Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@panenka87 safra a já lemtám mlíko a jogurty denně a říkám si proč to dítě tak hrozně prdí
![]()
A ja mela v planu az budu kojit vypit toho litry s mlekem
ale vim, ze nam v porodnici po porodu davali kazdy den krabicku mleka.
Mám čokoládový a míchám ve vodě - teplé, nikoli horké/vroucí
Mňam!
@Blešík jogurty nebo kysané mlecne vyrobky pry nevadi ale kravske mliko jako takove muzou zpusobovat boleni briska miminka a taky jsem cetla, ze pitim mleka se laktace nezvysi, ba naopak ![]()
Holky a kolik toho spotrebujete tak za mesic? A co mam delat s tou zavislosti?
beztak do toho davaji naky drogy ![]()
@panenka87 No je to drahý jak ***
Nedělám denně, tak 4× týdně.. Teď jsem se zaregistrovala v DM do babyklubu a v uvítacím balíčku jsou na něj dvě slevenky ![]()
@Hřiběnka skoda ze DM mame trochu z ruky
a nejenom kvuli gravimilku ![]()
Piju ho s vlažnou vodou, to vanilkové. Mňamky. A když je chuť na čokoldáové, přidám dvě lžičky granka a taky mňamka. ![]()
Pila jste některá gravimilk i v těhotenství, nebo jenom během kojení? Já na něj právě tuhle pokukovala v lékárně a ráda bych to aspoň jednou ochutnala, ale užívám GS mamavit s prefolinem, tak nevím, aby těch vitamínů nebylo až moc…
@Marky88 Já ho piju v těhotenství
Ale jiné vitamíny k tomu nejím a řekla bych, že brát „dvoje vitamíny“ by se nemělo. Můžeš to al třeba střídat
Když si umícháš gravimilk, neber mamavit…
S nostalgií ozivuju diskuzi
Gravimilkem jsem se propila az k porodu a v podstatě celym kojení
Ted jsem (zase
) v tom, tak jsem si natesene koupila Gravimilk a ono ejhle - nechutnal mi
Když už byl doma, tak jsem ho dopila a ke konci balení mi zase začal chutnat, takže závislost je zpátky
By me zajímalo, co v tom je za drogu
Vzhledem k tomu, že toho momentalne moc nepozru, jsem za něj docela ráda..
@Hřiběnka Tak já jsem včera dostala vanilkový Gravimilk od švagrové.. a teda štve mě, že se to nezalévá vroucí vodou.. Jak to mám zalévat 30-40°? Jak to jako poznám? Prostě převařím vodu a nechám ji nějakou dobu chladnout a prostě to „risknu“? ![]()
@Yeska píše:
@Hřiběnka Tak já jsem včera dostala vanilkový Gravimilk od švagrové.. a teda štve mě, že se to nezalévá vroucí vodou.. Jak to mám zalévat 30-40°? Jak to jako poznám? Prostě převařím vodu a nechám ji nějakou dobu chladnout a prostě to „risknu“?