Granule pro psy - internetový obchod (levné)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
14.2.10 10:03

Ale jaké konzervy? Taky supermarketové? Co v tom je? Když my si dáme maso, taky ne z konzervy. Já svého psa i kočky opravdu krmím jenom granulemi. Nejlepší složení mají granule Orijen - 70% masa (maso, vejce) a 30% ovoce a zeleniny. Krmili jsme s ním, teď máme Acanu (stejná firma, jako vyrábí Orijen). Měli jsme i Royal Canin a Purinu Pro Plan, ale ty moc nechutnaly. Kočky měly Purinu Pro Plan pro kočky chované doma a teď jsme zkusili Brit pro vykastrované kočky. V domácí stravě nikdy nedostanou vše, co potřebují. A ze srágor taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.2.10 12:19

Zkus rozlišovat, pro psa, který byl pravděpodobně z útulku, když měl při převzetí tři roky a byl vychrtlý na kost, je určitě mnohem lepší, když dostane jídlo, které mu dávají rodiče zakladatelky, než aby v útulku zůstal jen proto, že si každý řekne - nemám na superkvalitní krmivo, tak ho tam raději nechám. Středně kvalitní krmivo a spousta lásky může udělat mnohem víc. Navíc jsem se od zakladatelky nedočetla, že by podávané konzervy byly ty nejlevnější.
Krom toho dotaz nezněl „čím mám krmit psa“, ale kde sehnat určitý druh granulí. :wink: Myslím, že tyhle debaty zakladatelce moc nepomůžou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.2.10 12:32

Středně kvalitní granule 15 kg za 250 Kč? Hm.. To asi moc středně kvalitní nebudou.. Rozlišují se na prémiová a superprémiová. Ono se to krmení může odrazit na zdravotním stavu psa.
Zakladatelka sice měla dotaz kde je koupit, ale pak se tu rozvedla debata o granulích, tak jsem si dovolila přispět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.2.10 13:18

Ja tedy krmim taky supermarketovym krmivem, pedigree, ale byly casy, kdy i nejake to propesko se naslo :oops: A co clovek usetri na granulich, tak taky muse hezky vydat u veterinare.
Me se to vymstilo u kocoura, dostaval ruzne kitekaty a spol, no a v necelych 3 letech ma mocak pny krystalu, predtim v prubehu zanetu fura pisku. Takze specialni krmivo ted davame, nic neusetrime a prubezne chodime na sono, aby se zkontroloval obsah mocaku.To, ze prodelal dost neprijemny zanet, kdy zalezl pod kuchyn umrit, je uz nastesti jen oskliva vzpominka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.2.10 13:49

Psala jsem středně kvalitní krmivo, ne granule, jakože můžou dávat k masu nekvalitní granule, celkově středně kvalitní záležitost.
Samozřejmě souhlasím s tím, že nejlepší je dávat nejdražší granule, to už jsem tady psala hned na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.2.10 14:01

Evi, nejdražší neznamená nejlepší. Tam se zase platí za značku. Ale třeba Bosch není špatné krmivo a není nejdražší. Jen to chce o tom něco nastudovat.. Kdo tedy má zájem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.2.10 14:17

Ano, máš pravdu, je potřeba mrknout na složení, my dávali Purinu a pak přešli na jinou značku kvůli dysplazii, nemůžu si vzpomenout, jak se jmenuje, manžel vždycky koupí a přesype do plechovky od Puriny. :lol: Takže pytel většinou ani nevidím a nemám to v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
14.2.10 16:34

Ahoj,
pes nebyl z útulku, ale od chlapa z podnikové ochranky. Bylo vidět, že se ho jako štěněte nestačil zbavit a podle toho pes vypadal.
Pes z útulku by asi vypadal líp.
Kamarádka veterinářka mi nabídla krmivo EMINENT za poměrně obstojnou cenu, tak zkusím s našima promluvit.
Co dávají psovi jsem neřešila, protože mám svých starostí dost. Já zas naopak dávám kocourům zbytečně drahé granule. Jsou sice kvalitní, ale jednou tak drahé, než české granule, které začala objednávat kamarádka teď. Přitom české granule jsou naprosto srovnatelné s těmi zahraničními. Nemyslím si, že nejdražší je to nejlepší. Platit jen za značku mi připadá zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
psikseft
17.2.10 08:32

granule

V našem i nternetovém obchodě http://www.psikseft.cz nabízíme granule od nejlevnějších Kč 189,–- za 10kg až po mnohem dražší superprémiová. Cena za dopravu přepravní službou je již od Kč 69,–-

• Citovat
  • Upravit
katuli
9.3.10 10:20

Zdravím všechny,
tak jsem vyzkoušela ten níže propagovaný e-shop (Psikseft.cz) a byla jsem příjemně překvapená! Byla to akutka(krmím už dlouho Calibru - superprémiovku) zrovna mi granulky docházely 8-o, měli je skladem a museli to nejspíš hned poslat, protože druhý den mi to chlapík z přepravky přivezl :potlesk: Navíc jsem se trefila do akce, takže 3kg zdarma!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.4.10 22:16

WWW.krmeni.cz jsou spolehliví a vždy rychle dodají :-) mají snad všechny značky :-)

• Citovat
  • Upravit
ansan
4.4.13 13:08

Ahojda, zkuste krmivo pro kočky nebo psi Fitmin z krmiva UNO. Nikdy nebyla má zvířata spokojenější a majitel je skvělý, vždy přidá i dárek. Buď si kvůli dopravě vezmu více do zásoby a nebo se domluvím se známou a napůl, já pytel, ona pytel a doprava je zdarma. Toto je vysoce kvalitní a chutné krmivo s polovičním dávkováním, nakonec se cenově neliší od levných granulí, kterých jsem krmila kočkám jednou tolik, protože měli stále hlad.

• Citovat
  • Upravit
106005
14.2.18 01:49
@MartaStov píše:
Holky a v jakém obchodě ještě objednáváte?

Ja objednavam na krmeni.cz , pet diskont a spokojeny pes..ale prevazne pro kocku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný