Granule pro psa

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
8.6.17 10:45

@Nicollka1993 Ten mě čeká zítra :poblion: :lol: hodně štěstí mám z něho panickou hrůzu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
8.6.17 10:54

@Nicollka1993 No tak hlavní je, že je pes masožravec :lol: Takže má jíst maso. V těch levných granulích je to samá sója, kukuřice a obilí. My krmíme masem, ale z těch běžněji dostupných granulí mi připadá asi nejlepší Orijen. Pak jsou dobré a celkem dostupné Taste of the wild.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
8.6.17 13:04

@Dady20 tak jsem jim poslala dotaz a obratem se mi ozvali, ještěse na něco zeptali tak jsem odpověděla a čekám co mi doporučí :) moooc děkuji za tuto radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
8.6.17 13:05

@Nicollka1993 není zač :) snad doporučené granulky budou chutnat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
8.6.17 13:07

@Petruna21 no tak já už to ám za sebou, šla jsem na registraci k nové.. a musím říct že doktorka i sestřička jsou faaakt baječné :andel: akorát mě dohnalo k slzám něco jiného a to odhadovaná cena opravy zubů :zed: hold jsem byla blbá a dost na to ze strachu kašlala a ted si to pěkně odskáču..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
8.6.17 13:09

@Nicollka1993 Tak to já zase jako k zubaři jdu ale s jakým strachem :nevim: :roll: musím i na vrtání mít injekce jinak to nezvládám, doufám že mě to časem přejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
8.6.17 13:10

@Nicollka1993 pakdej vědět, taky bych jim napsala, i když kdo ví jestli dokážou poradit. s naší je to složitější :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
8.6.17 13:10
@Petruna21 píše:
@Nicollka1993 Tak to já zase jako k zubaři jdu ale s jakým strachem :nevim: :roll: musím i na vrtání mít injekce jinak to nezvládám, doufám že mě to časem přejde :lol:

hm tak to jsme na tom stejně, doktorka mě vidí jen ve dveřích a už hlásí sestře at připraví injekci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
8.6.17 13:12

@Markéta80 Jakou já z toho mám hrůzu to není ani možné :roll: to já mám doktora a ten je vždy z mě mrtvý mu řeknu dobrý den a hned dáme mi injekci že ano? A on mi říká se posaď ještě ani nevím co ti je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
8.6.17 13:14

@Petruna21 :mrgreen: mě se před lety ptala jak jsme mohla rodit. No dobře, císařem a to bylo ok, bolest byla každý den menší jenže u zubaře roste i s injekcí a nesnášim to ještě chvilku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
8.6.17 13:14

Tak jestli máte celkem chrup v pořádku tak se nemáte čeho bát, to já tam šla až když to bolelo, ten strach je hroznej a když už jsem čekala v čekárně tak jsem třeba po hodině čekání zdrhla jak malé dítě :oops: :oops: :mrgreen: a taky si to odskáču ve výši cca 30 000 :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
8.6.17 13:24

@Nicollka1993 To je hrozné no :oops: já mám jeden porcelánový nejde vůbec poznat a ten stál cca 5000,– jen že to platila pojištovna já doplácela snad jen 2000,– mi povídej já vždy musela chodit s mamkou jinak bych nešla ani do té čekárny :zed:
@Markéta80 Je to děsné nejhorší doktor ze všech :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
8.6.17 13:44

@Petruna21 přesně, to říkám taky. Když tam mam jít tak už den před na mě manžel raději ani nemluví. jedině když se dokážu držet když jdu i s dětmi a doktorka at si tam taky sednu že na mě koukne ale to vím že kdyby cokoliv vrtat nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
8.6.17 13:50

@Markéta80 Tak na tom jsme stejně fakt z ničeho nemám takový strach jako právě ze zubaře :lol: hlavně to jeho nářadí začně tam s tím štrachat hrabat se v tom a já už mam panickou hrůzu co zase na mě vezme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
8.6.17 13:53

@Petruna21 mě stačí čekárna a ty zvuky a pak to křeslo 8o a utekla bych kdyby to nebylo tak trapné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný