíc jí chutná pedigree pall
ahoj tak zrovna Pedigree bych nekrmila jsou to přisolované granule a proto psům tak chutnají, ale je to vyloženě pro ně nevhodné. Ale reklamy mají hezké… ![]()
Přesně…obecně ty dražší značky bývají dobré, ale ne každýmu psovi to bude sedět. Našemu třeba Eukanuba moc neseděla, bylo to vidět na srsti. A nám doma dost smrděla. Takže jsme krmili Purinou, ta byla dobrá, ale mě dost štvalo, že za tu cenu nacházím v pytli granule prožrané červama - i jsem tam jednoho jednou našla. Teď krmíme Propacem, měla jsem na zkoušku od kamarádky a zatím sedí, navíc je levnější. A to nejsem typ, co by na krmivu šetřil.
ditiska tak to jsem nevěděla, ona by dokázala sežrat celej pytel za den. Ale chappi (nebo jak se to píše) doufám nejsou takovej sajrajt? Ty jí kupujem taky
bulina píše:
ditiska tak to jsem nevěděla, ona by dokázala sežrat celej pytel za den. Ale chappi (nebo jak se to píše) doufám nejsou takovej sajrajt? Ty jí kupujem taky
u toho si nejsem stoprocentně jistá, ale mám dojem že to je nemlicht to samé
. Zkus si doma porovnat složení ![]()
ty brďo, tak nakonec bude žrát chleba s máslem
. Když jsme si jí vzali - našli jsme jí venku - tak její největší lahůdkou byly moje použitý vložky v koši a lidský hovna venku
. Takže náš pes je celkem odolnej, né? ![]()
Ahoj Věrko,
my máme jack russela a kupujeme Britcare. Jsou to prý české granule a vyrovnávají se Proplanu. Jsme s nimi moc spokojeni a náš hafík taky.
Na veterině nás důrazně upozorňovali, že nemáme dávat pedigree, friskies atd., prý jsou strašně sané a pejskům se to usazuje v játrech (ale jedné se jen o garanule).
v chlebu je taky sůl
tak jen to máslo ![]()
A teď vážně… na krmení bych zrovna moc nešetřila, ono se ti to vrátí. je znát čím je pes krmenej a v jaké je z toho kondici. Mám 9ti letého psa a cizí mu tipují že mu jsou tak 3 roky
. Ale taky neustále makal…
no, tak holka najede na zdravější papáníčko, hlavně, že u nás na veterině maj letáky a tam pedigree. No a aby toho nebylo málo, tak občas ukradne suchárky i kočce, která si je chudák chodí schovávat do pelechu
My jsme na začátku kupovali Royal Canin a Eucanubu, ale když jsem viděla, co hafiny žerou na zahradě (občas loví myši a ptáky a sežerou co najdou
), tak mi to pro ně přišlo škoda
![]()