Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtela jsem ze zeptat na zkusenosti a spolehlivost toho testu.
Nemam s mamatestem klasickym moc dobrou zkusenost, ale rikala jsem si ze zkusim tento. Rano duch na jinem, ted odpoledne uz nic. Prave na tomhle mama testu.
Dekuju za odpovedi. ![]()
Duch není jistota na žádném testu. Proto testuj při vynechání MS, nejdřív.
Takovych diskuzi je tu uz spousta. Pockej do spozdeni ms a nelov duchy.
Pardon zapomela jsem napsat ze mam spozdeni zhruba 3 dny.
Nejsem lovkyne, nepotrebuji byt hned ted tehotna. Teda to je odezva vam reknu zeny, hned se ru pocita s lovkynema. ![]()
@ZoePrime píše:
Chtela jsem ze zeptat na zkusenosti a spolehlivost toho testu.
Nemam s mamatestem klasickym moc dobrou zkusenost, ale rikala jsem si ze zkusim tento. Rano duch na jinem, ted odpoledne uz nic. Prave na tomhle mama testu.
Dekuju za odpovedi.
Zkus znovu ráno, třeba ob den a testuj stejnou značkou. Já si kupovala dr.Maxe nebo Pepino, s mamatestem zkušenost nemám.
Já včera ducha na TT a dnes ms, slaba ale je
Jsem 27DC a 11DPO, teď nevím,co dělat jestli testnout po ms ? ![]()
@Vendina922 píše:
Já včera ducha na TT a dnes ms, slaba ale jeJsem 27DC a 11DPO, teď nevím,co dělat jestli testnout po ms ?
Muzes zkusit otestovat, ale tohle jsem zazilav kvetnu, normalne netestuji pred vynechanim, ale byli mi zle na zvraceni porad. Byl tam duch silnej a pak prisla ms a nic. Je to prieozeny, zensky se to stane x krat za zivot. Ale zkus po testovat, muze se zvladnout udrzet. ![]()
@Kalukap tak jsem zkusila a nic. Klasika mam na to stesti prijde MS ale se zpozdenim. ![]()
@ZoePrime fakt bych se picla
Minuly mesíc jsem jen špinila. Dr. mi chytře předepsala Fertipronu a myslím, že mi to neudělalo dobře. ![]()
@Vendina922 taky ji beru, neni na predpis
co ti na ni neudelalo dobre?
@Vendina922 hele ono se zadari az bude na case, chce to klid a neplasit. Ja jsem typ cloveka co si rika ze az to bude to spravny mimco pro nas pripraveny tak se zadari. Hlavne na to nijak nespechame. ![]()
@ZoePrime
musíme doufam, že se brzy zadaří. Já na to vůbec netlačím ale dr byla hrozně chytrá ![]()
@debra.morgan Mam jí odzkoušenou první měsíc a teda přibrala jsem 3kg
a i něco v cm
A Cyklus má úplně mimo. V červenci pouze špinění a teď uvidím co z toho bude ![]()
@debra.morgan s tím předepsáním jsem to napsala špatně
defakto mi ji vnutila za 400 kč ( na net je o dost levnějsí) a šla jsem
Teď bych si dala facku.
@Vendina922 teda nevim z čeho bys tam přibrala…beru ji už tak 3 mesice a ok, slysim na ni jen chvalu
a jo na netu se da koupit za 250kč/30 sačku, to mas teda milou doktorku, ze te tak natahla ![]()